Shop Villa Lovis Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Armbåndene var lige så flotte i virkeligheden som på billederne. God beskrivelse og vejledning af størrelser. Flot indpakning. Fin lille ekstra gave i form af en lomme krystal. Hurtig ekspedition... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Armbåndene er så flotte og de kom i en flot indpakning. Meget hurtig levering. Anbefaling herfra.

Oceniono na 5 z 5

Sent fredag eftermiddag havde bestilte en armbånd online til min kone for vores bryllupsdag. Inden for en time blev jeg kontaktet pr. mail angående i hvilken størrelse det skal fremstilles osv. Vi sk... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Projektant biżuterii
  2. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Hos Shop Villa Lovis håndlaver vi dine krystal smykker, så de passer på mål. Vi tilbyder personlige smykker, krystaller og andre fine sager. Vi håndplukker vores materialer og krystaller, så alt er i fineste kvalitet. Shop Villa Lovis leverer altid hurtigt. Vi samler på glade kunder, og har derfor altid hurtig og venlig kundeservice.

Doskonała

Wynik TrustScore: 5 na 5

50 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 10

Napisz recenzję

Rigtig fine produkter

Jeg bestilte et armbånd af Månestensperler. Pakken kom efter to dage, og armbåndet er rigtig flot og god kvalitet

8 lutego 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Hvor dejligt at høre, at du er tilfreds :)
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive!!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kvalitet og flotte sten

Virkelig god kvalitet og flotte sten. Hurtig service. Det er også godt at der ved annoncerne advares om, at stenenes farve kan adskille sig fra billedets farver. Men de 3 armbånd jeg har købt svarer farverne næsten til billederne.

5 stycznia 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak for ordene Hanne! Dejligt du bemærker både vores kvalitet og service, så er vi lykkes med det, vi gerne vil give jer :)

Oceniono na 5 z 5

Kristine og Gitte yder simpelthen…

Kristine og Gitte yder simpelthen service i topklasse. Jeg havde bestilt mine armbånd i for lille en størrelse, og tænkte at det var det.
Men, aftalte med Kristine og Gitte at jeg skulle sende dem retur for ændring. Og nu sidder jeg her en lille uge efter, med armbånd i den rigtige størrelse.
Det er SÅ stærkt og virkelig service.
Tak!

4 stycznia 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusind tak fordi du deler din glæde og alle de rosende ord, vi får nærmest helt røde kinder. Så selv tak :)

Supergod bestilling

Supergod bestilling. Hurtigt og nemt. Virkelig flot emballage, som virkelig underbygger kreativiteten.
Jeg fik desværre bestilt et for stort armbånd. Jeg skrev derfor en besked via mail, og fik en helt fantastisk og brugbart svar. Kan kun anbefale.

23 grudnia 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Mange mange tak for de fine ord Lars!! Tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder uendelig meget.
Godt nytår 🌟🌟🌟🌟🌟

Smukke produkter

Hurtig levering. Smukke produkter. Super servicemindede.
Men nok vigtigst af alt - der var sket en misforståelse. Den blev rettet øjeblikkeligt til min store tilfredshed.
Kan kun anbefale Shop Villa Lovis

20 grudnia 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak for din anbefaling, det gør os virkelig glade!! Dejligt du er tilfreds, det betyder virkelig meget.
Rigtig godt nytår til dig 🌟🌟🌟🌟🌟

Fint armbånd

Jeg bestilte et sødt armbånd med 6mm krystaller. Jeg valgte med et forgyldt hjerte samt forgyldt kugle.
Jeg valgte 1cm mere end mit håndled det passer fint.
En dejlig overraskelse en fin pose med et lille stenhjerte.

3 listopada 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Hvor dejligt at høre, at du er glad for tilfreds. Tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive, det betyder meget for os 🌟

alt gik som det skulle

1 listopada 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Det er da rigtig dejligt at høre :) tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive det!

Prof. and good experience

I am very happy about my bracelet, quality seems in top, everything went smooth and quick, and very nice expedition, professional, so I will go there again for shopping jewelry 😎🎈

3 października 2023

Thank you SO much!! You are welcome back anytime 🤗🤗🤗

Varen blev leveret hurtigt

Varen blev leveret hurtigt, og lever fuldt ud op til mine forventninger

13 września 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Det er vel nok dejligt at høre, tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive 🤗

Lækkert armbånd

Lækkert armbånd. Så smukke perler. Fik hjælp til længden og det passer perfekt. Jeg vil bestemt købe igen.

12 września 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Det er vel nok dejligt at høre 🤩 tak for ordene, og du er altid velkommen tilbage 🤗

Oceniono na 5 z 5

Lynhurtig og lille fin pose

Lynhurtig levering, en lille ekstra gavesten med ved siden af. Alt i alt super god oplevelse! Vender højst sandsynligt tilbage hvis modtageren tager godt imod🙏🏽

2 września 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Det er vi rigtig glade for at høre Phillip, du er altid velkommen tilbage 🤗

Lækkerier

Hurtig levering, lækker indpakning og en lille gavesten i en sød lille pose. Ønsker mig allerede et armbånd mere.

21 sierpnia 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Hvor dejligt! Tusind tak fordi du skriver det, og du er altid velkommen tilbage 🥰

Bravour til Villa Lovis

Selvom vi havde lavet en fejl i bestillingen, så klarede Villa Lovis det hele med bravour!

24 sierpnia 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusind tak Jess, det er rigtig dejligt, at vi kunne hjælpe 🤗 mange tak for ordene.
Kh Gitte og Kristine

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Bestilte varen fredag formiddag og hentede den i GLS-shop dagen efter, lørdag eftermiddag.
Pæn gave-pakning x2 og 2 flotte granat armbånd.
Vi er hermed faste kunder, når behovet er der.

4 sierpnia 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusind tak for de fine ord, vi er rigtig glade for, du er tilfreds, og har lyst til at vende tilbage 🤗
Kh Gitte og Kristine

Oceniono na 5 z 5

God service. Fik sendt en gave selvom der var ferielukket.

25 lipca 2023

Mange tak Stine, dejligt den nåede at komme frem 😊

lækre produkter

lækre produkter, god pris og kompetent service, der føles personligt.

1 czerwca 2023

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tak Lene! Det er lige præcis de ord, vi gerne vil forbindes med. Dejligt du havde en god oplevelse. Tusind tak 🤗

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej