Reakcja na opinię
Dure waterproef schoenen gekocht voor onze achtjarige zoon met een soort schapenvachtje aan de binnenkant. Superblij waren we ermee Kwaliteit dachten we. Binnen twee maanden vielen ze uit elkaar. Zole... Zobacz więcej
Vroeger veel schoenen van Shoesme gekocht en altijd tevreden. De laatste jaren merk ik dat de kwaliteit heel hard achteruit gaat. Klittenband dat bij de vouwrand al na 1 maand geheel versleten en ges... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Al een aantal keer schoenen besteld, altijd tevreden mee geweest. Laatst bij een gebroken rits meteen geld terug gekregen omdat ze het schoentje helaas niet meer hadden in dezelfde maat, anders hadden... Zobacz więcej
De Shoesme webshop biedt de grootste collectie baby- en kinderschoenen voor jongens en meiden. Bekijk alle babyschoenen, eerste loopschoenen, sandalen, laarzen en sneakers nu online.
Holandia
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Mijn zoontje had de veterschoenen met de rubberen punten. Sinds mijn zoontje deze schoenen had viel hij voortdurend op tegels. Ik heb het gevoel dat het te maken heeft met de punten van de schoenen waar een soort rubber omheen zit om slijtage te voorkomen. Vooral op tegels viel hij voortdurend. Ook chatgpt bevestigde mijn gevoel; Wat zou de val kunnen veroorzaken?
1. Dikke, afgeronde rubberen neus
De schoen heeft een duidelijke, dikke rubberen bescherming over de punt. Dat kan:
• blijven haken achter de vloer bij het lopen,
• ervoor zorgen dat de voet minder "afrolt" tijdens
het stappen,
• extra grip aan de voorkant creëren waardoor de
schoen abrupt stopt.
Nu geeft Shoesme aan dat mijn zoontje steeds valt op tegels omdat de schoenen net te klein zijn?? Waarom zou hij daardoor vallen op tegels? Zijn voeten gaan er nog gewoon goed in! En ik snap de logica niet! Zeer teleurstellend!!

Odpowiedź od Shoesme
Vanaf dat mijn dochter op schoenen loopt, loopt ze op shoesme. Ze zitten goed om haar voet en de schoenen gaan mee totdat ze in de volgende maat zit. Laatst hadden we 1 keer een schoen waar wat mee was. Perfect opgelost! Tot op heden altijd positief zowel over de schoenen als de klantenservice.
Een zeer teleurstellende ervaring waarbij zowel DHL als Shoesme hun verantwoordelijkheid ontlopen!
Ik heb onlangs schoenen besteld voor onze dochter, maar dit is helaas onze laatste bestelling bij Shoesme geweest. DHL heeft het pakket tussen ons oud papier gegooid, waarna het gewoon is meegenomen door de ophaaldienst. In de DHL-app staat duidelijk aangegeven waar pakketten neergelegd mogen worden als we niet thuis zijn—en dat is absoluut níet bij het oud papier.
Shoesme gaf aan dat ik eerst contact met hen moest opnemen zodat zij het met DHL konden oplossen. Maar volgens DHL is het pakket ‘op de afgesproken plek’ bezorgd. Mijn deurbel- én beveiligingscamera tonen overduidelijk het tegendeel. Dit bewijsmateriaal heb ik ook per mail met Shoesme gedeeld.
Ondanks deze duidelijke bewijzen komt Shoesme niet met een passende of klantvriendelijke oplossing. Het gaat om een bedrag van slechts een paar tientjes, maar de manier waarop hiermee wordt omgegaan is ronduit teleurstellend. We hadden veel meer van deze winkel verwacht. Klantvriendelijkheid lijkt hier ver te zoeken.
Voor ons is dit dan ook de laatste keer dat we bij Shoesme bestellen. Ons zien ze niet meer terug.

Odpowiedź od Shoesme
Leuke schoentjes. En ze lijken tot nu toe lang mee te gaan met het spelen en kruipen.

Odpowiedź od Shoesme
Leuke schoenen gekocht voor mijn dochter, ze is er heel blij mee. Tevreden klant!

Odpowiedź od Shoesme
Een merk dat heel fel het imago van 'dure kwaliteitschoenen' uitspeelt, maar in werkelijkheid blijkt telkens opnieuw dat de kwaliteit echt ondermaats is. Aankoop 1: babyschoentjes ('babyproof'), zagen er na enkele dagen al compleet afgeleefd uit maar hebben het voor de rest zowaar nog uitgehouden (maar er is dan ook erg weinig mee gelopen want dat kon ons dochtertje nog niet alleen). Aankoop 2: witte leren sneakers. Opnieuw zagen ze er al snel afgeleefd uit, en veel erger: de zool lag er binnen enkele weken al af! Opnieuw: dochter is heel rustig van aard, liep nog steeds vrij weinig en in de kleuterschool durfde ze tijdens de speeltijd alleen maar op een bankje zitten kijken naar de andere kinderen. Zelfs dat kan een Shoesme-schoen blijkbaar niet aan. Aankoop 3: ondanks voorgaande ervaringen mij toch nog laten vangen voor een derde paar leren sneakers, want ze waren toch zo mooi en zagen er toch wel kwalitatief uit. Mis gedacht: alweer na 2 maanden kapot, deze keer komt de rubberen neus los van het leer - ongelooflijk. Blijf gewoon weg van dit rotmerk, het is pure misleiding. Goedkopere sneakers van Nike, Puma etc gaan hier moeiteloos maandenlang mee - ik heb eigenlijk nooit schoenen moeten weggooien voor ze effectief te klein waren. Enkel Shoesme houdt het nooit lang uit, het is dus geen toeval meer.

