Alles aan dit product klopt precies zoals beschreven op de website. De instructies en handleiding zijn duidelijk, compleet en heel makkelijk te volgen. Daarnaast werd het pakket precies op het vooraf... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reakcja na opinię
na 7 jaren stopte mijn omvormer van 4 plugin zonnepanelen, destijds bij Simply-Solar aangeschaft. hiervoor gemaild met Simply, filmpje opgestuurd van bekabeling en omvormer met rode licht aan, de gara... Zobacz więcej
De handleiding klopt niet voor de zwaarste panelen . Er ontbraken montagebouten die na melding plots niet meer nodig waren ? Qua kwaliteit paneel / omvormer wel ok !
Simply-Solar had een mooie plug&play set met twee zonnepanelen en een omvormer voor een hele nette prijs. De beschikbare ruimte bood echter slechts ruimte aan één zonnepaneel. Er werd een speciale... Zobacz więcej
Witvennenveld 2, 6002NP, Weert, Holandia
Odpowiada na 25% z negatywnych recenzji
Zwykle udzielenie odpowiedzi zajmuje ponad miesiąc
Jak firma korzysta z Trustpilot
Goed advies van Jentho, zelfs in de avonduren! Ik had goed rond gekeken en uiteindelijk viel mijn keuze op deze glas/glas panelen.
Alles perfect geleverd (met een weekje vertraging maar dat was ok) en goed te installeren.
Het is fantastisch dat het gewoon in het stopcontact kan. Ik heb ze nu precies een week en de panelen brengen meer op dan ik had verwacht.
Heel blij met de beslissing.
Ervaring met Simply Solar is goed. Het is een klein bedrijfje. Prijzen zijn oké. Bereikbaarheid is in orde. Communicatie verloopt soepel.
Ze zijn te klein om zelf het transport van de producten te regelen, met als gevolg dat de bestelling niet binnen een paar dagen, maar pas na een week werd geleverd. Dat was even een tegenvaller. Ik werd hier overigens wel goed over geïnformeerd.
Om die reden geen 5 maar 4 sterren.
ze weten waar ze mee bezig zijn.
als je iets niet weet bel je of stuur je mail en je krijgt antwoord op je vraag wat je wil weten, ook als je niet echt snapt leggen ze nog en keer uit.
vind alleen jammer van mijn kant over het instaleren (de handleiding) onduidellijk. je krijgt geen handleidin op papier erbij maar het staat op hun site ik vond de Oost / West opsteling wat lastig wat handleiding lastig. maar door ff te bellen kreeg ik nog wat extra uitleg vandaar dus mijn 5 steren.
Alles keurig op geplande dag geleverd.
Geheel compleet.
Ook het telefonisch contact voor de aankoop en tijdens de montage was heel fijn en duidelijk. Ze weten wat ze doen!!
Prima zonnepanelen, omvormer en frames voor een aantrekkelijke prijs. Wel wat gedoe met de levering (een dag later dan afgesproken en een incomplete levering).
Is uiteindelijk allemaal goed gekomen en de panelen liggen nu op mijn dak.
Op de beloofde dag geleverd. Daarna een paar keer gebeld met een vraag. Daar werd de tijd voor genomen en niet ongeduldig afgeraffeld. Vragen ook naar tevredenheid beantwoord.
2 keer plugin zonnepanelen bestel, snelle levering en duidelijke uitleg.
Kind kan de was doen(zelf installeren peace of cake).
Na paar jaar een micro omvormer defect deze werd direkt zonder problemen vervangen.
TOP SERVICE GOEDE HELPDESK.
Handige bestelprocedure voor standaard-set. Levering correct en op afgesproken dag. Goede documentatie op site. Vijfde ster net niet toegekend, omdat twee dagen later de prijs zo'n € 35,- lager zou zijn, en daar had ik natuurlijk graag een seintje voor gehad.
Geweldige aftersales en advies. Ik was tijdens de verhuizing een connector kwijtgeraakt die los zeer moeilijk verkrijgbaar is maar dankzij Sanne toch nog een geregeld uit de gereedschapkist van de monteur. Waar vind je nu nog zo'n service en dat de mensen met je meedenken om je probleem op te lossen!
Goede prijs kwaliteit verhouding, snelle levering en service. Zending op afgesproken dag afgeleverd maar zat kapotte voet bij. Deze is na mailcontact netjes (binnen 2 dagen) vervangen. Het systeem draait als een zonnetje ☀️ het instellen van de monitor was (na online docs en filmpje te kijken) fluitje van een cent.

Odpowiedź od Simply Solar
Goede levering. Niet helemaal compleet miste de kabel beugels. Maar de app en bijbehoren modum werkt niet baar behoren en zoals het zou moeten. Maar ze reageren niet echt goed. Ze geven alleen antwoord op de makelijker vragen. En duurt heel lang. Telefonisch geen contact.
Maak zelf je keuze.
Een set van 2x3 zonnepanelen gekocht. Dit hebben ze op maat geleverd. Top. Miste wel wat onderdelen maar gemaild en volgende dag in huis. Prima service.
4 sets gekocht. Er blijken drie omvormers defect. Op mail wordt wel geantwoord maar terugbellen doet men niet. Dat zou iedereen een hoop tijd besparen. Nu hopen dat ze snel 3 werkende omvormers terugsturen. Anders dik ontevreden.
Off-grid zonnepanelen set gekocht met accu's. Volgende problemen:
1. Pakket niet compleet, onderdelen om panelen te bevestigen op het dak waren niet geleverd
2. Onderdelen niet duidelijk gespecificeerd op de pakbon. Alles voor dakmontage staat onder de noemer 'dakmontage materiaal'. Je kan vervolgens zelf uitzoeken of je alles hebt wat je nodig hebt
3. Bedrijf is alleen via email te bereiken verder niet. Op de website staat dat op verzoek ze je zullen bellen maar dat doen ze niet
4. Bedrijf nam ook geen verantwoordelijkheid voor incomplete levering. Ik zou wederom moeten betalen voor de niet geleverde materialen maar dat is natuurlijk ridicuul. Ik heb al betaald, ze moeten leveren maar weigeren
5. Dat ik vervolgens met installateurs stond die de panelen niet konden installeren was volgens hen 'mijn eigen schuld' ik had maar beter de levering moeten controleren en eerder aan de bel moeten trekken
Blijf weg bij simply-solar en zoek een bedrijf op waarbij je in ieder geval weet dat ze te bereiken zijn en kun klanten te woord willen staan.
Incomplete levering en tot overmaat van ramp een te klein frame waardoor het geheel niet goed in elkaar zit. Telefonisch niet te bereiken, alleen via de mail waardoor ik onderhand al 3 weken bezig bent. Nooit meer Simply solar. Heb inmiddels een ander frame via een andere leverancier
Er werd een speciale set voor mij samengesteld, waarin ook een opbrengstmeter zat. Helaas bleek de opbrengstmeter niet te werken, maar zonder enig probleem is deze meter direct omgeruild voor een ander model, wat probleemloos werkt.
Al met al: prima service tegen scherpe prijzen
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.