Simpelt.dk Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Jeg ELSKER Simpelts shampoobare. Jeg har prøvet flere forskellige bare, af forskelig arter og i forskellige prisklasser og Simpelts slår dem alle! Jeg har med andre shampooer både flydende og bare o... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg startede med at købe prøvebarerne og oplevede en desværre en del udfordringer med at fordele produktet (har langt tykt, let krøllet hår). Prøvede dog at købe en bar i almindelig størrelse og siden... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Ideen tiltaler mig og jeg har derfor shampoo- og balsambarer fra forskellige producenter. Jeg skal ved næste køb prøve en anden variant, da den første med mandarin desværre ikke er optimal til mi... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Har brugt Simpelt shampoobar og balsambar et halvt års tid efterhånden. FANTASTISKE produkter! Psoriasis i hårbund forsvandt efter 3-4 vaske og er ikke kommet igennem. Og met hår er let og luftigt... Zobacz więcej

1. Sklep
  2. Sklep z produktami do włosów

Napisane przez firmę

Dansk hårpleje udviklet med simple, effektive ingredienser. Simpelt har et ønske om at nedbringe unødig plastikemballage, og producerer shampoobarer og balsambarer, der ikke indeholder vand.Idet den ikke indeholder vand og er flydende, behøves plastikemballagen ikke. Simpelt shampoobarer og balsambarer produceres i Danmark og pakkes i papæsker. Simpelt shampoobar 01 er den første AllergyCertified shampooer nogensinde. Simpelt er en webshop med Simpelt-produkter og et særligt udvalg af produkter fra andre brands, som bidrager til en hverdag med mindre plastikforbrug.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

1 tys. recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Oceniono na 4 z 5

Ideen tiltaler mig og jeg har derfor…

Jeg skal ved næste køb prøve en anden variant, da den første med mandarin desværre ikke er optimal til mit hår og ikke rigtig vasker det rent.

Prøver gerne en anden variant

15 kwietnia 2024
Oceniono na 2 z 5

Jeg er desværre skuffet over…

Jeg er desværre skuffet over produkterne. Jeg har prøvet andet mærke af lignende produkter som er bedre synes jeg. Shampooen er svær at bruge også selv om den bliver brugt ad 2 omgange, Balsamen gør heller ikke mit hår så blødt så det det kan blive redt ud.
Så jeg er ikke fan. Desuden er mit hår begyndt at klø ☹️

29 kwietnia 2024

Odpowiedź od Simpelt.dk

Hej Carina - det kræver nogle gange lidt tilvænning, men skal absolut ikke klø! Har du set at vi både har en allergicertificeret shampoo og balsam, som måske kunne hjælpe?

Du er også altid meget velkommen til at række ud på kontakt@simpelt.dk

Hilsen Emma
Stifter, Simpelt

Oceniono na 5 z 5

Jeg har PMDD og har derfor fokus på at…

Jeg har PMDD og har derfor fokus på at få fjernet så mange hormonforstyrrende stoffer fra min hverdag som mulig. At bruge Simpelt's shampoo- og balsambare er en del af at få mine hormoner og psyke i balance igen.

Jeg har brugt dem i 14 dage og er glad for dem.

2 kwietnia 2024

Fantastisk

Gode produkter, de bedste shampoo og balsam barer man kan få. Bæredygtigt, miljøvenligt og lokalt.

5 kwietnia 2024
Oceniono na 5 z 5

Super dejlige shampoobarer og hurtig levering

Super dejlige shampoobarer og andre produkter til håret. Shampoobarerne er nemme at bruge og er ikke fyldt med olie som andre shampoobarer jeg har prøvet. Kommunikation med Emma fra Simpelt er altid nemt og venligt og de bestilte varer ankommer inden for få dage.

10 marca 2024

Hej Linda,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt, at du har en god oplevelse med vores shampoobarer OG vores service.

Oceniono na 4 z 5

Mega fint produkt og god hjemmeside

Mega fint produkt og god hjemmeside. Eneste minus var ret lang leveringstid

10 marca 2024

Hej Asta,

Tusind tak for din anmeldelse, og de rosende ord.

Årsagen til den længere leveringstid er, at du har bestilt i en uge, hvor vi holdt ferie. Simpelt er en lille virksomhed, hvor vores forunder selv står for at sende alle pakker.

Vi havde prøvet at kommunikere dette tydeligt, men beklager meget hvis det ikke har været tydeligt nok.

Endnu engang tak for anmeldelsen :)

Oceniono na 5 z 5

De bedste shampoo og balsam barer

Uden tvivl de bedste shampoo og balsam barer jeg har prøvet - grundige, lette at bruge og drøje i brug og håret efterlades rent og luftigt. God service og info. Kan varmt anbefale Simpelt 🙌

29 lutego 2024

Hej Cecilie,
Hvor er det dejligt at høre, at du er så glad for vores produkter og service. Tusind tak for din anbefaling og anmeldelse.

