Reakcja na opinię
Super fin butik och man får en fin känsla när man stiger in. Servicen är alltid bra, de är så trevliga och glada. Beställt en hel del därifrån. Älskar alla mina kristaller, rökelser och tillbehör. Det... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Varsamt packeterat fina vackra varor och presentaskar. Glad för vad var kristall egenskaper lilla lapp som medföljer var kristall.
Reakcja na opinię
Shine Crystals är en kristall- och smyckesbutik online som sprider good vibes och positiv energi. Vi vill inspirera dig att nå din fulla potential, lära känna dig själv och må bra. It’s your time to shine! ✨
Laholmsvägen 50, 30249, Halmstad, Szwecja
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Varsamt packeterat fina vackra varor och presentaskar.
Glad för vad var kristall egenskaper lilla lapp som medföljer var kristall.

Odpowiedź od Shine Crystals
Älskar Shine Crystals! Produkterna är så fina, alltid snabb leverans och fantastiskt bemötande! Mitt favorit ställa att handla gåvor till nära och kära då jag verkligen gillar att ge gåvor med betydelse! Har varit kund sedan dem öppnade och har alltifrån halsband, armband, örhänge, ringar, kristaller, kristall kalender, affirmationskorten, tygpåsen, ljuslyktor, rökelse och posts! Otrolig nöjd med var enda köp! Tack Shine ni är amazing!!

Odpowiedź od Shine Crystals
Snabb leverans och har nu öppnat 6 av 24 luckor. Fina kristaller i bra storlek och känns genuint och handskrivna siffror på baksidan korten för att ha koll på ordningen är riktigt bra! Beställde en till mig och en till grannens dotter som älskar stenar, och vi får olika stenar varje dag, så också kul att alla kalendrar inte är samma-lika utan man kan titta på varandras och vara nyfiken. Extremt nöjd!

Odpowiedź od Shine Crystals
Snabba leverans och fina smycken som är av äkta vara.

Odpowiedź od Shine Crystals
Beställde en bergskristall som var jättefin, och bra pris. Snabb leverans.

Odpowiedź od Shine Crystals
Det var bara vanliga. Som samlare så fick jag inte ut nått av dem. Och korten som avslöjade vad som fanns i. Och det stod inte på den lilla påsen att den innehöll det...

Odpowiedź od Shine Crystals
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.