Odpowiedź od Shoesme
Vroeger veel schoenen van Shoesme gekocht en altijd tevreden. De laatste jaren merk ik dat de kwaliteit heel hard achteruit gaat. Klittenband dat bij de vouwrand al na 1 maand geheel versleten en gescheurd is.
Bij een specialistische kinderschoenenwinkel dit aangekaart, zij gaven aan dat zij ook bijna geen Shoesme meer verkopen sinds de productielocaties zijn veranderd. Erg jammer dat de kwaliteit zo hard is achteruit gegaan.

Odpowiedź od Shoesme
Bestelling netje de volgende dag geleverd.

Odpowiedź od Shoesme
Super fijne schoenen. Mijn kinderen lopen er heel goed op! Je betaald wat maar ze hebben er hier wel lang plezier ervan. Wel jammer dat het aanbod deze lente/zomer heeeeel veel wit is mbt schoenen met klittenbandsluiting. Dat wordt zo snel vies en smoezelig bij kleuters! We hebben nu een extra paar goedkope schoenen erbij gekocht voor verjaardagen/familie gelegenheden e.d. want schoenen zijn heel vergrijst. Volgend jaar koop ik weer donkere sneakers voor mijn zoon en hoop ik op een groter aanbod daarvan..
Super fijn is de meetlat die je ook kan kopen en het advies op de website of schoenen groot/klein/breed enz vallen.
Al met al super tevreden!

Odpowiedź od Shoesme
Commande jamais reçue : une paire de basket adidas.
Service client qui ne répond pas au mail.
Il s’agit très certainement d’une arnaque.
Méfiance à fuire.

Odpowiedź od Shoesme
Normaals altijd tevreden, maar nu gaat het mis en wat een slechte klantenservice. Dubbele verzendkosten moeten betalen, omdat de informatie op de website niet juist is. Krijg ik te horen dat ik zelf twee maten had moeten bestellen, terwijl de Shoesme schoenmeter aangeeft dat in 27 de groeiruimte zit. We hebben het niet breed en zijn nu al €8 euro aan verzend- en retourkosten kwijt, maar zouden opnieuw verzendkosten moeten betalen voor nieuwe, want ruilen is niet mogelijk. Terwijl de verzendkosten gratis waren als ik twee paar had besteld en eentje had terug gestuurd. Dat is alles behalve duurzaam. Ik ben erg teleurgesteld en ga nu dus niet opnieuw bij Shoesme bestellen.

Odpowiedź od Shoesme
Al jaren heb ik schoenen van Shoesme voor mijn dochters. Ze lopen er perfect op, schoenen aantrekken is geen gedoe (kunnen ze ook al vaak zelf - handig!) en ze kunnen ook nog eens tegen een stootje.
Slofjes gekocht voor onze kleine, voor 40 euro, belachelijk duur natuurlijk, maar ik dacht dan koop ik zeker goeie kwaliteit, dit werd ook geschetst.
De slofjes zijn na 3 dagen gebruik al helemaal lelijk! Bij de tenen laat het wol los en word de stof al helemaal dun.
Voor 40 euro kun je dus alsnog niet verwachten dat je slofjes koopt die 1 winter mee kunnen gaan... bizar

Odpowiedź od Shoesme
Me pakketje is kwijt. Maar is niet hun verantwoordelijkheid dat ligt bij de klant.Ben wel mooi 70 euro kwijt.Hier bestel ik nooit meer iets.

Odpowiedź od Shoesme
Zeer slechte kennis van hoe de schoenen te retourneren. Niemand beantwoordt de e-mail. Wacht nog steeds op een retourlabel

Odpowiedź od Shoesme
Er gaat een nep website rond!! Helaas m’n geld kwijt en shoesme wist ervan.

Odpowiedź od Shoesme
Er gaat een nep site rond van shoesme, met 80 % korting! Helaas ingetrapt en het geld kwijt. Shoesme, wist hiervan, maar heeft geen waarschuwing de wereld in gestuurd!

Odpowiedź od Shoesme
Er gaat een nep web shop Shoesme rond. Een behoorlijk goede. Toen ik Shoesme hier op attendeerde zeiden ze o dat weten we al 2 dagen. Op zich wel fijn en attent dat je in die 2 dagen je vaste klanten even een mailtje stuurt om zo veel problemen te voorkomen.
Ik ben ff Shoesme klaar

Odpowiedź od Shoesme
Al vaker schoenen van jullie merk gekocht. Helaas deze keer niet tevreden. Ik heb ze bij een andere winkel gekocht 2 maanden geleden en geen bon meer helaas. En zoals ik ook al via de mail aangegeven heb, heb ik contant betaald dus ik heb ook geen bank afschrift. Heel de klittenband gaat kapot…
Contact met de klantenservice opgenomen en die gaan niks doen, slechte service en dus ook de laatste keer schoenen van Shoesme voor ons als jullie zo met klanten omgaan!

Odpowiedź od Shoesme
Shoesme schoenen voor onze zoon gekocht bij de shoesme winkel in Utrecht. Binnen 2 maanden zitten er gaten in de schoen en laten er naden los. Kwaliteit die totaal niet past bij de prijs. Volgens Shoesme ligt dat niet aan de schoen kwaliteit maar aan de gebruiker...
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.