Ny sort shampoo

Jeg har brugt den nye sorte shampoo i en uge og det har en rigtig god effekt på min hovedbund

29 lutego 2024

Hej Mette,

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for vores nye shampoobar 03.

Tusind tak for anmeldelsen

Oceniono na 3 z 5

Fungerer ikke for mig, men god kundeservice

Opdateret

Emma fra Simpelt har været virkelig hjælpsom i forsøget på at rette op på min første oplevelse med disse barer. Jeg fik en stor shampoobar tilsendt uden beregning og den fungerer faktisk bedre end den lille prøve.
Dog synes jeg stadig at jeg skal vaske hår for mange gange og at det med denne bar er for svært - for mig - at vaske hår.

Men med sådan en god kundeservice, kan man jo altid prøve...kan se den fungerer godt for mange andre.
....
Jeg har brugt shampoopar et par år og prøvet et par forskellige mærker. Denne skuffer desværre. Plejer at vaske hår 2 gange, med Simpeltbaren (af typen havtornolie og duft af mandari) er jeg oppe på 4 uden følelsen af at mit hår bliver rent. Gider bare ikke blive ved.
Jeg fordobler derved også min badetid og vandforbrug.

Eneste positive jeg har er at man får mulighed for en prøvepakke, så jeg ikke har spildt for mange penge.

25 lutego 2024

Hej Lærke,

Hvor er vi ærgerlige over, at du har haft en dårlig oplevelse. Vi vil altid meget gerne vejlede i situationer, hvor det ikke lige fungerer, og håber derfor altid at høre fra jer, så vi kan løse problemet..

Ud fra din beskrivelse af oplevelsen, lyder det til, at du kunne have haft gavn af, at tilsætte mere vand undervejs til håret. Det plejer oftest af være dét, der gør forskellen i disse situationer.

Nogle oplever desværre, at mini-shampoobarens lille overflade, kan gøre det svært, at fordele shampooen. Det er vigtig feedback for os, da vores mini-barer jo ikke skal give dårlige oplevelser, men tværtimod vise vores shampoobarers egenskaber.

Vi er som sagt meget ærgerlige over, at du har haft så dårlig en oplevelse, men tager feedbacken til os, som en vigtig del af udviklingen af vores produkter.

Oceniono na 4 z 5

Hurtig modtagelse og rent hår

Hurtig modtagelse !
Shampoo og balsam er god, men jeg og mit hår har lige skulle vænne sig til det.
Før vaskede jeg håret hver dag fordi det virkede beskidt/hovedbund begyndte at klø. Nu vasker jeg hveranden dag. Når jeg ikke vasker håret, putter jeg balsam i. det virker for mig.

5 lutego 2024

Hej Rikke,

Tusind tak for din anmeldese. Hvor er det godt at høre, at du og dit hår har fået styr på den nye shampoo og vænnet sig til den nye måde at vaske hår :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig forsendelse med et minimum af…

Hurtig forsendelse med et minimum af emballage. God vejledning omkring brug af shampoobar. Det fungerer bare!

22 stycznia 2024

Hej,

Tak for den flotte anmeldelse :) Hvor er det dejligt at høre, at du føler dig taget godt i hånden og er glad for det minimum af emballage, vi arbejder med.

Emma, Simpelt

Oceniono na 5 z 5

Den bedste shampoo og balsam

Den bedste shampoo og balsam jeg nogensinde har prøvet. Den efterlader mit hår rent, blød og med fylde. Inden jeg begyndte at bruge shampoobar skulle jeg vaske mit hår hver anden dag nu kan jeg nåes med hver 3. eller 4. dag. Mit hår er også med glansfuldt og følelse blødt og let, på tros af jeg har meget kraftigt og langt hår. Bruger også til mine børn og deres hår er meget nemmer at rede ud. Vil anbefale den til alle

20 stycznia 2024

Hej Leise,

Hvor er det dog fantastisk at høre, at din hovedbund er kommet så meget i balance efter skiftet til Simpelt shampoobarer. Faktastisk!

Også skønt at høre, at hele familien bruger dem med glæde.

Bedste shampoo- og balsambar

Bedste shampoo- og balsambar jeg nogensinde har prøvet! De plejer mit hår og efterlader det rent og blødt. Derudover er de allergy certified, hvilket er fantastisk, når man har sensitiv hud. Jeg oplever altid hurtig levering og kan klart anbefale at handle hos simpelt.dk 😊

1 października 2023

Hej Benteline,

Wauw, sikke en flot anmeldelse. Dem er vi meget stolte over. Hvor er det fantastisk, at du er så glad både for produktet, og at vi har fået dem certificeret.

Emma, stifter af Simpelt

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej