Netjes gekregen wat ik heb besteld
Netjes gekregen wat ik heb besteld. Uitgebreide track en trace informatie van DHL gekregen.
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
ik had mij verkeken op een geleverde bestelling.
Maar dat hebben ze helemaal uitgezocht.
De levering was volledig correct en ook zeer snel geleverd.
Ik bestel al tijden bij hun en (vrijwel) nooit problemen.
En enkel keertje toen ze gehacked waren, maar dat loste ze ook soepel op.
En ze zijn ook goedkoper dan de nadere leveranciers van slaapmedicate.
Haal al zeker 3 jaar mijn spullen hier nooits problemen maar nu bestelling gedaan iets gekregen wat ik niet besteld heb . Nu alleen maar beloftes . Volgens mij zitten er anderen in . Niet bij bestellen klopt niets meer van !!
While ordering they went fast and offered me airwallex payment method. After paying they sayd we sent the package and they stay quiet, 3 weeks later reminding them and they keep saying the same story, that they got hacked and that there is a delay. I call them out for scammer and thieves, and they again ask to be patient, than they say we give your money back because you give us headache. No money was returtned back and they blocked me. they run a few websites, with fake reviews. They are not shipping and are thieves.they use translators so don't be fooled if they act that they are from the same country.
If you have payd with airwallex you can raise a dispute at airwallex and get a chargeback. Report them and let them start a investigation.
They also run a facebook page where they remove reviews so report them with the chatlogs also to facebook
Slaappillen-kopen.net
Jammer!!!
14 juni een bestelling geplaatst en nog steeds niet ontvangen. Iedere keer een melding krijgen. Dat ze gehackt zijn en zo snel mogelijk gaan leveren. En een melding dat ze mijn bestelling alsnog gaan opsturen. Nog steeds niets ontvangen. Ik moet zeggen dat ik vaak bij hun heb besteld over de 1000 euro. Altijd netjes afgehandeld. Daarom vind ik het jammer dat ze nu, niets meer laten weten. Spijtig, concurrenten zat. zal mijn bestellingen elders doen maar nooit meer hier.
Een keer medicatie gekocht.
Ging erg goed. Ze reageren adequaat en meteen op vragen. Levering ging prima.
Nergens reactie op. Wat een oplichters. Schandalig.
Zekerheidshalve, deze review gaat over slaappillen-kopen . net. Webshop is naar de vaantjes, stop met bestellen. Betaling gedaan via bitcoin, bestelling niet geregistreerd noch geleverd - klacht via whatsapp ingediend. Wordt genegeerd omdat ze er niet aan uit kunnen met hun eigen adminsitratie.
Er zijn enorme problemen met de betaalpagina die betalingen accepteert maar geen bestelling registreert.
Wees gewaarschuwd en verlies uw centen niet.
Dit ‘bedrijf’ is nep!
Op ‘t eerste gezicht lijkt alles normaal, maar als je bijvoorbeeld 1 of 2 doosjes bestelt van iets, dan gaan ze je proberen te dwingen om voor minimaal €200 te bestellen; ‘anders mag je bij hen niet kopen’… Niet in de haak, dus! Dit bedrijf is gelinkt aan www. Regio-apotheek.nl
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.