Nem og overskuelig hjemmeside. White noise speakeren blev afsendt samme dag, og ankom her allerede dagen efter! Og vi tog den i brug samme aften - og min datter sov uafbrudt hele natten! Dette ha... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Imponerende gode natbriller. Har prøvet lidt forskelligt, men de her briller er markant bedre end hvad jeg før har prøvet. De er behagelige og har ikke været varme for ansigtet ligesom mange andre b... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Skuffet. Fik sovemasken bestseller i julegave 2022 allerede nu her 3 mdr efter ( bruger den kun hver 2.uge ) er memoryskum allerede trykket helt flad både under og over øjnene. Elastik har allere... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg har nu sovet med mine yndlings natbriller fra sleepbetter i over et halvt år, og det har i den grad været en kæmpe hjælp henover sommeren. Jeg er yderst tilfreds med produktet, og sleepbetter hold... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Sleep Better er sat i verden for at hjælpe dig med, at opnå en bedre søvn. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede omkring vores produkter og om søvnoptimering generelt. Vores produktsortiment er nøje udviklet med det formål, at være de bedste produkter på markedet til at afhjælpe søvnproblemer og forbedre din søvnkvalitet. Vi håber meget, at vi kan hjælpe dig til, at sove godt om natten.
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni
Jeg ledte efter en god sovemaske. Hos sleepbetter fandt jeg virkelig god info. Ekspedition og levering var hurtig. Nu har jeg sover med masken to nætter og den lever 100% op til beskrivelsen. Ikke det mindste lys trænger ind, og masken er yderst behagelig at have på. Fuld tilfredshed!

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Endelig har jeg fået den ultimative sovemaske, der lukker alt lys ude. Comfort Plus sovemaske er fremstillet i et super lækkert materiale og er derfor meget behagelig at have på.
No more sleepless nights. Heller ikke når de lyse nætter starter.

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Et godt og enkelt produkt der er lige til at gå til.
Optimalt med de to forskellige størrelser i pakken.

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Det gik super hurtigt med leveringen og sove maske. Er helt perfekt

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Endelig en sovemaske, hvor der ikke kommer lys ind. Den bliver siddende uanset, hvor uroligt du ligger om natten. God elastik, der overhovedet ikke generer.

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Gave til min svigerdatter, men jeg prøvede den lige, tror den er rigtig god

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Havde bestilt en sovemaske og ikke nok med, at den kom hurtigt frem, så er den også bare helt fantastisk. Den lukker alt lys ude og er behagelig at sove med. Jeg er meget tilfreds :)

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Sovemasken holder fint lys ude, men den er for grov i materiale og den kan ikke sidde perfekt over øjne uden elastik generer mine ører. Hvis jeg ligger på siden er masken svær at have på da den fylder for meget.Men de får 3 stjerner da bluelight briller virker til at være fine bortset fra der ikke følger et ordentligt etui med.
Produktet fungerer efter beskrivelsen og kvik levering, så kan jeg ikke forvente bedre.

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Kvalitet af sovemask var ikke op til forventning. Har returneret den, dog fik ikke forsendelsefragt refunderet.

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Bedste sovemaske! Lukker al lys ude og sørger for en god nattesøvn. Derudover er min partner glad for ørepropperne der følger med 😊

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Meget hårdt levering og godt klavlitet af produkterne:)

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Meget hurtig service. Bestiller den ene dag og næste dag er varen sendt. God service

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Få dage efter bestilling kom varen. Det er ganske hurtigt.

Odpowiedź od Sleepbetter.dk
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.