Signofsweden Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Har beställt flera korthållare och passfodral hos Sign of Sweden och alla produkter har varit så fina. Har beställt i olika färger, både till mig själv och som present till familj och vänner. Är super... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Jättefin plånbok, men kvaliteten var tyvärr kass. 6 månader efter köp och materialet är helt uppslitet på flera ställen. Gravyren är nästan helt bortsliten den med. Synd med så otroligt dålig kvalitet... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Smidig beställning, supersnabb leverans och fina produkter! Blev en väldigt uppskattad present!! Produkterna kom i fina tygpåsar och det enda som egentligen skulle förhöja upplevelsen ytterligare, ä... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Beställer ofta presenter i form av korthållare med gravyr för att sedan addera några presentkort i kortfickorna. Snygg och personlig present till födelsedagar eller student. Har alltid fått allt i tid... Zobacz więcej

Dobra

Wynik TrustScore: 4 na 5

229 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 33% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 28

Napisz recenzję

Oceniono na 3 z 5

Beställde två passfodral som båda var…

Beställde två passfodral som båda var fina i bra kvalitet, dock var kvaliteten på trycken inte lika bra utan saknade färg lite här och var.

24 czerwca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej! Vi har försökt hitta dig i systemet, maila oss gärna så ska vi hjälpa dig :) Såklart ska du få snygga gravyrer! Mvh Ellen

Waardeloze bedrijf

Waardeloze bedrijf. Ik wacht al sinds 30 juni op mijn bestelling. Een reactie mag je vergeten! Ik wil graag mijn bestelling annuleren maar er is gewoon niemand die mij te woord kan staan.

30 czerwca 2024

Niet bestellen

Niet bestellen! Heb het verkeerde product ontvangen, 50 euro voor betaald, en nu is er geen communicatie mogelijk. Ze reageren op geen enkele e-mail en zijn niet telefonisch bereikbaar. Waardeloos!

20 czerwca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hi Sam! Please send us your order number and we will help you! Can not find you via the name you have given here, so please send order number or email hellosignofsweden@gmail.com and we will help you today! :) Kind regards Ellen

Tack Ella!

Fick hjälp av Ella från Sign of Sweden som hjälpte mig med min korthållare⭐️

Så kul att uppleva bra kundtjänst, inte vanligt bland företag nu för tiden😅

23 kwietnia 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej Linnea, Tack för ditt meddelande! Vi uppskattar recensioner. Däremot kan jag tyvärr inte hitta dig i systemet, har du ett ordernummer så ska jag se till att vårt team svarar direkt. ha en fin dag i solen! mvh Ellen

Oceniono na 3 z 5

Still waiting for my cover😡…15 days and…

Still waiting for my cover😡…15 days and have heard nothing. Money was taken 2 minuter after ordering
130924: update recieved my money back since i have not recieved the cover due to problems with the delivery so Big thanks for that.

8 czerwca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hi Anna, september: (I now understand why we could not find you, the order was in another name). Thanks for sending the info! :) You have been re payed since the parcel could not be delivered twice.

July: thank you for contacting us! Would it be possible that you send your order number? Can not find any Anna in the system that has an order that is not sent, so please send the number and we will help you today! :) Kind regards ELLEN

Oceniono na 1 z 5

Je krijgt je bestelling niet en krijgt…

Je krijgt je bestelling niet en krijgt ook geen antwoord op e-mails. Contact gehad via Instagram dan zou ik antwoord terug krijgen. Wederom geen antwoord gekregen. 1 advies: nooit hier bestellen!!

14 czerwca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hi Charissa, thank you for contacting us! Please send your order number and we will help you :) Or send an email to hellosignofsweden@gmail.com - ofcourse we will help you :) Have a lovely day! Kind regards Ellen

Superfina korthållare med gravyr

Superfina korthållare med gravyr. Snabbleverans och kan varmt rekommendera.

14 maja 2024

Hej Elin, Stort tack för din recension. Ha en fin dag! Mvh Ellen

Oceniono na 5 z 5

Verkligen supernöjd med både beställd…

Verkligen supernöjd med både beställd produkt och grymt snabb leverans. Beställde en korthållare med gravyr som blev en mycket uppskattad present till en 18-årig kille. Kommer absolut beställa fler produkter och kan varmt rekommendera denna sida. /Linda

28 kwietnia 2024

Hej Linda, åh vad glada vi blir! Kul! ha en fin dag ! Ellen

Oceniono na 5 z 5

Köpte ett skal men var inte nöjd

Köpte ett skal men var inte nöjd - mailade till Sign of Sweden och OJ vilken service! Snabba svar, grym rabattkod till nytt skal och sjukt snabb leverans! Beställde igår 4/4 och fick skalet idag 5/4, HERREGUD vilket fint skal!!

5 kwietnia 2024

Hej Moa, Stort tack för din recension, ha en fantastisk dag bästa du! mvh Ellen

Dålig kvalitet på fodralen

Dålig kvalitet på fodralen, började gå sönder efter bara 3 månader.

Vid kontakt med kundtjänst så säger det att jag kan få ett annat fodral för 90kr.

Men synd att producera en vara med så kort livslängd med tanke på miljön, Fodralen är dyra och jag ångrar att jag köpte.

29 lutego 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej Lena! Tack för ditt meddelande! Vi kan bara hitta en order som är över 3 år gammal i systemet när jag kollar via ditt namn, möjligt att vi fått fel information? har du möjlighet att skicka ditt ordernummer? Normalt förslitning kan ske efter flera år, men givetvis ska du få nytt skal om det bara gått 3 månader. Återkom så kikar vi! :) Ha en fin dag! mvh Ella

Så fine lommebøker,

Så fine lommebøker,
rask tilbakemelding når jeg tok kontakt - alt i alt veldig fornøyd og kommer til å bestille der fra igjen 🤗 Ida

26 marca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej Ida! Stort tack för ditt meddelande, vad glada vi blir! ha en bra vecka. Mvh ELLEN

Oceniono na 5 z 5

Super nöjd med produkter och leverans

Har varit super nöjd med alla produkter jag har beställt genom åren! Snabb leverans och snygga korthållare! Har inget negativt att säga :)

26 marca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej Bästa Lovisa, Stort tack för fina ord och vad roligt att du är nöjd, tack! Ha en fin vecka, Mvh Ella

Mycket fina passfodral

Mycket fina passfodral. Snabb leverans och bra mottagande.

10 marca 2024

Hej Cecilia, stort tack för din recension! Ha en fin kväll. mvh Ellen

Stilrena och snygga fodral

Praktiska och snygga!

1 lutego 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej! Tack för du skickade ordernummer, vi har inte en order från en Clara i det nummer du skickat, det står i ett annat namn? Möjligen därför vi inte kunnat hitta dig och ditt mail, ska den stå i Clara Nilsson eller i annat namn? Uppdatera oss gärna så kan vi såklart skicka nytt fodral. Skicka mail till hellosignofsweden@gmail.com och skicka bild på fodralet samt ange att du vill reklamera. Ha en fin dag! Mvh ELLA

Oceniono na 5 z 5

Över förväntan! Fina produkter!

Både korthållaren och passfodralet var över förväntan. Och initialerna i silver fina. Dessutom levererades de i trevlig tygpåse. Och snabb leverans var det. Så både jag och gåvans mottagare är mer än nöjda. Skall absolut beställa fler presenter! Kirsi

20 marca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej Bästa Kirsi, Stort tack för din utvärdering av köpet, vi blir verkligen tacksamma! Ha en fin kväll. mvh Ellen

Oceniono na 4 z 5

Slechte hoesjes, slechte klantenservice, goed opgelost

Voor de derde keer keer hetzelfde hoesje besteld. Vorige twee perfecte hoesjes. Nu een heel ander hoesje gekregen dat totaal niet past, echt een goedkope variant van de vorige hoesjes, terwijl het 3e hoesje notabene het duurste hoesje was. Mail (met foto's) gestuurd, maar geen reactie. Nogmaals mail gestuurd, maar nog steeds geen reactie. Heel jammer.

Update 27-3-24 Just received the correct case! Thanks for the service!

8 marca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hi! Your order is already refunded since before. So all money has been payed back to you already.

Which email have you sent an email to? We have noticed that many people send email to a .se adress, our adress is .com. info@Signofsweden.com. Please send your order number and we will check. have a lovely day! Ellen

Hur får jag kontakt?

Beställde och betalade för ett mobilskal. Företaget hörde av sig och informerade att produkten, till följd av tekniska problem, inte fanns tillgängligt, något som självklart kan ske. Har därefter mejlat 5 gånger utan att få svar. Vill naturligtvis ha pengarna tillbaka då varan jag beställt inte finns. Beställning #102008.

15 marca 2024

Odpowiedź od Signofsweden

Hej Lovisa! Din order är redan avbruten och återbetald, ber dig kika via det betalsätt du valt :) Det kan ta mellan 1-3 arbetsdagar, beroende på vilken bank du har. Har du mailat info@signofsweden.com? Vi kan tyvärr inte hitta dina mail, men kan meddela här att din order ju är återbetald. Mvh Ella

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej