Super fine og meget holdbare smykker og hurtig levering. Da jeg havde lidt problemer med ombytning af en vare var Kamille rigtig sød til at hjælp med at få det i orden. Det er jeg rigtig glad for.
Reakcja na opinię
Stor tilfredshed med smykkerne fra jer. Har været i kontakt med jer omkring anløbne øreringe og i tilbyder at sende mig et nyt par. Fin service. Dejligt at kunne benytte hello@ for at komme i k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Varende kom hurtigt og ingen skader på verden smykkerne eller indpakningen super god kvalitet og fantastiske flotte smykker

Odpowiedź od Sistieshop
Desværre kan jeg give en tilbagemelding da øreringene er til en julegave

Odpowiedź od Sistieshop
Varen lever op til forventningen + hurtig levering

Odpowiedź od Sistieshop
De sendte forkert vare til mig. Fik 2 sæt øreringe. Havde bestilt øreringe og armbånd.

Odpowiedź od Sistieshop
Nem hjemmeside og hurtig levering.

Fantastisk kunde service.
Yderst hjælpsom.
Jeg vil anbefale dem. 😍

Odpowiedź od Sistieshop
Jeg købte et par øreringe der fra, der var hurtig levering og øreringene var som forventet.

Odpowiedź od Sistieshop
Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste kollektion virker ret dårlig i kvalitet på det grundlag at jeg havde haft den på til et enkelt arrangement hvorefter den er bøjet flere steder og ligner den kan knække når som helst. Det synes jeg ikke er ok når halskæden koster over 500kr…

Odpowiedź od Sistieshop
Hurtig levering og god kundeservice
De leverede desværre den forkerte vare. Jeg ringede og de sendte den rigtige med det sammen og jeg havde den dagen efter. Jeg fik en retur seddel til den forkerte pakke med fragten betalt. Easy peacy 🙂

Odpowiedź od Sistieshop
Hurtig levering og den bestilte varer lever op til forventningerne. 👌🏻🙂

Odpowiedź od Sistieshop
Super kunde service, have problem med en gave, de løste det hurtig og nemt, plus rigtig hurtig svar tid
Smykkernes kvalitet er skuffende. Bestilte 2 par små hoops, hvoraf en af øreringene fra hvert sæt er skæve og ikke virker optimalt.

Odpowiedź od Sistieshop
Overskriften siger sig selv! Bøvlede med noget rabatkode, da en kampagne udløb imens, at jeg var ved at bestille, og derefter ikke kunne bruge 2 rabatkoder sammen.
Fik hjælp af Fie Christensen fra kunderservice - 10/10!🌟Super hjælpsom, fik løst det hele med det samme og fantastisk service. Tak Fie!