SkinCashier.com Recenzje 2193

4,2

Standardowo jak czytam poniższe recenzje widzę, że nie jestem pierwszym oszukanym - zwalają winę na API SCAM, wymieniłem skiny o wartości 110$ i oczywiście pieniędzy nie otrzymałem - wiadomo po kontak... Zobacz więcej

Support w sekundy, 3 wypłaty z powodzeniem z 4 był problem ponieważ boty próbowały scamować ale support od razu powiedział co należy zrobić żeby boty nie wysyłały powiadomień i transakcja przebiegła p... Zobacz więcej

Sceptycznie byłem nastawiony do tego typu stron. Skiny sprzedane i gdyby nie mój błąd z PP to by było bez kłopotów. Kontakt z support i błyskawiczne rozwiązanie problemu i środki w sekundę na koncie P... Zobacz więcej

Miałem do sprzedania jednego skinka co prawda jego cena to 45zł a tutaj sprzedałem za ponad 6 euro czyli jakieś 28zł - ale wszystko działało błyskawicznie. Szybka wypłata na paypala w około pięć mi... Zobacz więcej

1. Na miejscu 7. wśród 7 najlepszych firm w kategorii Sklep z grami

The number one website for cashing out your Steam skins! Sell your CS:GO, Dota2, TF2 and Rust skins and receive money instantly via PayPal, Bitcoin, Ethereum or Payeer!

4,2

Dobra

2 tys. recenzji

nie no klasa swiatowa szybka pomoc w…

nie no klasa swiatowa szybka pomoc w razie błędu ze strony sprzedającego elegancja francja polecam serdecznie strone szybka wypłata na konto :))))

28 czerwca 2023

Odpowiedź od SkinCashier.com

Dziękujemy serdecznie za Twoją opinię. Dokładamy wszelkich starań, aby nasi użytkownicy byli zadowoleni z naszego działania.

Miłego dnia!

Ogolna ocena

Cenny lekko mniejsze niz na rynku. Lecz bardzo szybka wypłata. Wszystko bez problemów. POlecam

13 czerwca 2023

Polecam - szybko, elegancko sikalafą.

Szybka wypłata na paypala w około pięć minut.

Polecam każdemu kto chce sprzedać skinki.

27 lutego 2023

I got scammed

Dont use it its scam I got scammed for 50$

4 lipca 2022

Grześ Walczak,

as you can see from our other reviews on Trustpilot we are not a scam. People often complain about our prices being too low, but there are no cases where they haven't received money from us, especially since our system is fully automatic and there is no human error on our side.

If you haven't received the money, please make sure that you have entered the correct withdrawal address or that your account has been verified.

Due to the fact that you gave us plenty of information about your transaction, I was able to find your account on SkinCashier and I see that all withdrawals are successful. It is possible that you wrote this review at the time when the transaction was being processed and hence why you are worried.

If you need further assistance contact our live chat on the website or see the support channel on the SkinCashier Discord server.

Best regards,
Wiktor from SkinCsahier.com

Strona godna polecenia

Po kontakcie ze wsparciem na stronie - zmieniam zdanie.

Problem był z mojej strony, bo podałem złego maila, na który nie miałem założonego konta. Wsparcie po zgłoszeniu działało błyskawicznie, bezproblemowo.

4 października 2022

Szybko sprawnie i przyjemnie

prawie 190 dolarów przyszło w kilka sekund na paypala takze polecam. jedyny minus to jest taki ze sie sprzedaje za prawie 50% ceny skina, ale jak ktos potrzebuje na juz pieniadze to ta stronka jest dla niego.

7 września 2022

Cześć Dawidzie,

cieszę się, że spełniliśmy Twoje oczekiwania związane z wypłatą gotówki w kilka sekund. Tak jak napisałeś - SkinCashier służy do natchmiastowej sprzedaży skinów.

Jeśli zależy Ci na każdej złotówce to polecam korzystać z odpowiednich do tego serwisów. Pamietaj jednak, że nie w każdym przypadku zagwarantuje Ci to więcej pieniędzy - większość z marketów posiada wiele ukrytch kosztów, a czas oczekiwania na sprzedaż swoich skinów i otrzymania przelewu na konto często przekracza 10 dni.

Serdecznie pozdrawiam i polecamy się na przyszłość!

Natychmiastowa wypłata na PayPal, całkiem racjonalne ceny. Super

6 września 2022

Strona działa szybko a zwłaszcza pomoc…

Strona działa szybko a zwłaszcza pomoc techniczna która jest ogarnięta i wie co robi. Na pewno skorzystam jeszcze nie raz

23 sierpnia 2022

Cześć Jakubie,

bardzo dziękujemy za recenzję. Cieszę się, że nasza strona okazała się być dla Ciebie pomocna i spełniła Twoje oczekiwania. Co możemy zrobić żeby ulepszyć SkinCashier i żebyś następnym razem ocenił nas 5/5?

Dziękujemy za skorzystanie z naszych usług,
Wiktor z SkinCashier.com