Zobacz, co mówią recenzenci
De gardiner jeg har haft i snart et år er stadig som nye, og passer utroligt godt farvemæssigt herhjemme, grundet Sofies hjælp. Har efterfølgende nydt at handle i Svalehuset, som har givet indretninge... Zobacz więcej
Jeg har fået en helt fantastisk hjælp til at finde nogle glas og er blevet opdateret alt imens at Svalehuset er i gang med at flytte. Virkelig helt utrolig kundepleje.
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Jeg har fået en helt fantastisk hjælp…
Jeg er meget tilfreds med den…
Jeg er meget tilfreds med den personlige behandling jeg har modtaget og naturligvis de vare jeg har købt 🤗
Hurtig levering
Sofie i Svalehuset har virkelig en…
Sofie i Svalehuset har virkelig en stilsikker smag. Det er den bedste indretningsbutik jeg har været i i Danmark. Superservice og sød betjening. Vi har næsten indrettet hele vores lejlighed med varer derfra. Jeg sætter stor pris på fysiske butikker og jeg ønsker der var fler af dem som denne ❤️❤️❤️
Fin solstol og fin levering ☀️
Alt Som forventet
Hyggelig atmosfære med super service.
Der er altid en rar og imødekommende stemning i Svalehuset. Der er en god stil og masser af spændende ting til indretningen, så det er klart et besøg værd.
God stil og kvalitet!
Jeg har shoppet flere gange i og gør det også igen. Er vildt med den stilsikre smag, som altid gennemsyrer sortimentet. Og dette gælder både ting til inde og ude. Jeg har bestilt varer på nettet, som bliver leveret uden bump på vejen, så jeg har kunnet nyde mine indkøb hurtigt.Hvis du leder efter god stil og kvalitet, så kan Svalehuset det hele. De varmeste anbefalinger herfra
5 stjerner til Svalehuset
5 stjerner til Svalehuset. Det er så mange smukke og stemningsskabende ting, som jeg bliver ved med at være glad for. Også denne gang med køb af billede. En stor anbefaling herfra.
Super service
Super service! De bedste gaver jeg har købt er herinde fra :)
Alt gik som det skulle
Alt gik som det skulle. Tak for en god service og god oplevelse. 5 stjerner herfra.
Oplevede at få den mest kompetente og…
Oplevede at få den mest kompetente og personlige betjening hos Svalehuset. Virkelig en helt igennem positiv oplevelse.
Den skønneste butik i ❤️ af byen
Den skønneste butik i ❤️ af byen, dejlig betjening og hurtig levring! Og så hjælpsom med guidening så man kommer hjem med det helt rigtige til hjemmet👌🏼
De gardiner jeg har haft i snart et år…
De gardiner jeg har haft i snart et år er stadig som nye, og passer utroligt godt farvemæssigt herhjemme, grundet Sofies hjælp. Har efterfølgende nydt at handle i Svalehuset, som har givet indretningen et boost!
Hurtig levering og mega dejlig…
Hurtig levering og mega dejlig personlig betjening!! Stor anbefaling herfra:)
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.