Super fine og meget holdbare smykker og hurtig levering. Da jeg havde lidt problemer med ombytning af en vare var Kamille rigtig sød til at hjælp med at få det i orden. Det er jeg rigtig glad for.
Reakcja na opinię
Stor tilfredshed med smykkerne fra jer. Har været i kontakt med jer omkring anløbne øreringe og i tilbyder at sende mig et nyt par. Fin service. Dejligt at kunne benytte hello@ for at komme i k... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Smykkerne er rigtig smukke og leveringen er hurtig, men kvaliteten lever på ingen måde op til prisen. Selve kæderne vedhængene er på ser og føles billig, og den ene halskæde fra Signe Kraghs nyeste ko... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Super fin oplevelse, havde fået bestilt forkert vare , og min adresse manglede. Skrev til dem og alt blev løst til perfektion. Skulle have bestilt en ny vare, men svigerdatteren ombestemme sig for Gav... Zobacz więcej
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Flotte smykker og lynhurtig og ekspeditionen 👍

Odpowiedź od Sistieshop
Nem og hurtig bestilling og produktet kom frem hurtigt inden jul. Virkelig flotte øreringe i øvrigt hvilket blev et stort hit herhjemme.

Odpowiedź od Sistieshop
Første gang jeg købte en ring var det i st. 51 den var for lille så købte jeg den i st 53 men den var ikke større stadig til lillefinger så nu gide jeg ikke mere godt nytår MVHKarina Juhl

Odpowiedź od Sistieshop
Hurtig levering. Pæn indpakning, alt levede op til det forventede

Odpowiedź od Sistieshop
Jeg bestilte en pakke som DAO leverede, men den var ingen steder at finde. Jeg kontaktede derfor kundeservice, hvor jeg havde en meget behagelig telefonisk samtale og mail korrespondance. De var så søde at sende en ny - KANON kundeservice! Pakken er til d.d. stadig ikke dukket op, men min søster bliver heldigvis stadig glad, når hun får gaven alligevel :)
Stor anbefaling herfra.

Odpowiedź od Sistieshop
Virkelig flotte smykker og hurtig levering.

Odpowiedź od Sistieshop
Det var nemt at finde at finde rundt på hjemmesiden.
Hurtig levering i god indpakning.

Odpowiedź od Sistieshop
Super fint og jeg bestilte til Black friday så jeg fik en masse goodies med