Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 3 z 5

Zijn er nog goeie recente ervaringen? Ik heb altijd mijn bestellingen trouw ontvangen. 1 x oxa 50 mg was nep. Geen antwoord op gekregen. Dat vond ik vreemd. Verder altijd goeie service en medicat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik bestel hier al jaren en heb altijd goede en klantvriendelijke service gehad. Momenteel hebben ze volgens mij wat problemen met leveringen, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het snel weer opge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ook ik begrijp de negatieve reviews niet, als dit dezelfde site is als slaappillen.net tenminste. 2x een bestelling gedaan, 2e keer wat problemen met de betaling, maar zeer goed geholpen een passende... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Na bestellen van 30 tabletten een pakketje binnen gekregen met 1 tablet erin, op het nummer dat ik van hem heb wordt vaak gekeken maar niet gereageerd. Pure oplichting dit. Niet bestellen!!

Informacje dotyczące firmy

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 1 z 5

Betaald voor 30. 1 gekregen.

22 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Ik vind jullie heel goed altijd op tijd…

Ik vind jullie heel goed altijd op tijd antwoord Dank jullie wel soms gaat het mis met feestdagen. En storingen hoort bij het leven.jullie hebben mij een nieuw leven geven. Dank u wel voor alle groetjes Rik

21 listopada 2025

Aanrader

Een 5 (!) sterren geef ik zelden, maar
Ik ben erg tevreden:
1 Betrouwbaar; ze leveren medicijnen van hoge kwaliteit.
2 Klantvriendelijk; goed bereikbaar, slim, vriendelijk contact.
3. Snelle levering. Als Post NL iets niet bezorgt, lossen zij het met je op.

14 października 2025
Oceniono na 2 z 5

Verkeerd voorgelicht

Verkeerd voorgelicht, dosering was eigenlijk meer 225mg paracetamol en 25mg tramadol maar wordt dan wel verkocht als 250mg tramadol. Vraag mij sws af of alles wel echt werkzame stof heeft. Het doet vrij weinig allemaal. Communicatie is moeizaam, vaak súper laat reactie(dagen later)… terwijl als je medicijnen koopt tegen de pijn wil je ze zoals denk ik iedereen snapt asap…

4 września 2025

Een uitkomst en helemaal TOP

TOP! Originele medicatie, soms echt een uitkomst voor mensen qua kwaliteit van leven..want de zorg in NL is echt ..
Review van Gita, is een andere site dan deze hoor mensen! Ze kopieren hun logo etc. Heel vals!

11 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Nog altijd een van de partijen die wel…

Nog altijd een van de partijen die wel pillen thuis bezorgd. PostNL is om te huilen soms duurt het wel 3 postdagen. inmiddels 4 jaar sinds me eerste bestelling bij deze partij en ze zijn altijd eerlijk zoeken naar een oplossing als er iets mis gaat.

16 lipca 2025

De website is gehackt

De website is gehackt. Niet meer bestellen.
Dat is het droog bericht die ik kreeg na mijn bestelling vandaag op 29 Juli. Geld kwijt

29 lipca 2025

Top!

Helemaal toppie! Volgende dag al in huis:)
Blij jullie weer gevonden te hebben!
En mensen: wat betreft merken: die kunnen wisselen maar het hoofdbestandsdeel blijft t zelfde.
Sterker nog: ik bestelde dia, en merk was anders dan voorheen via huisarts. Maar werking was zelfs BETER! :D 😀 ❤️❤️

18 czerwca 2025

Betrouwbaar en professioneel

Echt een top bedrijf. Ik kon zelf niet via Bitcoin betalen en ben met de klantenservice in contact gekomen die hebben mij erg goed geholpen. Binnen 1 dag lag mijn bestelling in de brievenbus. Echt een betrouwbaar en fijn bedrijf!

23 kwietnia 2025

Czy to Twoja firma?

Załóż darmowe konto

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej