Sleepbetter.dk Recenzje 155

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Nem og overskuelig hjemmeside. White noise speakeren blev afsendt samme dag, og ankom her allerede dagen efter! Og vi tog den i brug samme aften - og min datter sov uafbrudt hele natten! Dette ha... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Imponerende gode natbriller. Har prøvet lidt forskelligt, men de her briller er markant bedre end hvad jeg før har prøvet. De er behagelige og har ikke været varme for ansigtet ligesom mange andre b... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Skuffet. Fik sovemasken bestseller i julegave 2022 allerede nu her 3 mdr efter ( bruger den kun hver 2.uge ) er memoryskum allerede trykket helt flad både under og over øjnene. Elastik har allere... Zobacz więcej

Napisane przez firmę

Sleep Better er sat i verden for at hjælpe dig med, at opnå en bedre søvn. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede omkring vores produkter og om søvnoptimering generelt. Vores produktsortiment er nøje udviklet med det formål, at være de bedste produkter på markedet til at afhjælpe søvnproblemer og forbedre din søvnkvalitet. Vi håber meget, at vi kan hjælpe dig til, at sove godt om natten.

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Oceniono na 5 z 5

Den bedste sovemaske til dato

Den bedste sovemaske til dato. Punktum.
Elsker min og har nu anbefalet den til alle jeg kender.
Køb køb!

5 września 2022

Hej Stephanie

Tusind tak for den flotte anmeldelse og godt at høre du er tilfreds. Det glæder mig at høre.

Dejligt at du anbefaler til andre.

Ønsker dig en rigtig god aften.

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte i juni et par briller og…

Jeg købte i juni et par briller og ørepopper. Jeg nåde desværre ikke at få det med på mit udlandsophold.
Jeg kom dog hjem for 2 uger siden, og ørepropperne er helt fantastiske. Jeg ved dog ikke om der er noget galt med min sovemaske, fordi selve "puden" inden i er sådan lidt flad i det, sådan at selve brillen faktisk ligger på mit øje, hvilket er ret ubehageligt :(.

Leveringen var hurtigt, og som sagt ørepropperne helt fantastiske :).

3 września 2022

Hej Jonas

Tak for anmeldelsen. Godt at høre du er glad og tilfreds.

I forhold til sovemasken er du velkommen til at sende os en mail med et billede til shop@sleepbetter.dk, så vi lige kan tjekke at alt er som det skal være og der ikke er noget i vejen med den.

Oceniono na 4 z 5

God service, men ringe produkt for mig...

Sleepbetter.dk fortjener 5 stjerner for service
🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg fik returneret pengene, endda for første portoforsendelse. Så det har kostet mig i alt 29,- at afprøve deres produkt.
Fordi produktet ikke fungerede for mig (bideskinne), så trækker jeg en stjerne fra.

30 sierpnia 2022

Hej Manja

Ja, ærgerligt at bideskinnerne ikke var noget for dig. Men godt at høre du er glad og tilfreds med service.

Oceniono na 4 z 5

Jeg havde bestilt 2 par forskellige…

Jeg havde bestilt 2 par forskellige ørepropper, hvor ingen af dem passede til mit øre. Det ene par var for lange og gav mig ondt i ørene og det andet par faldt ud om natten. Men jeg fik lov at prøve dem af, og fik refunderet beløbet, da jeg ikke kunne bruge produkterne. Så derfor alt i alt en god service.

27 sierpnia 2022

Hej Anne Sofie

Ærgerligt at ørepropperne ikke passede dig. Godt at høre du er tilfreds med service.

Sovemasken er helt fantastisk

Sovemasken er helt fantastisk. Den bedste jeg har prøvet. Den lukker alt lys ude og skønt man kan blinke med øjnene uden og støde på masken. Men de dyre ørepropper i grå er jeg ikle begejstret for. Virker som om de er for lange så når jeg ligger på siden trykker jeg på dem og det gør ondt .

22 sierpnia 2022

Hej Anita

Tak for din anmeldelse og skønt at høre du synes sovemasken er fantastisk og lukker alt lys ude.

