Oceniono na 5 z 5

Nem bestilling. Super hurtig levering af smukt armbånd, på trods af jeg havde lavet fejl ved bestillingen. Meget imødekommende kunde service rettede min fejl og sendte uden forsinkelse.

Oceniono na 5 z 5

Med lyn ekspedition, nåede jeg lige at få julegaver hjem i sidste øjeblik - TAK! De fineste stjernetegn krystal sæt til mine drenges kærester :-) Og den lækreste store flotte Ametyst Altid lækr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Sent fredag eftermiddag havde bestilte en armbånd online til min kone for vores bryllupsdag. Inden for en time blev jeg kontaktet pr. mail angående i hvilken størrelse det skal fremstilles osv. Vi sk... Zobacz więcej

1. Projektant biżuterii
  2. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

Hos Shop Villa Lovis håndlaver vi dine krystal smykker, så de passer på mål. Vi tilbyder personlige smykker, krystaller og andre fine sager. Vi håndplukker vores materialer og krystaller, så alt er i fineste kvalitet. Shop Villa Lovis leverer altid hurtigt. Vi samler på glade kunder, og har derfor altid hurtig og venlig kundeservice.

4,8

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nem bestilling

Meget imødekommende kunde service rettede min fejl og sendte uden forsinkelse.

6 maja 2026

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Mange tak Lis, tak fordi du tager dig tid til at skrive, det betyder virkelig meget :)

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering og fantastisk smukt…

Hurtig levering og fantastisk smukt armbånd.overvejer at købe flere, eks. fiskens tegn og numerologi armbånd. pris og kvalitet er også ok

17 kwietnia 2026

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Endnu en gang tak fordi du tager dig tid til at skrive så fine ord. Det betyder virkelig meget :)

Oceniono na 5 z 5

Lyn ekspedition og LÆKRESTE julegaver!

De fineste stjernetegn krystal sæt til mine drenges kærester :-)
Og den lækreste store flotte Ametyst
Altid lækre varer og unboxing oplevelse i top!

22 grudnia 2025

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak Trine, hvor dejligt vi nåede det hele. Og tak fordi du tager dig tid til at skrive 🤗

Super service, hurtig levering

Æstetisk, smukke og lækre varer. God service og hurtig levering ..
Man kan mærke de har hjertet med i det de laver.

14 grudnia 2025

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tak Betina, det er virkelig dejligt at høre! Det er præcis det, vi har :) Vores lille butik betyder utrolig meget for os, og det er altid dejligt at vide, når andre mærker, vi gør os umage. Tak for dine ord :)

Oceniono na 5 z 5

Meget fine armbånd og virkelig god service

Har lige modtaget det fineste og smukkeste armbånd fra Villa Lovis. Kristine var tilgængelig og hurtig til at svar på mail og jeg modtog armbåndet allerede to dage senere. Jeg havde bestilt en størrelse for lille, og det fik jeg ombyttet lynhurtigt og uden problemer. Jeg kan varmt anbefale Villa Lovis.

6 grudnia 2025

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Mange tak Camilla, tak for de fine ord og jeg beklager den sene respons. Dejligt du vil anbefale os, det betyder alverden 🤗

Min varmeste anbefaling.

Villa Lovis har de smukkeste smykker og en helt fantastisk kundeservice samt lynhurtig levering. Her vil jeg handle fremover.

8 października 2025

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak Else :) Af en eller anden grund har vi fået overset nogle af de fine ord herinde, så jeg beklager den sene respons. Og du er altid velkommen tilbage 🤗

Et godt og trygt sted at bestille hos

Et godt og trygt sted at bestille hos
Smukke smykker ,vil købe flere på et tidspunkt
Hyggeligt med en lille gave
Kan varmt anbefale Dem

31 lipca 2025

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak Heidi, hvor er det dejligt at høre. Du er altid velkommen tilbage :)

Oceniono na 5 z 5

Rigtig flotte armbånd og hurtig…

Rigtig flotte armbånd og hurtig levering / den bedste anbefaling herfra
Har selv fået et i gave og har nu købt et til en fødselsdagsgave
venlig hilsen
Lone Olesen

8 maja 2025

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Hvor er det dejligt at høre Lone, tusinde tak fordi du tog dig tid til at skrive 🥰

Oceniono na 4 z 5

Fint forløb

Fint forløb. Alt som man kunne forvente

30 grudnia 2024

Dejligt at høre, tak fordi du tog dig tid til at skrive :) Kh Gitte og Kristine

Oceniono na 5 z 5

Fine produkter på hjemmesiden med en…

Fine produkter på hjemmesiden med en god beskrivelse. Hurtig afsendelse og levering. Produkterne var pakket rigtig flot ind. En oplevelse af åbne.

15 października 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak for dine ord Simone, det er præcis, den oplevelse, vi gerne vil give :) Kh Gitte og Kristine

Oceniono na 5 z 5

Super god og hurtig service

Super god og hurtig service. Have købt et armbånd som var lidt for stort. Fik hurtigt svar og sendte tilbage søndag. Tirsdag hentede jeg mit nye armbånd som passer perfekt.

7 sierpnia 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Vi er virkelig glade for, du havde en god oplevelse, og tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive det :)

Oceniono na 5 z 5

WAUW en fantastisk service og de smukkeste armbånd!!!

Jeg er helt blæst bagover… Tror ALDRIG jeg har fået så god service fra en webshop før!
Søgte en speciel gave til et familiemedlem, som har det rigtig svært lige nu. Søgte efter krystal armbånd på nettet og faldt over Shop Villa Lovis.
Tænkte åh nej, kun kontakt via mail… Men denne tanke blev hurtigt gjort til skamme. Skrev en udførlig besked med mit familiemedlems udfordringer, og kort tid efter modtog jeg en meget lang personlig besked med anbefaling til krystaller og andet.
Bestilte armbåndet uden egentlig at vide, hvordan det ville se ud. Allerede dagen efter modtog jeg det smukkeste armbånd med de flotteste krystaller. I den flotte æske, var der den fineste beskrivelse af krystallerne. Kan slet ikke vente med at give dette smukke og personlige armbånd i gave, og jeg ved godt allerede nu, hvad der kommer på min ønskeseddel til jul.
Wauw en god oplevelse og en service langt ud over det forventede! Bestemt ikke sidste gang, jeg har handlet hos Shop Villa Lovis.

10 lipca 2024

Kære Lene,
Tusind tusind tak for de mange fine ord. Vi er utrolig glade for, at kunne give dig en god oplevelse. At ligefrem være den bedste webshop oplevelse nogensinde føles lidt som at få en medalje. Mange mange tak fordi du tog dig tid til at skrive ☀️

Oceniono na 5 z 5

spændende at læse om de egenskaber der skulle være i krystallerne

Det er spændende at læse om de egenskaber der er tillagt de enkelte krystaller.man kan tro på dem eller ej,men et er helt sikkert,der kommer fine armbånd i pæne æsker og også små extra gaver.Mange tak for de søde hilsener.KH Helen Olsen

1 maja 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tak for dine fine ord Helen, vi er glade for, at du kan bruge vores armbånd 🌼🌼🌼

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk flot service, og produkt

Fantastisk flot service, indpakning og så flotte armbånd. Det er en glæde at give som gave også til dig selv

12 kwietnia 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Mange tak Vibeke, hvor er det dejligt at høre! Vi er så glade for, at du tager dig til til at skrive. Tak :)

Oceniono na 5 z 5

Super nem webshop med god…

Super nem webshop med god overskuelighed samt gode post muligheder. Og tingene kommer som lovet.

5 kwietnia 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Mange tak Jakob, vi sætter virkelig pris på, at du har taget dig tid til at skrive :) dejligt at høre, at du er tilfreds.

Kan varmt anbefales

Det har været en meget positiv oplevelse at handle med Villa Lovis. Jeg købte 4 armbånd, desværre sad de, efter min mening, lidt for snært om mit håndled. Da jeg henvendte mig til Gitte, for at høre om de kunne byttes, blev jeg mødt med smil og en fin service 😊
Få dage efter mine returvare var registreret, modtog jeg nogle meget smukke armbånd som passer perfekt (jeg valgt dem
2 1/2 cm større end mit håndled, så de sidder løst)
Kan varmt anbefale Villa Lovis!

23 lutego 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak for de mange fine ord, hvor er det dejligt at høre. Og tak fordi du tog dig tid til at skrive 🤗

Rigtig fine produkter

Jeg bestilte et armbånd af Månestensperler. Pakken kom efter to dage, og armbåndet er rigtig flot og god kvalitet

8 lutego 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Hvor dejligt at høre, at du er tilfreds :)
Tusind tak fordi du tog dig tid til at skrive!!

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god kvalitet og flotte sten

Virkelig god kvalitet og flotte sten. Hurtig service. Det er også godt at der ved annoncerne advares om, at stenenes farve kan adskille sig fra billedets farver. Men de 3 armbånd jeg har købt svarer farverne næsten til billederne.

5 stycznia 2024

Odpowiedź od Shop Villa Lovis

Tusinde tak for ordene Hanne! Dejligt du bemærker både vores kvalitet og service, så er vi lykkes med det, vi gerne vil give jer :)

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej