Altid en fornøjelse at handle hos! Pakket flot, hurtig til at svare på spørgsmål. Altid dejligt kvalitets te.
Reakcja na opinię
Er en af simply teas faste stamkunder, og cafeen er absolut blandt min top tre for yndlings cafeer i Århus. Her kan man få lækre kager og sandwiches og ikke mindst prøve mange forskellige teer -... Zobacz więcej
fantastisk the i verdensklasse. jeg bor i hjertet af kbh og der findes mange super fine the forhandlere her. Men Alexis og Simply Tea er noget HELT for sig. Her kan jeg være sikker på at det jeg... Zobacz więcej
Simply Tea er en sjælden unik mulighed for at købe kvalitets te af fineste karat. I tæt kontakt med te haverne i Kina importerer Simply Teas ejer Alexis Kaae mange fantastiske teer, som ikke kan købes... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Simply Tea er leverandør af teoplevelser. Simply Tea har et sjældent og påskønnet udvalg af de fineste, mest eksklusive teer fra de bedste tehaver i Asien. Teerne kan købes via vores lagerbutik eller webshop.
Norddigesvej 4, 8240, Risskov, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Det bedste af det bedste - og service i særklasse

Odpowiedź od Simply Tea
Hurtig levering af gode produkter svarende til annoncen

Odpowiedź od Simply Tea
Tak for dejlig te, smagsprøver, og tilbehør til tekrus. Kan klart anbefales. Hurtig levering 👏😄

Odpowiedź od Simply Tea
Har kun fået smagt på Keemun teen. Den er meget god. Oolong som var anden del af bestillingen har jeg til gode at smage. Overraskende meget hurtig levering fra Jylland til Sjælland. Een dag.

Odpowiedź od Simply Tea
Fantastisk dejlig te, fik flere spændende smagsprøver med i min bestilling.
Eneste minus er lidt langsom levering. Bestille en søndag og fik først pakken torsdag eftermiddag.

Odpowiedź od Simply Tea
Tak for den medsendte smagsprøve på hvid te, den er fremragende, den vil jeg huske fremover.
Jeg har haft en god oplevelse hos Simply Tea og vil handle der igen.

Hej Simply Tea
Som altid en yderst fin og hurtig expedition 🌞🌞🌞🌞🌞
Altid super gode teer🍵🌞🌞🌞🌞🌞

Odpowiedź od Simply Tea
Kompetent ekspedition, dejlig atmosfære og helt fantastisk te.

Odpowiedź od Simply Tea
Det har været en vidunderlig oplevelse. God stemning. introduktionen og teens historiske baggrund var forståelig og interessant.
Vores underviser var velinformeret og engageret gennem hele kurset.
Der blev svaret på alle forskellige sprøgsmål om te. Der var mulighed for at snakke om mere end kurset, herunder generelle spørgsmål og myter vedrørende te og te kultur.
Kan varmt anbefalde Simply Tea!

Odpowiedź od Simply Tea
Suveræn te som altid. Og hurtig levering. Vigtigt når man er blevet afhængig af deres varer.

Odpowiedź od Simply Tea
Hurtigt levering og god kvalitet. Tydeligvis et sted der ved hvad, de har med at gøre.

Odpowiedź od Simply Tea
Stort udvalg af kvalitets teer og hurtig levering.