Ærgerligt med ørepropperne. Ørepropper er generelt et tricky produkt, da alle folks øre er forskellige i størrelse og form og det er derfor stort set umuligt med én variant der passer til alle. Dog kan du overveje at afprøve vores formbare ørepropper som passer godt til næsten alle og er behagelige at ligge på siden med.

De holder hvad de lover

Jeg har nu sovet med mine yndlings natbriller fra sleepbetter i over et halvt år, og det har i den grad været en kæmpe hjælp henover sommeren. Jeg er yderst tilfreds med produktet, og sleepbetter holder hvad de lover. Fantastisk kundeservice også, da jeg ved en enkelt reklamation fik tilsendt et nyt produkt uden yderligere omkostninger. Lige som det skal være. Jeg handler gerne igen :)

19 sierpnia 2022

Hej Nicoline

Tusind tak for din anmeldelse. Godt at høre du er glad og tilfreds med både produkt og service.

Er glad for at høre at du gerne handler hos os igen! :)

Rigtig god lørdag.

Sleepbetter okay

Helt okay firma Sleepbetter, havde nogen misforståelser med betaling, men alt er fint.

3 sierpnia 2022

Hej Hanne

Godt at høre alt er fint! :)

Levering

Hurtig levering og produktet lever helt sikkert op til mine forventninger 😊

31 lipca 2022

Hej Charlotte

Tak for anmeldelsen. Det er jeg glad for at høre! :)

Sovemaske

Den bedste sovemaske jeg har prøvet

31 lipca 2022

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse og godt at høre! :)

Købte sovemasken

Købte sovemasken. Søvnkvalitet opgraderet.

11 czerwca 2022

Hej Viktor

Tak for anmeldelsen og godt at høre sovemasken har været med til at forbedre din søvn. Det jo bare super.

Oceniono na 3 z 5

Komfortabel men ikke holdbar.

Jeg købte i starten af maj deres "Comfort Plus" sovemaske, den var også meget god i starten, men nu efter lidt under en måned med daglig brug er elastikken ved at give op så jeg er nød til at stramme den mere og mere for at den ikke falder af, og øjenkopperne så flade at masken nu ligger næsten direkte på øjnene, så komforten holdt desværre ikke så længe - jeg havde håbet på at den havde fungeret i længere tid end det for prisen.

5 czerwca 2022

Hej Tim

Jeg mistænker der er noget galt med den maske du har fået, i form af en produktionsfejl eller lign. Jeg har sendt dig en mail med et forslag til en løsning. Håber du vender retur på den.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig forsendelse👍 Produktet…

Super hurtig forsendelse👍 Produktet lever fuldstændig op til forventningerne.

4 czerwca 2022

Hej Per

Tusind tak for din anmeldelse og godt at høre du er tilfreds med både levering og produkt!

Med ønsket om en god søndag

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt sættet med 4…

Jeg har købt sættet med 4 bideskinner,hvor der er 2 str. Jeg prøvede en bideskinne købr fra en kendt kæde har i dk,det var noget skrammel,så jeg bestilte dem her. Det er en rigtig god løsning,jeg lider af bruksisme og vågner med smerter i kæben,og den her bideskinne er rimelig blød og let,at tilpasse. Desuden sidder den godt i munden,når man sover,den falder ik ik,og jeg vågner ik med smerter og er bange for mine tænder er skadede. Det er også rigtig godt der er 2 str. Jeg kan bruge de små,min kammerat de store.

26 maja 2022

Hej Melanie

Tusind tak for din anmeldelse og for at tage dig tid til at skrive den. Dejligt at høre du er glad og tilfreds med bideskinnen og at den afhjælper din tandskæren.

Ja, det er en rigtig god løsning med to størrelser, så man kan finde den der passer bedst til ens tandsæt.

Fin levering på ørepropper

Fin levering på ørepropper. Jeg har været flere igennem og disse er de bedste, men der er problemer med at de falder ud i løbet af natten og irriterer med en smule kløe efter en rum tid. Derfor ikke fuld plade. Men bedste bud indtil videre

7 maja 2022

Hej Jakob

Tak for din anmeldelse og godt at høre det trods alt er de bedste du har fundet indtil videre. Det er meget normalt at det kræver noget tilvænning når man begynder at bruge ørepropper til at sove med.

Maritn

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej