1. Sprawy rozwodowe
  2. Usługi prawne

Napisane przez firmę

Vi tror på, at børn har ret til en tryg og stabil hverdag – også når deres forældre ikke bor sammen. Vi ved, hvor svær og konfliktfyldt en skilsmisse eller samlivsbrud kan være, og hvor let det er at miste overblikket, når følelser og jura flettes sammen. René Sørensen skabt SkilsmisseVejen for at guide og støtte forældre i at træffe de bedste beslutninger for deres børn. Vi hjælper med alt fra rådgivning og partsrepræsentation til at facilitere vilkårsforhandling, skrive juridisk korrekte aftaler, samt navigere i systemet, herunder bl.a. Familieretshuset og Familieretten. Vores mål er at skabe klarhed i en ofte kaotisk situation, så forældre kan handle med ro i sindet og fokus på barnets trivsel. Vi gør det, fordi vi ved, at den rette støtte kan gøre hele forskellen – ikke kun for forældrene, men især for børnene. De fortjener at blive hørt, beskyttet og sat i første række. Skilsmisse handler ikke om at vinde eller tabe, men om at finde den bedste vej frem – for barnets skyld.

4,5

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Professionel hjælp til os almindelig mennesker, der ellers vil blive kørt over

Hej Alle
Jeg har en sag der er på vej igennem systemet.
Jeg har valgt at få rådgivning og hjælp af Skilsmissevejen - Rene Sørensen.
At jeg adskillige gange har oplevet at blive kørt over af familieretshuset.
Foreløbige resultat: Første gang at jeg er blevet lyttet til som far

Alm. mennesker har ikke den viden og erfaring som Rene har.
Samt man skal kende reglerne i "barnets lov" i søvne.
Man skal vide hvordan og hvornår man klager

Samtidig er Rene og Daisy vidunderlige mennesker, der gør at man føler sig tryg og hørt. Nødvendigt at have 100% tillid til hinanden

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med René som min advokat. Fra start til slut har han været professionel, grundig og nem at kommunikere med. Han tog sig tid til at forklare alle detaljer i min sag på en måde, der var let at forstå, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.

René var altid hurtig til at svare på mine spørgsmål og holdt mig løbende opdateret, hvilket gjorde en stor forskel. Hans engagement og kompetence skinnede tydeligt igennem, og jeg følte, at min sag var i de bedste hænder.

Jeg kan varmt anbefale René til andre, der har brug for en dygtig og pålidelig advokat

10 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Åbenhed og tryghed lige fra første kontakt.

Efter en meget dårlig oplevelse med en anden advokat. Fik jeg anbefalet Rene af en kammerat. Jeg tog kontakt til Rene, og fik en snak. Han var meget imødekommende og lyttende, og man kan mærke at han brænder for det han laver. Det var lige hvad jeg havde brug for, og jeg har valgt at Rene og hans samarbejdspartner skal hjælpe mig videre i mit forløb. Jeg har ihvertfald lært vigtigheden af at have de rigtige folk til at hjælpe en i retssystemet.

17 lipca 2025

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak for din varme og detaljerede anmeldelse, Mikkel.
Det glæder os meget at høre, at du følte dig tryg og godt mødt fra første kontakt. Vi brænder for at skabe klarhed og støtte i svære situationer, og det er skønt at høre, at du oplevede det i dit forløb. Vi ser frem til at hjælpe dig videre, og tak for din anbefaling.

Oceniono na 4 z 5

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak for din tilbagemelding. Vi arbejder altid på at sikre, at forhandlinger håndteres roligt, trygt og professionelt, så alle parter føler sig hørt. Det betyder meget at høre, at du oplevede netop dette.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hjælp og han ved hvad han…

Fantastisk hjælp og han ved hvad han snakker om

26 kwietnia 2025

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak, Allan. Vi er så glade for, at du har følt dig hjulpet og tryg gennem den lange proces, som vi ved, det har været for dig. Vores mål er altid at give kompetent rådgivning, så du føler sig sikker og godt guidet gennem din sag.

De er mega kompetente

De er mega kompetente , og ved hvad de taler om . Løser hurtigt problemerne .
De bedste anbefalinger herfra .

30 kwietnia 2025

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tusind tak for de flotte ord, Carsten. Det betyder meget, at du oplever os som kompetente og effektive. Vi arbejder altid for at løse udfordringer hurtigt og professionelt – og det er skønt at høre, at du har mærket det.

Frenragende

Super engagerede og professionelle i deres arbejde.
Alle aftaler bliver overholdt og stor forståelse for ens sag.
Mit indtryk er klart at de arbejder for mig og hjælper på bedste vis - og ikke for egen vinding.

27 lutego 2025

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Mange tak for din anmeldelse, Allan. Vi lægger stor vægt på at være engagerede, tilgængelige og handle i klientens bedste interesse. Det glæder os, at du oplevede netop dette.

Oceniono na 5 z 5

Vi har fået rigtig god hjælp /…

Vi har fået rigtig god hjælp / rådgivning af René Sørensen og kan anbefale ham når det brænder på

27 lutego 2025

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak, Henriette. Det er skønt at høre, at du har fået og fortsat får den hjælp og rådgivning, du havde og har brug for. Vi arbejder altid på at være tilgængelige, når det virkelig gælder eller der er brud for at få talt situationer igennem. Det er dejligt, at du har mærket, hvordan vi står til rådighed.

maget hjælpsom

SkilsmisseVejen var en maget hjælpsom uden deres hjælp hade jeg ikke fået det samvær som jeg har kæmpet om at få i flere år.

3 lutego 2025

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak for din anbefaling, Sarah.
Det betyder meget at høre, at vores indsats har haft direkte betydning for dig og din familie.
Vores fokus er altid for at hjælpe dig med at opnå de løsninger, der er bedst for dig og dine børn.

Oceniono na 5 z 5

Rene er en fantastisk dygtig og…

Rene er en fantastisk dygtig og empatisk person, som har styr på alt hvad han laver. Han giver sig tid til dig og sætter sig godt ind i din sag.
Jeg har fået en god og solid hjælp og støtte af Rene, til mine problemer i familie retshuset.
Jeg kan varmt anbefale Rene og skilsmissevejen -som du trygt kan bruge til dine sager. Alt vil gå meget nemmere, hurtigere og til din fordel.
Jeg var helt ned og bide i gulvtæppet af nervøsitet og træthed efter en masse kampe alene eller med en dyr advokat der ikke formåede at køre sagen på den rigtige måde.
Jeg er så glad for at jeg kontaktede Rene -herefter gik alt nemt, hurtigt og billigt og kaos og min psyke fik lov at falde til ro igen.
Tøv ikke med at ringe til Rene!

5 grudnia 2024

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tusind tak for din flotte og detaljerede anmeldelse, Lotte.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig til mere ro og overskuelighed i en svær tid.
Vi stræber altid efter at give kompetent og empatisk støtte, så du føler dig tryg gennem hele processen. Og hvor det dejligt at høre, at du har fået ro på igen.

Den store hjælp

Fantastisk sympatisk person der ser og holder alle muligheder åbne, han er imødekommende og sørger for gode råd og vejledning, har været og er stadig en stor hjælp.

9 października 2024

Tak, Simon.
Det glæder os at høre, at du har oplevet og stadig oplever støtte, rådgivning og fleksibilitet gennem processen. Vi stræber altid efter at give tryghed og konkrete løsninger, så du føler dig hjulpet hele vejen igennem.

Oceniono na 5 z 5

En redningskrans i stormens bølger

Rene var dygtigt, empatisk og udholdende. Han hjalp os med at få styr på alle de vigtigste aftaler i en presset situation. Igennem processen havde han hele tiden børnenes trivsel for øje og han mæglende fair. Kæmpe tak til Rene for hjælpen! Vi kunne ikke have gjort det uden dig. De varmeste anbefalinger herfra.

3 października 2024

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tusind tak for de varme ord, Ida.
Det betyder meget, at I har oplevet støtte, forståelse og fokus på børnenes trivsel. Vi arbejder altid for at skabe trygge, fair og holdbare løsninger, selv i pressede situationer. Og altid til børnenes bedste.

Rådgivningen som blev altafgørende

Det eskalerede tidligt i vores skilsmisse, og det kunne være blevet endnu grimmere. Men gudskelov trådte René som rådgivende skilsmisse mægler til med kort varsel og stor fleksibilitet i.fo til en session udenfor almindelig arbejdstid. René er en meget tålmodig, kompromis søgende rådgiver som tænker ud af boksen, ser begge partner og formår at føle at begge ses og høres. Selvom vores rådgivning træk meget ud, blev René trolig i processen og lod os komme til orde og få talt højt om vores frygt og ønsker til de kommende aftale.

Da jeg kontaktede René, lovede han mig i telefonen, at vi ville gå fra rådgivningen med underskrevne aftaler på ALT ( som vi havde behov for at få rammesat) og han holdt sit ord!

Skilsmissevejen får min største anbefaling.

Hvis du er i tvivl, er du ikke i tvivl. De er virkelig pengene værd og jeg tør slet ikke tænke på hvor vi var endt uden René som mæglende rådgiver på sidelinjen.

