Spring till diamantbanken
Har aldrig upplevt bättre kundservice, kan inte vara nöjdare. Pierre, vilken stjärna!
Diamant Banken är en svensk onlinebaserad återförsäljare av lösa diamanter och förlovningsringar. Vi erbjuder ett mycket stort utbud av certifierade diamanter och gör det möjligt för kunder att köpa diamanter och ringar direkt online. Vårt sortiment omfattar över 500 000 lösa diamanter. Genom att arbeta digitalt och utan traditionella butiksled kan vi erbjuda konkurrenskraftiga priser, i många fall upp till 70 % lägre jämfört med traditionella återförsäljare.
Mailbox 1419, 411 42, Göteborg, Szwecja
super service med snabb och lättillgänglig hjälp.
Hemsidan har lite att önska vad gäller enkelhet och jämförelsevyer.

Odpowiedź od Diamant Banken
Otroligt nöjda både med ringen, servicen och personal. Tveka inte på att beställa, ringen är otroligt fin!