Hurtig levering
Har købt lygter til cykel-ventilerne…
Opdateret: har været i kontakt til kunde service og alle m køb af dette produkt får pengene retur så vidt jeg er orienteret
Så nu 3 stjerner
Har købt lygter til cykel-ventilerne til mine børns cykler. Kvaliteten er dårligere end det man får fra wish, enkelte lygter virker ikke andre ventil lygter falder af og andre lyser så lidt at det ikke kan ses. Skriv gerne hvis I jeg kan få pengene retur…..

Odpowiedź od Sinoshop
fremragende service og hurtig levevering
Lynhurtig levering og ingen problemer.
God kundeservice
Hurtig levering
Hurtig levering af bestilte varer.
Hurtig levering af bestilte varer.
Jeg fik mine bestilte varer hurtigt, til annonceret pris, og kvalitet som forventet.
meget fin og hurtig behandling
Fin fin service og vejledning i…
Fin fin service og vejledning i telefonen
God oplevelse på hjemmesiden og pakken…
God oplevelse på hjemmesiden og pakken leveret til tiden.
Hurtig levering uden problemer.
Fin kontakt og jeg fik mulighed for at…
Fin kontakt og jeg fik mulighed for at afhente
Så alt i alt en god service
God professionel håndtering
Jeg giver Sinoshop det Max stjerner, da min pakke blev forsvundet under levering med DAO.
Sinoshop holdt mig opdateret hele vejen, og i dag fik jeg min pakke.
Det var en fejl fra DAO’s side.
Tak til Sinoshop til lækre produkter, god pakning af varer, og en god service.
Det er ikke sidste gang jeg shopede hos Sinoshop.
Intet at klage over
Har handlet hos Sinoshop af flere omgange og altid hurtig og korrekt levering.