3 października 2024

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak for din anmeldelse, Anna.
Det glæder os, at vores rådgivning kunne hjælpe jer gennem en svær situation og skabe konkrete aftaler, der gjorde en forskel.
Hos SkilsmisseVejen er fleksibilitet og empati altid i fokus, så vores klienter føler sig set og hørt. Og det varmer at høre, at du netop har oplevet dette i en mægling.

For børnenes skyld

Jeg stod som mor midt i en voldsom konflikt med børnene far og kunne se mine børn blev fanget i midten. Jeg følte mig magtesløs og følte ikke Jeg kunne beskytte dem fra konflikten.

Men så trådte René fra skilsmissevejen til og jeg følte han både lyttede og så mine børn behov for ro.
Efter en uge havde han både skrevet til familieretshuset og vores hjemme kommunen og her tre måneder efter er samværet på plads.
En mangeårige kamp med far efter skilsmissen blev klaret på få måneder.

I skal virkelig gøre jeres selv og jeres børn den tjeneste at ringe til skilsmissevejen inden det hele går galt for jer.

-Den eneste taber i skilsmissen er jeres børn, så jo før i får styr på "voksenlivet" jo før kan jeres børn bare være børn

Skilsmissevejen får min varmeste anbefaling og 5 mega store stjerner.

Tak René

10 lipca 2024

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak for din anmeldelse, Elisa.
Det glæder os, at vi kunne hjælpe dig og dine børn hurtigt og effektivt, så samværet blev stabilt. Hos SkilsmisseVejen er børnenes trivsel altid i fokus, og det betyder meget, at du oplevede vores indsats som værdifuld.

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk arbejde og hjælp at hente

Kan virkelig hjælpe med sager i familierethuset 👍🏼

5 września 2024

Odpowiedź od SkilsmisseVejen

Tak for din anbefaling. Vi sætter stor pris på, at du oplever vores indsats som effektiv og hjælpsom i Familieretshuset. Det er netop vores mål at sikre tryghed og klarhed gennem hele processen.

Oceniono na 5 z 5

René hjalp os med at undgå retten

René hjalp os med at undgå retten – og han var guld værd!

Jeg stod midt i en hård tid, hvor jeg var ved at miste modet på grund af konflikten med mine børns mor. Jeg havde en advokat, men jeg følte, at det hele blev for dyrt og konfliktoptrappende. Så skiftede jeg til René fra SkilsmisseVejen og det er nok den bedste beslutning, jeg har taget.

René trådte ind som min rådgiver og partsrepræsentant i Familieretshuset, og med hans hjælp fik vi lagt konflikten ned, og vi undgik at komme i retten. Han havde en helt anden tilgang end advokaten, mere menneskelig og meget mere fokuseret på børnene og vores fælles fremtid som forældre.

Det er tydeligt, at René virkelig forstod, hvad jeg gik igennem. Han var der for mig, både når det handlede om de svære juridiske spørgsmål og til møderne i Familieretshuset. Og det bedste af det hele? Det kostede kun det halve af, hvad jeg betalt til advokaten.

Jeg kan på det varmeste anbefale René til andre, der står i en lignende situation. Han har gjordt en verden til forskel for mig og mine børn.

11 czerwca 2024

Hej Johnni

Det er altid det bedste, at undgå Familieretten, hvis muligt, så det var så godt, at situationen endte som den gjorde.
Vi håber, at jeres liv fortsat kører uden de store konflikter.

Kvaliteten og forståelse

At det han gør, at der sker noget og at han hat styr på sagerne og paragrafferne. På mindre en 3 uger fik han kørt mere igennem det total latterlige og inhabile familie rethus, som jeg har skrevet og slås set med i flere mdr. Og har allerede fra midlertidigt samvær med min datter uge 30, under 4 uger efter han skrev de første brev. Klar en god anbefalelsesværdig kontakt hvis man er på dybt vand i disse kredse.

10 lipca 2024

Hej Jeppe.
Mange tak for din fine anmeldelse. Det varmer sådan, at din datter har fået ret til samvær med dig.
Vi håber, alt stadig går godt med din datter og dig.

Oceniono na 1 z 5

Hold jer væk!

Endnu en selvudnævnt ekspert der skal tjene penge på loven ikke virker i familieret systemet. Usmageligt.
Samme "rådgivning" kan hentes på gratis hjemmesider og facebookgrupper.

Hold jer væk!

30 marca 2024

Hej Mikkel
Vi stiller os meget uforstående overfor din anmeldelse, da vi ikke har kunnet finde dig som have været kunde hos os eller modtaget nogen form for råd fra SkilsmisseVejen.
Vi vil derfor gerne bede dig om at slette din anmeldelse, da anmeldelser er forbeholdt personer, der faktisk har været kunde hos SkilsmisseVejen.
Du ønskes en god dag.

SkilsmisseVejen

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej