I was wasting time on fake coin casino apps before, never could cash out anything. Switched to this for real small stakes and at least now when I win I can withdraw. Lost some too obviously, but it fe... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ich habe ordentlich gewonnen, doch die Auszahlung wurde mit einer Regel abgelehnt, die ich nie gesehen hatte. Für so eine kleine Summe echt lächerlich.
ich habe ordentlich gewonnen, doch die Auszahlung wurde mit einer Regel abgelehnt, die ich nie gesehen hatte. Mal wieder sitze ich enttäuscht da.
Der Cashback klang ordentlich, aber die Regeln waren schwer zu finden. Ohne Nachfragen hätte ich die Bedingungen kaum verstanden.
Informacje dotyczące firmy
- Sklep z akcesoriami do telefonów komórkowych
- Zakłady bukmacherskie
Alawin | 444% bis zu 4444 CHF + 444 FS + 1 Bonus Crab
Dane kontaktowe
Szwajcaria
- simplifiedprotection.dk
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Ikke altfor mye reklame
Hater når casinoer spammer meg hele tida. Her får jeg noen kampanjemailer nå og da, men ikke noe ekstremt. Jeg har til og med vurdert å skru dem på oftere, siden jeg faktisk gikk glipp av et tilbud en gang. Det sier litt. Sjølve spillingen er helt standard, men det at de ikke er så påtrengende trekker opp for meg.
Trodde uttaket var borte
Jeg hadde bedt om uttak på fredag, og på mandag var det fortsatt ikke inne. Begynte å mistenke det verste, men det viste seg bare å være bankforsinkelse over helga. Pengene sto plutselig der tirsdag morgen, så det ordna seg. Litt nerver, men sluttresultatet var bra.
Ikke angrer så langt
Har hatt konto her i noen måneder nå. Summen jeg har tapt er omtrent det samme som jeg ville brukt på kino og litt take-away, så for meg føles det greit. Ingen skjulte trekk eller rare gebyrer hittil, og det er nok det viktigste for meg.
Kort sagt: funker
Orker ikke skrive langt. Casino funker, spill funker, uttak funker. Det holder.
rolig etter liten gevinst
vant 200 kroner på et spinn som egentlig ikke var så spennende, men jeg tok det som et tegn på å stoppe. trykket meg inn på uttak, la inn beløpet og lukket nettleseren. dagen etter var pengene på konto. det føltes faktisk ganske voksent gjort av meg, haha. casinoet gjorde jobben sin, og jeg slapp å sitte og angre på at jeg spilte dem bort igjen.
Litt sløv, men fornøyd
Skrev inn feil kontonummer første gangen jeg skulle ta ut, helt min feil. Support hjalp meg å stoppe uttaket og legge inn riktig info. Tok litt ekstra tid, men jeg er mest imponert over at de gadd å forklare det steg for steg for meg på chatten.
Bonusen var faktisk ekte
Var helt sikker på at bonusen bare var tull, men den gikk inn som den skulle. Måtte omsette en del ganger, ja, men sto jo i vilkårene. Endte opp med å ta ut litt mer enn jeg satte inn, så fornøyd nok.
Beste opplevelse jeg har hatt online så langt
Jeg har spilt på en del forskjellige casinoer de siste årene, oftest med blandet resultat og mye frustrasjon over trege uttak og uklare vilkår. Her var det faktisk ganske ryddig. Vilkårene sto forklart på ordentlig norsk, ikke bare oversatt tull, og jeg klarte å skjønne omsetningskravene uten å måtte google. Satte inn 500, spilte rolig på noen jackpot-automater og endte rundt 300 i pluss etter et par timer. Testet uttak bare for å se, og det stod som «godkjent» samme kveld. Pengene var på kontoen neste dag etter jobb. Ingen masete telefoner eller rare sms. Føles litt mer voksent enn mange andre steder.
En rolig kveld
Spilte litt blackjack i går kveld, liten bonus, grei side, vant litt, tapte litt, men alt funka uten stress.
Ok sted å tape rolig
Dette høres kanskje rart ut, men jeg liker nesten litt at jeg ikke vinner for mye her. Jeg har hatt noen små gevinster, men over tid går det i minus selvfølgelig. Likevel, alt oppleves ryddig, jeg vet hvor mye jeg har satt inn, det er lett å se historikk. Når jeg blir sur, kan jeg bare lukke nettleseren uten popups og sånne “ikke gå”-meldinger. For meg er det et casino som lar meg tape i fred, og det er faktisk det jeg trenger hvis jeg først skal spille.
Liten pause, så tilbake
Jeg slettet kontoen min for noen måneder siden fordi jeg syntes jeg spilte litt for mye. Nå åpnet jeg den igjen med strengere grenser, og det fungerte faktisk ganske bra. De hadde lagret selvutelukkelsen min og spurte om jeg var sikker før de åpnet. Spilte bare for et lite beløp og klarte å holde meg til planen. Føler meg mer i kontroll nå, og det gjør at jeg tør å bruke siden igjen.
Fin plass å koble av
Bruker dette mest etter jobb, en halvtime her og der. Litt musikk på øret, noen runder på roulette eller en enkel automat. Har ikke hatt noen kjempestore gevinster, men det har heller ikke ødelagt økonomien min, så balansen føles grei.
Tiny win, huge wait
I only withdrew 40 euros and they still made me send selfie with ID, utility bill, bank screenshot, all that stuff. Took them almost a week to approve. For 40 euros. Not comfortable sharing so much for so little.
Rude support agent
One of the agents replied with a sarcastic comment when I questioned the bonus terms. Might be small, but it put me off for good.
Update after cashout
They finally paid me after 5 days. So not a scam, just painfully slow. I still won’t go back.
Website translation half-done
Menus in my language, but terms and conditions still English, plus emails mixed. Feels lazy and confusing.
Bisschen Glücksspiel, bisschen Spass
Am Ende bleibt es natürlich Glücksspiel, und das darf man nicht vergessen. Aber in vernünftigen Dosen macht es mir hier Spaß. Seite nervt mich nicht, Spiele laufen, ab und zu gewinne ich. Mehr erwarte ich gar nicht.
Keine Telefonwerbung
Ganz wichtig für mich: Ich hab nie irgendeinen Anruf bekommen. Hatte ich bei einem anderen Casino und fand das mega unangenehm. Hier ist zum Glück Ruhe.
Decent RTP feeling
Hard to prove, but it doesn’t feel like a black hole like some places. I get enough small wins and bonus rounds to keep my balance alive for a while, even when I end up losing. Played mainly NetEnt and Pragmatic here. I cashed out maybe 3 times so far, up to 200, and never had an issue.
Freund hat Link geschickt
Wollte eigentlich nicht noch ein Casino ausprobieren, aber er meinte, hier lief seine Auszahlung glatt. Hab dann klein angefangen und ja, bisher läuft es bei mir ähnlich ruhig. Kein Drama, das ist mir wichtig.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.