Byenstagrens Recenzje 117

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,1

Oceniono na 5 z 5

Byens Tagrens kom mig til undsætning da anden tagfirma sprang fra i 11. time super tilfreds yderst kompetente folk nu har jeg vejens flotteste tag naboerne bliver sendt jeres vej god sommer fem s... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Virkelig ringe oplevelse. Arbejdet blev hverken udført korrekt eller efter gældende regler, og det har resulteret i vandskade i mit hjem efter tagrens. Der blev lovet, at der ville blive dække... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Byen Tagrens hjalp med demontering af røgrør fra brændeovn som skulle fjernes. Derefter blev hullet i taget lukket med en ny tagplade og så blev rensning af taget påbegyndt. Det viste sig efterfølge... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg kan varmt anbefale Byenstagrens.dk De var utrolig hjælpsomme og fandt hurtig en tid i kalenderene hvor de kunne kigge på mit tag. Det er sjældent, man oplever så god service, Hurtig respon... Zobacz więcej

4,1

Yderst tilfreds 5 stjerner

fem stjerner herfra

15 maja 2026

Virkelig ringe oplevelse

Der blev lovet, at der ville blive dækket ordentligt af under arbejdet, men dette blev efter min oplevelse ikke gjort. Derudover blev vi fejlinformeret omkring undertag på huset, hvilket senere er blevet bekræftet af skadeservice ikke eksisterer.

Kommunikationen fra chefen har også været meget uprofessionel. Jeg er blevet talt grimt til og kaldt “møgkylling”, samtidig med at jeg oplevede beskyldninger om, at “de godt ved, hvad man er ude på”.

Jeg oplever chefen som meget inkompetent i forhold til arbejdet og håndteringen af situationen. Alt i alt en meget ubehagelig oplevelse, som jeg på ingen måde kan anbefale andre.

16 maja 2026

Virkelig ringe oplevelse

Virkelig ringe oplevelse, og chefen er meget inkompetent til arbejdet. Det blev hverken udført efter reglerne og de ankom ikke til tiden.

Mvh

25 lutego 2026

Odpowiedź od Byenstagrens

sjovt nok så får vi udelukkende stort set 5 stjernede anmeldelser på vores gode arbejde og flotte håndværk, men det er svært og lukke ned for fake anmeldelser, af folk vi ikke har arbejdet for .
giv dig til kende og vær en mand ( eller kvinde )og stik mig et ring i stedet.

Jeg kan varmt anbefale Byenstagrens.dk

Jeg kan varmt anbefale Byenstagrens.dk

Det er sjældent, man oplever så god service, Hurtig respons, hjælpsomhed og en virkelig god kundeservice hele vejen igennem.

Super service – kan klart anbefales!

15 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Super service og flot resultat

Det viste sig efterfølgende at tagryggen samt et par tagplader krævede en udskiftning og her var Byens Tagrens hurtige og skiftede både rygningen og tagplader inden for kort tid så vi kunne få malet taget.
Super service fra start til slut og vi er utrolig glade for det flotte resultat 💪🏻

25 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Jeg vil aldrig bruge dem efter den…

Jeg vil aldrig bruge dem efter den oplevelse jeg lige har haft.
De har dog ikke lavet noget ved mit tag, men idiot i trafikken er der en der er. Ligger og overhaler utallige biler i træk på Slagelse landevej i høj fart, ligger og presser den forankørende bil hele vejen til Kalundborg og slingrer fra side til side, om det er med vilje eller fordi han bare er total uopmærksom i trafikken vides ikke. Uanset er det en rigtig dårlig bilist.
Nr plade ED 54082…

1 października 2025

Odpowiedź od Byenstagrens

Hej Fredrikke , sætter stor pris på du giver lyd fra dig omkring denne fuldstændige uacceptabele brug af en af vores firmabiler, vil du være sød og kontakte mig på tlf 42428842.

Venlig hilsen Steen , ejer af Byens Tagrens

Anbefaling af Byens Tagrens

Giver Byens Tagrens v/Steen og hans medarbejdere den bedste anbefaling.
Valgte firmaet ud fra at det har eksisteret i 12 år, medlem af Dansk Byggeri m.v. og får gode anmeldelser. Arbejdet blev udført som aftalt m.h.t. afdækning og oprydning. God dialog under udførelsen af arbejdet både med Steen, og hans medarbejdere som var venlige og imødekommende. Byens Tagrens giver garanti for arbejdet og materialer. Nu kan vi nyde vores flotte tag i mange år. 
5 velfortjente stjerner herfra.

17 sierpnia 2025

Flot arbejde

Det hele begyndte med et klik på nettet, og Bum! - som en tagfe i cyberspace dukkede Steen fra Byens Tagrens op med et tilbud, der var så attraktivt, at jeg et kort øjeblik overvejede at få renset taget to gange – bare fordi jeg kunne. 😃

Min opgave: “rensning og maling af betontag” – Steens svar: “Det klarer vi, hurtigere end du kan sige ‘skidtet skal væk!’”

Og vupti – før jeg nåede at google “hvordan maler man et tag selv” (og fortryde det), stod der pludselig et hold glade tagtroldmænd på matriklen, klar til at forvandle vores slidte tag til noget, der mest af alt ligner et showroom for nye tage.

Resultatet? Et tag så pænt, at jeg hilser på det hver morgen – og overvejer at hænge julelys op allerede nu, bare for at vise det frem.

Søde folk, super service, ingen bøvl og et resultat, der får både sol og skyer til at smile.

Så ja – klokkeklar anbefaling herfra!
Byens Tagrens lover “garanti for kvalitet og godt håndværk” – og det leverer de.
Med glans. Og muligvis lidt tryllestøv. 🤩

5 sierpnia 2025
Oceniono na 5 z 5

Langt mere service end hvad jeg kunne forvente…

Skulle bruge noget tagmaling til reparation og efterlyste det på Fb. Den eneste som tilbyder sin hjælp og til og med bringer det ud til mig, er Steen fra Byens tagrens i Slagelse. Han havde tidligere lavet et rigtig godt tilbud på maling af mit tag, som jeg dog ikke benyttede, da jeg forsøger at sælge mit hus, så steen, du er da et fantastisk og hjælpsomt menneske. Kan godt forstå at du får så mange gode anmeldelser. Tak for dig og din venlighed.
Vh. Anne Lindboe

5 maja 2025

Odpowiedź od Byenstagrens

mange tak for de flotte ord , held og lykke med at få solgt huset, det til trods at du ikke benyttede vores tilbud.

Oceniono na 5 z 5

Kan kun varmt anbefale Byens Tagrens!

Kan kun varmt anbefale Byens Tagrens.

Indehaver Steen var forbi for at besigtige vores tag, hvor han fandt et par små utætheder som han sagde, vi ikke skulle være nervøse for. Når hans folk havde renset taget - inden maling - ville de gå hele taget igennem for at sikre sig, at der ikke var nogen utætheder eller flækkede tegl. Og kan kun sige at de folk der var på projektet var omhyggelige. De fandt faktisk flere steder i tagrygningen, som skulle tætnes. Dette blev også fikset. Til sidst kom tagmaler Andreas på, som helt tydeligt tog sit arbejde seriøst og leverede et super resultat, som vi er meget glade for.

Så går du/I og overvejer at få renset og malet jeres tag - så kan vi kun varmt anbefale Byens Tagrens!

7 maja 2025

Virkelig flot arbejde

Virkelig flot arbejde. Dygtige og søde folk. Vi fik renset og malet taget, og nu ser det ud som nyt. Vi fik tilbud fra flere, men Steen var den eneste, der var ude og besigtige taget, inden han afgav tilbud. Kan varmt anbefale Byens Tagrens :-)

25 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Efter bestilling af tagerens og maling

Efter bestilling af tagerens og maling, fik jeg fra Steen besked om, at rygninger skulle udskiftes. Det gjorde firmaet, men efterlod et hul på ca10×10 cm, hvorfor der kom vandskade på loft. Ved henvendelse fil jeg at vide, at der ikke er tæthedsgaranti i aftalen, og at jeg ikke skulle true dem og kunne henvende mig til deres advokat. Jeg er lige blevet ringet op af firmaet for at høre, om "det var tid til en tagrens". Tøhø. Kan langtfra anbefales.

14 kwietnia 2025

Odpowiedź od Byenstagrens

jamen tak for de flotte ord, vi ringede jo udelukkende for at hjælpe dig og hvis du læser vores anmeldelser , så efterlader vi aldrig sådan noget,
vi går rigtigt langt for vores kunder, men synes da du skal ringe til mig , så tager vi en snak om det igen, kunne jo være vi kunne løse dit desværre dårlige syn på vores ellers meget vellidte firma.
lige nu ved jeg faktisk ikke engang hvem Michael du er , vi har flere en 40 kunder liggende der hedder Michael.
så Ring gerne hr.

Nyt tag

Vi har fået skiftet tagplader på vores sommerhus. Hele vejen igennem rigtig godt samarbejde med Byens Tagrens og der blev rydtet fint op efter arbejdet. Vi er meget glade for vores nye tag.

9 grudnia 2024

Tagmaling

Vi har fået renset, malet samt fået lavet tagrygning.Super høflige medarbejdere og firma holder hvad der bliver lovet - kan varmt anbefales.

16 października 2024

tak for et godt samarbejde hr. hilsen Steen Ejer af Byens Tagrens

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej