Jeg ELSKER Simpelts shampoobare. Jeg har prøvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slår dem alle! Jeg har med andre shampooer både flydende og bare o... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Jeg startede med at købe prøvebarerne og oplevede en desværre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krøllet hår). Prøvede dog at købe en bar i almindelig størrelse og siden... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ideen tiltaler mig og jeg har derfor shampoo- og balsambarer fra forskellige producenter. Jeg skal ved næste køb prøve en anden variant, da den første med mandarin desværre ikke er optimal til mi... Zobacz więcej
Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt års tid efterhånden. FANTASTISKE produkter! Psoriasis i hårbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hår er let og luftigt... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Dansk hårpleje udviklet med simple, effektive ingredienser. Simpelt har et ønske om at nedbringe unødig plastikemballage, og producerer shampoobarer og balsambarer, der ikke indeholder vand.Idet den ikke indeholder vand og er flydende, behøves plastikemballagen ikke. Simpelt shampoobarer og balsambarer produceres i Danmark og pakkes i papæsker. Simpelt shampoobar 01 er den første AllergyCertified shampooer nogensinde. Simpelt er en webshop med Simpelt-produkter og et særligt udvalg af produkter fra andre brands, som bidrager til en hverdag med mindre plastikforbrug.
Bregnevej 15, 4000, Roskilde, Dania
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Jeg skal ved næste køb prøve en anden variant, da den første med mandarin desværre ikke er optimal til mit hår og ikke rigtig vasker det rent.
Prøver gerne en anden variant
Har været i tvivl om shampoo og balsam ville fungere som faste barer, men det fungerer så godt - og jeg sparer også plastik :)
Jeg er desværre skuffet over produkterne. Jeg har prøvet andet mærke af lignende produkter som er bedre synes jeg. Shampooen er svær at bruge også selv om den bliver brugt ad 2 omgange, Balsamen gør heller ikke mit hår så blødt så det det kan blive redt ud.
Så jeg er ikke fan. Desuden er mit hår begyndt at klø ☹️

Odpowiedź od Simpelt.dk
Jeg har PMDD og har derfor fokus på at få fjernet så mange hormonforstyrrende stoffer fra min hverdag som mulig. At bruge Simpelt's shampoo- og balsambare er en del af at få mine hormoner og psyke i balance igen.
Jeg har brugt dem i 14 dage og er glad for dem.
Gode produkter, de bedste shampoo og balsam barer man kan få. Bæredygtigt, miljøvenligt og lokalt.
Super dejlige shampoobarer og andre produkter til håret. Shampoobarerne er nemme at bruge og er ikke fyldt med olie som andre shampoobarer jeg har prøvet. Kommunikation med Emma fra Simpelt er altid nemt og venligt og de bestilte varer ankommer inden for få dage.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Mega fint produkt og god hjemmeside. Eneste minus var ret lang leveringstid

Odpowiedź od Simpelt.dk
Uden tvivl de bedste shampoo og balsam barer jeg har prøvet - grundige, lette at bruge og drøje i brug og håret efterlades rent og luftigt. God service og info. Kan varmt anbefale Simpelt 🙌

Odpowiedź od Simpelt.dk
Jeg har brugt den nye sorte shampoo i en uge og det har en rigtig god effekt på min hovedbund

Opdateret
Emma fra Simpelt har været virkelig hjælpsom i forsøget på at rette op på min første oplevelse med disse barer. Jeg fik en stor shampoobar tilsendt uden beregning og den fungerer faktisk bedre end den lille prøve.
Dog synes jeg stadig at jeg skal vaske hår for mange gange og at det med denne bar er for svært - for mig - at vaske hår.
Men med sådan en god kundeservice, kan man jo altid prøve...kan se den fungerer godt for mange andre.
....
Jeg har brugt shampoopar et par år og prøvet et par forskellige mærker. Denne skuffer desværre. Plejer at vaske hår 2 gange, med Simpeltbaren (af typen havtornolie og duft af mandari) er jeg oppe på 4 uden følelsen af at mit hår bliver rent. Gider bare ikke blive ved.
Jeg fordobler derved også min badetid og vandforbrug.
Eneste positive jeg har er at man får mulighed for en prøvepakke, så jeg ikke har spildt for mange penge.

Hurtig modtagelse !
Shampoo og balsam er god, men jeg og mit hår har lige skulle vænne sig til det.
Før vaskede jeg håret hver dag fordi det virkede beskidt/hovedbund begyndte at klø. Nu vasker jeg hveranden dag. Når jeg ikke vasker håret, putter jeg balsam i. det virker for mig.

Odpowiedź od Simpelt.dk
Hurtig forsendelse med et minimum af emballage. God vejledning omkring brug af shampoobar. Det fungerer bare!

Odpowiedź od Simpelt.dk
Den bedste shampoo og balsam jeg nogensinde har prøvet. Den efterlader mit hår rent, blød og med fylde. Inden jeg begyndte at bruge shampoobar skulle jeg vaske mit hår hver anden dag nu kan jeg nåes med hver 3. eller 4. dag. Mit hår er også med glansfuldt og følelse blødt og let, på tros af jeg har meget kraftigt og langt hår. Bruger også til mine børn og deres hår er meget nemmer at rede ud. Vil anbefale den til alle

Odpowiedź od Simpelt.dk
Bedste shampoo- og balsambar jeg nogensinde har prøvet! De plejer mit hår og efterlader det rent og blødt. Derudover er de allergy certified, hvilket er fantastisk, når man har sensitiv hud. Jeg oplever altid hurtig levering og kan klart anbefale at handle hos simpelt.dk 😊