Informacje dotyczące firmy

1. Dealer samochodów wraków

Napisane przez firmę

Hos Skrotportal, forstår vi vigtigheden af bæredygtighed og ansvarlig genanvendelse. Med mange års erfaring i branchen er vi stolte over at tilbyde professionelle skrotningstjenester, der ikke blot sikrer konkurrencedygtige priser for dit skrot, men også bidrager til en grønnere planet. Hvorfor vælge Skrotportal? Miljøvenlig skrotning: Vi er forpligtet til miljøbeskyttelse. Vores processer sikrer, at alle materialer bliver genanvendt eller bortskaffet på den mest miljøvenlige måde. Toppriser for dit skrot: Vi forstår værdien af dit skrot. Derfor garanterer vi altid de bedste priser, der reflekterer de aktuelle markedspriser. Problemfri service: Vores team gør processen nem og bekvem for dig. Vi tilbyder afhentning af skrot fra din placering og håndterer al papirarbejdet. Tillid og gennemsigtighed: Vi værdsætter vores kunders tillid. Derfor tilstræber vi altid fuld gennemsigtighed i vores vægt- og betalingsprocesser. Bred vifte af tjenester: Uanset om du er en virksomhed eller en privatperson, tilbyder vi en bred vifte af skrotningstjenester, der kan tilpasses dine specifikke behov. Kontakt Skrotportal i dag – fordi dit skrot fortjener den bedste behandling, og vores planet fortjener omsorg.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Opel Corsa skrottet

Jeg skrottede min Opel Corsa hos Skrotportal, og hele processen var virkelig nem og problemfri…. Fra første kontakt blev jeg mødt med god service, hurtig respons og fair priser….
De kom til aftalt tid for at hente bilen, og alt blev klaret effektivt og professionelt. Det var tydeligt, at de har styr på tingene, og de var meget venlige og imødekommende hele vejen igennem. Jeg kan varmt anbefale Skrotportal til alle, der skal af med deres gamle bil.

15 września 2024

Super service

Jeg har skrevet til forskellige steder om min polo som ikke kunne mere. Fik det bedste tilbud fra Skrot Portal. De hentede bilen fra Frederikssund, dejlig nemt og god service. Kan klart anbefale det. Fem stjerner her fra.

28 maja 2024
Oceniono na 5 z 5

Hurtig og problemfri skrotning af min bil

Jeg havde en fremragende oplevelse med Skrotportal. Processen var enkel og ligetil og jeg blev godt informeret under hele forløbet. Kundeservicen var hjælpsom og hurtig til at besvare mine spørgsmål. Jeg fik en god pris for min skrotbil og afhentningen skete som aftalt. Kan varmt anbefale Skrotportal til alle, der skal af med deres gamle bil!

8 sierpnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Ny virksomhed som bare kan sin del!⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hold kæft en god service jeg har fået fra Jasmin inde fra Skrotportal!
De tilbød mig 60% højere skrotpræmie, de hentede bilen gratis, afmeldt nrpladerne gratis og alt papirarbejdet i orden. Sikke en god oplevelse jeg helt sikkert anbefaler til nye kunder i denne virksomhed. Det hele var aftalt og smertefrit indenfor 2 hverdage selvom det var min første gang. Udmærket arbejde gutter⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️!

19 marca 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej