De bestelling die ik had gedaan kwam binnen, echter het doosje was open en leeg...... Ik heb hierover contact opgenomen met ShirtByHand Hier werd ik heel vriendelijk te woord gestaan en ze heeft... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik was al bekend met Shirt by hand. Alle afspraken zijn keurig nagekomen. Ik en keer een extra inmeting of aanpassing na een afvalperiode was geen enkel probleem. Goede locatie om Amsterdam om in te m... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Reeds vanaf de begindagen klant bij ShirtbyHand. De eerste jaren voor "nette" overhemden -per eigen ontwerp- voor op kantoor. Sinds kort weer klant, maar nu voor meer casual shirts. Kwaliteit was en... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, eenvoudig bestelproces en goede service. Zo werd ik na de bestelling gebeld omdat men veronderstelde dat ik iets niet goed had besteld. De order week namelijk af... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Jouw overhemd op maat vanaf 69 euro | Online maat bepalen of plan een gratis meetafspraak | 100% tevredenheidsgarantie | Beoordeeld met een 9,6
ShirtbyHand - Making shirts personal
Napisane przez firmę

- 100% Perfect Fit Guarantee
Fast delivery and 100% Satisfaction Guaranteed!
Free first class delivery direct to your door and the guarantee that you will be happy with your custom tailored shirt.
Dane kontaktowe
Overschiestraat 65, 1062 XD, Amsterdam, Noord-Holland, Holandia
- 0208816620
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 48 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
logistiek
ik ontving het shirt met korte mouwen precies op tijd voor mijn vakantie. helaas door een post screw-up was het overhemd met lange mouwen er 2 tot 3x langer over.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Maken waar wat ze beloven
Maken waar wat ze beloven, duidelijke communicatie, prachtig verpakt en de stoffen zijn een stuk verbeterd. Absoluut aan te raden!

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Al jarenlang bestel ik hier mijn…
Al jarenlang bestel ik hier mijn overhemden. De kwaliteit is geweldig en de klantenservice is nog beter.
Leuk dat je ook telkens een kijkje neemt in de “shirt makerij” in Vietnam. Het voelt als familie 🥰

Goede en snelle service
Goede en snelle service.
Uitstekende kwaliteit shirts
Het contact met het serviceteam is top!

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Eindelijk een goed passen shirt
Goed geïnformeerd, maten opnemen was een prettige ervaring, de stalenkaart (die we konden houden) is erg behulpzaam bij kiezen. Het finetunen online gaat eenvoudig.
Het resultaat was boven verwachting.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
vaste klant, en met een reden!
Ik bestel al jaren shirts en deze voldoen aan mijn wensen. Soms weer nieuwe kwaliteiten en patroontjes, ze gaan met de mode mee! Daarnaast snelle levering en niet te veel gedoe met bestellen. Kwaliteit / prijs is goed

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Meten en bestellen ging vlot
Meten en bestellen ging vlot. Levering zoals beloofd. Jammer dat het merklabel scheef in het shirt zit.

Gewoon no nonsense
Gewoon no nonsense, altijd hoge kwaliteit en goede werkgever voor zijn vietnamees altelier!

Goede service en kwaliteit
Ik heb een erg goede service ervaren. Van het (gratis) opmeten tot aan het ontvangen van het kwalitatief goede en op maat gemaakte hemd.

Odpowiedź od ShirtbyHand - Netherlands
Kwaliteit van de shirts is top!
Kwaliteit van de shirts is top. Mooie stoffen, goed afgewerkt en perfecte pasvorm.

Goede shirts
Goede shirts, mooie materialen en heel goede pasvorm. Daarnaast heldere communicatie en keurige en tijdige verzending. Heb hier al meerdere malen shirts gekocht en zal dat in de toekomst ook weer doen

Doświadczenie Trustpilot