Jeg ELSKER Simpelts shampoobare. Jeg har prøvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slår dem alle! Jeg har med andre shampooer både flydende og bare o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ideen tiltaler mig og jeg har derfor shampoo- og balsambarer fra forskellige producenter. Jeg skal ved næste køb prøve en anden variant, da den første med mandarin desværre ikke er optimal til mi... Zobacz więcej
Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt års tid efterhånden. FANTASTISKE produkter! Psoriasis i hårbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hår er let og luftigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dansk hårpleje udviklet med simple, effektive ingredienser. Simpelt har et ønske om at nedbringe unødig plastikemballage, og producerer shampoobarer og balsambarer, der ikke indeholder vand.Idet den ikke indeholder vand og er flydende, behøves plastikemballagen ikke. Simpelt shampoobarer og balsambarer produceres i Danmark og pakkes i papæsker. Simpelt shampoobar 01 er den første AllergyCertified shampooer nogensinde. Simpelt er en webshop med Simpelt-produkter og et særligt udvalg af produkter fra andre brands, som bidrager til en hverdag med mindre plastikforbrug.
Bregnevej 15, 4000, Roskilde, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Rigtig lækker shampoobar. Håret er mega blødt og lækkert efter vask.
Har brugt shampoobaren i flere år. Produkterne er produceret med tanke på klima og miljø.
Og bedst af alt så støtter man en lille Dansk virksomhed.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Jeg bruger både shampoo & balsambar fra Simpelt og jeg er super glad for produkterne. Mit hår er sundere og jeg har ikke kløe i hovedbunden, som jeg ofte får af andre produkter.
Jeg vil gerne anbefale andre at prøve produkterne fra Simpelt.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Bestilte genanvendelige vatrondeller fra Simpelt.dk, hvilket jeg efterfølgende hurtigt fik leveret. Effektivt og lækkert produkt

Odpowiedź od Simpelt.dk
Gode produkter, Dejligt med en virksomhed der har taget stilling og er gennemsigtig i deres bæredygtighed tiltag og så er det fedt at støtte en lille virksomhed med hjerter på det rette sted.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Fem stjerne til Simpelt.dk!
Jeg har handlet hos Simpelt i flere år, og har haft stor glæde af deres sortiment. Hvor kvaliteten aldrig har skuffet mig.
De er super venlige, søde og hjælpsomme, hvis man har brug for deres ekspertise. Samt er de nemme at kontakte.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Jeg har fornyligt købt Simpelts produkter, som et lille eksperiment på mit hår, som ellers ikke havde klaret sig særlig godt. Jeg må sige, at Simpelt har gjordt oplevelsen anderledes til det bedre! Mit hår føles mange gange bedre og ser sundere ud, og derudover har jeg god samvittighed ved at bruge produkterne, fordi de både er plastfrie, veganske og allergenfrie. Kæmpe anbefaling herfra!

Odpowiedź od Simpelt.dk
Jeg har prøvet mange shampoo- og balsambarer, og shampoobar 01 rammer en perfekt balance mellem holdbarhed, fasthed og skum. Desuden er der altid hurtig levering og god kundeservice!

Odpowiedź od Simpelt.dk
Geniale produkter ! Før mødet med Simpelts shampoobar var jeg nødt til at vaske hår HVER dag, nu vasker jeg det kun hver 3. dag, kæmpe optur. Hurtig levering er da heller ikke at kimse ad 😊

Kæmpe anbefaling!
Mit hår virkede sundere og i mere balance. Jeg har fået mindre friz og mine krøller er blevet flottere efter at skifte til shampoobar fra simpelt. Jeg havde dog opstartsproblemer, men jeg fik god behandling af Emma og er en ny fast kunde.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt års tid efterhånden.
FANTASTISKE produkter!
Psoriasis i hårbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hår er let og luftigt efter vask.
Jeg bruger barene uden parfume da jeg ikke tåler parfume.
Tak for skønne produkter og super service👍🥰

Odpowiedź od Simpelt.dk
Endnu en gang hurtig levering og alt er bare som det skal være.

Super produkter!
Fantastisk shampoo bar, den er så nem at bruge, var lidt bekymret da jeg havde forsøgt mig med prøve baren, og den syntes jeg var svær at arbejde med. Så flot sæberist så man opbevarer sæben korrekt, og så ser det bare super fint ud på mit badeværelse!

Odpowiedź od Simpelt.dk
Jeg startede med at købe prøvebarerne og oplevede en desværre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krøllet hår). Prøvede dog at købe en bar i almindelig størrelse og siden da har der ingen problemer været. Det går nemt med at fordele shampooen, mit hår filtrer mindre ifm. badet og der går længere tid før det bliver fedtet. Simpelt udbyder desuden nogle rigtig fine vejledninger så man bliver sendt godt på vej i brugen af shampoobarer!

Odpowiedź od Simpelt.dk
Jeg er meget begejstret for Simpelt.dk’s shampoo- og balsamprodukter! Når man først har opdaget, hvor gode de er SAMTIDIG med at man skåner miljøet for plastikemballage og idiotisk transport af væske, ja, så går man ALDRIG tilbage til shampoo/balsam i flaske!

Odpowiedź od Simpelt.dk
RIGTIG gode produkter, som jeg er meget glad for at have fået kendskab til. Jeg bruger både shampoobaren og balsambaren. Mit hår bliver blødt og føles rent og meget velplejet. Jeg har tidligere haft problemer med irriteret hovedbund, men det er også forsvundet efter jeg skiftede over til Simpelt's produkter.
Man kan desuden tydeligt mærke at det er en lille virksomhed med fokus på kvalitet, gennemsigtighed og ikke mindst på at skabe noget der er godt for både os og naturen.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Super lækre produkter der virkelig har hjulpet mod min kløende hovedbund. Og så er Emma altid enormt sød til at svare og hjælpe sine kunder på vej 🥰

Odpowiedź od Simpelt.dk
Godt tilfreds. Er især glad for balsamen, som er fantastisk 👌
Både sæbe og shampoobar knækker for mig, når de bliver for små. Men det kan nok ikke undgås.

Odpowiedź od Simpelt.dk
kundeservice I top da mit gavekort ikke virkede, dog lidt ærgerligt at produkt sortimentet har ændret sig så meget. Men point for at hun følger sin passion