ShirtbyHand - Netherlands Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Overschiestraat 65, 1062 XD Amsterdam, Noord-Holland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

De bestelling die ik had gedaan kwam binnen, echter het doosje was open en leeg...... Ik heb hierover contact opgenomen met ShirtByHand Hier werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en ze heeft... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik was al bekend met Shirt by hand. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik en keer een extra inmeting of aanpassing na een afvalperiode was geen enkel probleem. Goede locatie om Amsterdam om in te m... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Reeds vanaf de begindagen klant bij ShirtbyHand. De eerste jaren voor "nette" overhemden -per eigen ontwerp- voor op kantoor. Sinds kort weer klant, maar nu voor meer casual shirts. Kwaliteit was en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig bestelproces en goede service. Zo werd ik na de bestelling gebeld omdat men veronderstelde dat ik iets niet goed had besteld. De order week namelijk af... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą męską
  2. Krawiec męski
  3. Krawiec
  4. Sklep ze smokingami

Napisane przez firmę

Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6

ShirtbyHand - Making shirts personal

Napisane przez firmę

100% Perfect Fit Guarantee

Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!

Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.

Of course we hope you love your shirt after arrival. If you don't, contact us over chat or mail. Just let us know what alterations you would like to make and we will take care of the rest.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 312

Napisz recenzję

Shirt met uitstekende pasvorm

Na het correct opmeten van mijn maten verscheen 3 weken later het shirt. Het paste perfect en wat ik belangrijk vind: het boord was uitstekend voor het gebruik van stropdas ( prima aansluitend) maar ook met 1 of 2 knoopjes open. Draagt u een horloge? Dan wordt de mouw aan de draagkant 1cm langer. Kortom zeer tevreden.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hi Simon, Heel erg bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super om te horen dat alles goed is verlopen en dat je blij bent met je shirt! Wij wensen je heel veel draagplezier!

Persoonlijke benadering en maten

Prima en persoonlijk begeleid om de perfecte maat te krijgen. Duidelijke instructies over hoe het beste gewassen kan worden en wat de vorm behoudt. Ruime keuze.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hi Ivo, Bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Wat super om te horen dat je prettig bent geholpen! We wensen je veel plezier met het dragen van je shirts!

Under promise over deliver

Zoals altijd een perfect passend shirt dat zoals meestal eerder dan de beloofde drie weken werd geleverd. Ik bestel al mij shirts hier.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hi Luuk, bedankt voor het achterlaten van deze leuke review! Super leuk om te horen. Wij wensen je heel veel draagplezier!

Altijd goede service

Altijd goede service, keurig verpakt, snel geleverd en inmeetservice.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hi, Hartelijk dank voor de positieve review. Heel fijn om te horen dat het bevalt! Groet, team ShirtbyHand

Opmeten op locatie

Opmeten op locatie. Topservice perfecte pasvorm

27 czerwca 2024

Hi dank voor de positieve review! Veel draagplezier. Groet, team ShirtbyHand

Oceniono na 1 z 5

Delivery not on time plus poor service

After confirming that I needed the shirt for a special occasion and a specific date, it did not arrive on time. I understand that delays can happen, but it was disappointing because I made sure with all workers I spoke with.
This was already bad but I understand is due to the delivery company's involvement.

The real issue was the company's reaction after the mistake. They did not offer any apologies initially; only after I complained and they did not offer any solutions.

Very disappointed with ShirtByHand and the poor service I received.

17 czerwca 2024

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hi Aday, Our sincere apologies for the negative service you've experienced and that the shirt was delayed. This is not the service we want to offer to our customers. As we discussed on phone, we have proposed various solutions to accommodate you and find a solution after your complaint, but unfortunately you were not open to this.
We still have your measurements in our system, if you are interested in the future, you are very welcome! Kind regards, Team ShirtbyHand

Goed.

Het opmeten ging zeer vlug en professioneel. Tevens was de gegeven uitleg erg duidelijk en het was prettig om de stofjes te kunnen voelen.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de positieve review. We vinden het erg fijn om te horen dat de meetafspraak zo goed is ervaren! Groet, Team ShirtbyHand

Geweldige ervaring

Geweldige ervaring. Van het thuis opmeten tot het dragen van de mooie heerlijk zittende overhemd.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Goedemorgen! Wat leuk om te lezen dat alles naar wens is verlopen! Heel veel plezier met jouw bestelilng!

Alles volgens de belofte

Alles volgens de belofte
Shirts zijn top en verpakking ziet er zeer verzorgd uit
Prijs/kwaliteit zeer hoog

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de mooie review. Heel fijn om te horen dat de ervaring positief is. Groet, team ShirtbyHand

Oceniono na 5 z 5

Het shirt was snel besteld omdat al…

Het shirt was snel besteld omdat al mijn maten in het systeem staan. Daardoor zit het ook perfect.

17 czerwca 2024

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Dank voor de positieve feedback! We wensen je veel draagplezier. Groet, team ShirtbyHand

Super mooie kwaliteit

Super mooie kwaliteit
Wat ik mis zijn. Nieuwe kleuren
Ik heb jnmiddels wel 30 x wat gekocht maar wil ook wel eens wat anders .
Ook zou ik graag wat acties zien bijv 6=4 of 3=2. Maar verder zijn wij zeer tevreden

6 czerwca 2024

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hi Peter, Dank voor de review! Blijf op de hoogte van onze acties en nieuwe stoffen en schrijf je in voor onze nieuwsbrief! We wensen je veel draagplezier. Groeten, Team ShirtbyHand

Oceniono na 5 z 5

Mooie producten en attente service

Goed dat men een ander soort bestelling zagen bij mijn laatste bestelling, en dit verifieerden via email. Heel prettig contact.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hartelijk dank voor de reactie! We hopen dat de pasvorm goed zit! Veel draagplezier gewenst. Groeten, Team ShirtbyHand

Oceniono na 5 z 5

Twee shirts snel geleverd en goede…

Twee shirts snel geleverd en goede pasvorm en kwaliteit. Goed bereikbaar en altijd klant- en oplossingsgericht als er vragen zijn.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Goedemiddag, bedankt voor het plaatsen van deze leuke review! Uiteraard staat service voorrop bij ons! Heel veel draag plezier toegewenst!

Oceniono na 5 z 5

Goeie kwaliteit shirt altijd goeie…

Goeie kwaliteit shirt altijd goeie pasvorm en goeie klantenservice reageren snel

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands

Hi Patrick, dank voor je leuke review! Veel plezier met jouw bestelling!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej