We had our roof painted by Sjællands Tagteknik, and we are very impressed with the whole experience. From the start they gave us a fair and transparent offer and were always quick to respond to ou... Zobacz więcej
Vi har fået renset og malet vores tag, det var en hurtig ekspedition, 1,2,3 så var der "nyt tag " flot arbejde 💪 Derefter fik vi også renset, og imprægneret fliser, med ligeså godt resultat og god... Zobacz więcej
Jeg har lige fået renset og malet mit tag og resultatet er helt vildt!🤩 Jeg har nærmest et nyt tag igen! Mine naboer er misundelige!😎 Sjællands Tagteknik var så grundige og man kan se at de ha... Zobacz więcej
Virkelig dårlig service !! Vi aftaler de skal rense og male de begynder som aftalt men bliver aldrig færdig med male færdig de lover komme tilbage, men der gået et helt år og venter stadig på de k... Zobacz więcej
Professionelt udført arbejde
Professionelt udført arbejde. Alle aftaler overholdt og arbejdet er udført til punkt og prikke
Jeg er virkelig imponeret over deres arbejde
Jeg er virkelig imponeret over det service niveau som de her gutter lagde for dagen.
Skrev på deres Facebook side en søndag, og spurgte til tilbud på tagrens og maling af vores tag.
Inden jeg var kommet hjem mandag eftermiddag fra arbejde, så havde de allerede været forbi og inspicere taget, og givet mig et godt tilbud på dette.
Christian har været virkelig god til løbende at holde mig underrettet om deres planer og datoer for det forskellige, og overholdt alt til punkt på prikke!
Vi er virkelig glade for at vi valgte SJ-Tagteknik, og vil anbefale dem på det varmeste til alle der tænker på at få ordnet taget.
Og taget ser ud som nyt igen, mega flot arbejde!!
Sj. Tagteknik var klar
Jeg kan absolut anbefale Sjællands Tagteknik til rens og maling af tag.
Jeg havde oprindeligt valgt en anden leverandør, men da de brændte mig af en uge inden deadline for opgavens færdiggørelse, stod Sjællands Tagteknik klar og klarede opgaven inden deadline.
De er effektive og grundige og som kunde holdes man orienteret hele vejen, hvilket jeg lægger meget vægt på.
Der er ingen tvivl om, at jeg vil benytte dem til evt. fremtidige opgaver på taget.
Perfekt og meget tilfredsstillende.
Jeg har netop fået renset og malet taget (betontegl) på mit sommerhus. Jeg kan varmt anbefale Sjællands Tagteknik. De er effektive, omhyggelige og meget kompetente. Og deres pris er yderst rimelig ift. deres grundige arbejde og materialeforbrug. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Tak for et flot arbejde til de venlige folk fra Sjællands Tagteknik. Flemming
Rigtig god oplevelse og flot udført…
Rigtig god oplevelse og flot udført stykke arbejde.
Renset og malet tag, rigtig god kommunikation med Christian
5 stjerner herfra
Helt perfekt
Har fået vasket, algebehandlet og malet vores tag. Det er blevet et super flot resultat.
Per og Christian er meget imødekommende, og giver sig god tid til at besvare eventuelle spørgsmål.
Aftalerne bliver overholdt.
Kan helt klart anbefale sj tagteknik.
Vores tag ser nu ud som nyt!!
Vi har fået renset og malet vores tag som er beton tegl fra 1978 og vi er meget tilfredse med resultatet. Det ligner nu et helt nyttag. Arbejdet blev færdigt den 02. april 2023. Det blev først afrenset for alger og mos, derefter blev det algebehandlet. Så blev det malet 2 gange.
Virkelig flinke, imødekommende og dygtige fagfolk, der har styr på det de laver. Mine spørgsmål undervejs blev besvaret til min fulde tilfredshed. Virkelig flot stykke arbejde, de har udført og både Per og Christian har stor fokus på, at arbejdet udføres så kunden er helt tilfreds. Det var vi helt sikkert. Jeg kan varmt anbefale at benytte SJ-Tagteknik.
Fik i sommeren 2022 renset og malet
Fik i sommeren 2022 renset og malet, mit tag. Det gik fluks! Og jeg må sige det har virkelig pyntet! Renseholdet gjorde et godt stykke arbejde med at gøre rent, og spule ned.🫵🏻👍🏼
Useriøst!!
Efter at have fundet sj tagteknik på FB og sagt jeg godt kunne tænke mig tilbud på isolering af hulmur og lagt ekstra på loftet. Vi aftalte en tid torsdag d1.12 men kun min kone var hjemme hun sagde alt sku aftales med mig. Da jeg kom hjem ringede jeg til Christian. Men da det ikke var ham der var her ude ville han få personen som havde været her ude til at ringe til mig med det samme. Nu det så mandag d.5 og har stadig intet hørt, intet tilbud fået endnu.
Tak, men nej tak.
Vi har fået et meget flot tag til en…
Vi har fået et meget flot tag til en god pris.
Det har været en stor omgang, resnning af tag, udskiftning af defekte plader, maling.
Vores gamle aspest eternit tag fra 69, står i dag som nyt og har +20 år tilbage.
Alt er gået som aftalt og meget venlige og dygtige håndværkere.
Useriøst firma
Vi kontaktede virksomheden og bad om et tagtjek, da vi er i tvivl om vi skal have nyt tag, eller om der skulle repareres på det eksisterende. Min mand aftalte i mandags med medarbejderen, som tog telefonen, at de ville komme forbi og kigge på taget torsdag over middag, han sagde at han ville ringe senest torsdag, når han kendte arbejdsplanen. Vi ventede…. Og ringede til ham klokken 15:30 - Han sagde, at de var i København og arbejde, men han ville have et tidsoverblik ved 16-17 tiden. Min mand sagde, at vi havde en aftale senere på aftenen. Da klokken var 20:00 havde vi stadig ikke hørt fra dem og derfor kørte vi på weekend. Nu er det fredag aften og vi har stadig intet hørt. Sådan et useriøst firma, kan vi ikke have tillid til, så vi har fundet et andet.

Odpowiedź od Sjællands Tagteknik
Meget flot og professionelt arbejde og…
Meget flot og professionelt arbejde og hurtigt ordnet min bedste anbefaling herfra
Kvalitet og holdbarhed
Jeg kontaktede firmaet sidste år, men da der var for mange revner, ville de ikke male det. (Stor respekt). Da taget var repareret, blev det renset og malet med et fremragende resultat. Udlufningshætterne var defekte, men det ordnede de også, og man skal lede længe efter større venlighed, hjælpsomhed og kompetance, end den de udførte.
Nu er der gået næsten et år, og taget står stadig, som om det er nymalet, til forskel fra andre tage, jeg har set, der er blevet malet. Det borger virkelig på kvalitet.
Verdensklasse arbejde
Når man som forbruger skal navigere i junglen af håndværker, så har jeg været heldig med Christian og hans Team.
De har leveret varen til UG med kryds og bolle.
Lige fra første telefonopkald til færdig resultat. Tænk at man kan få et tag fra 1980, til at fremstå som nyt og i det tempo.
Samtlige medarbejder fra SJ, har været søde og kompentente, virkelig gode til at informere hele vejen igennem.
Men noget jeg som forbruger ligger mærke til, er oprydningen efter endt arbejde. Det kan SJ os bare finde ud af.
Man ser jo nærmest ikke de har været her når de går hjem.
Team SJ har fået sig en ny og tilfreds kunde og vi glæder os til de kigger forbi hvert år og vedligeholder taget, med algebehandling.
Tak for jer 😀👍
Super flinke super flot arbejde kan…
Super flinke super flot arbejde kan stærkt anbefales
Yderst tilfreds
Vi har fået renset og malet vores tag, og vi er meget tilfredse med resultatet, det er ligesom et nyt tag.
Virkelig flinke, imødekommende og kompetente tagmalere, der har styr på det de laver. Virkelig flot stykke arbejde, de har udført. Jeg kan varmt anbefale at benytte SJ-Tagteknik.
Har fået renset og malet tag
Har fået renset og malet mit tag
Det ser ud som et nyt tag nu
Fint arbejde
Har fået renset og malet vores
Har fået renset og malet vores tag, super godt og flot.
Alt i top lige fra 1. besøg
meget kompetente og imødekommende mennesker.
Fik god info ang. hvad vi skulle flytte og dække af. Alle aftaler blev holdt.
der blev ryddet op og renset over det hele.
Kan varmt anbefale dem, fik selv kontakt, da vi så at et tag var blevet renset og malet, på samme vej som vi bor. Sept 2021
Har talt med firmaet 3 gange om at få…
Har talt med firmaet 3 gange om at få en dato for hvornår de vil komme ud, det er endnu ikke lykkes.
Prisen var fastsat.
Har nu valgt en anden.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.