Oceniono na 5 z 5

Fuldstændig outstanding service. Og måske især også fordi en gammel halvforvirret mand som jeg, der nemt glemmer hvad der skal gøres og udfyldes. Blev "holdt i hånden" af "verdens sødeste dame", der... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

For en uge siden kørte jeg rundt i Taastrup med min veninde, vi så en stor plakat, hvor der stod “vi køber din bil” skiltet i butikken skrotbildanmark, derefter gik vi indenfor for at få en pris på vo... Zobacz więcej

1. Dealer pojazdów mechanicznych
  2. Salon samochodowy
  3. Dealer samochodów wraków

Napisane przez firmę

GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER Afhentning af skrotbil på din adresse. Afmelding af nummerplader – uden merbetaling. Overførsel af overskydende vægtafgift og grønne afgifter til din NemKonto. Vi er kendte for at tilbyde vores kunder en høj skrotpræmie, og i mange tilfælde kan vi udbetale din skrotpræmie kontant samme dag. Selvom vi er hurtige og effektive, går vi aldrig på kompromis med tryghed, dialog og service – en god sikkerhed for dig Ring NU HØJ SKROTPRÆMIE SKROT & BRUGTBIL OPKØBES GRATIS AFHENTNING – KONTANT AFREGNING – KØB AF ALLE SLAGS BILER

4,9

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Fuldstændig outstanding service.

Fuldstændig outstanding service.
Og måske især også fordi en gammel halvforvirret mand som jeg, der nemt glemmer hvad der skal gøres og udfyldes. Blev "holdt i hånden" af "verdens sødeste dame", der uden irritation bare hjalp mig igennem processen.
Afhentning, afmelding af plader og afregning helt gnidningsfrit. Tusinde tak.

27 lutego 2026

Perfekt service. Bil hentet, afmeldt og penge på min konto på 1 time. 👌🏽👌🏽

Ringede og talte med en rigtig sød dame. Super hurtig service. De ordnede alt for mig, selvom at det var i min søns navn kunne det godt lade sig gøre da han stod ved siden af. Virkelig virkelig dejlige positive mennesker super service og bilen er hentet indenfor 1 time afmeldt penge på min konto bare super duper kan klart anbefales.❤️ hilsen Trine

17 lutego 2026

Super

Nemt, hurtigt og venlig personale.
Straksoverførsel mens vi taler i telefon og god forklaring på de efterfølgende procedure.
De klarer afhentning og afmelding af nummerplader. Henter samme dag

9 grudnia 2025

god oplevelse.

overholdte alle vores aftaler. straks overførelse ved afhentning af bilen afmelding af nummerpladerne samme dag rigtig god oplevelse med skortbildanmark.dk. hilsen Henrik M Jørgensen.

11 listopada 2025

Virkelig GOD service

Virkelig GOD service! Det hele er bare gået super nemt og hurtigt. Fra vi lavede en aftale om pris, til udbetalingen og afmelding af plader. Fik en god pris i forhold til andre steder. Desuden snakkede jeg i telefon med søde Lena, der var meget behjælpelig og guidede mig i afmelding og det hele. Min varmeste anbefaling herfra, og bliver det nødvendigt er det dem jeg bruger igen.

29 października 2025

Tak for god service

Tak for god service. Kan stærk anbefale skrotbildanmark, da de levere en rigtig god service og forholder sig til aftalerne. Fik en færre pris på min bil som skulle skrottes. Er virkelig taknemmelig for deres service.

14 stycznia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej