Sexidetfri Recenzje

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 2

Napisz recenzję

Dokonujemy weryfikacji wystawionych opinii

Meget dårlig side

Meget dårlig side. Spild af tid. Hjemmesiden virker ikke, den er langsom opdatere ikke. Ingen ide at spille tid eller penge på den. Virker som det er en hjemmeside der er blevet forladt

12 sierpnia 2026

Værste useriøse side

Denne side er intet værd, præcis som dem der administrere den, langsom bliver aldrig opdateret, siden består af 99%homo fyrer som fylder alt for meget
1% kvinder som alle er fake, fortæller man det, ja så ryger man straks på ignorer, Fub og svindel hold jer langt væk

10 stycznia 2026

Ingen seriøse

Det er en total rodet hjemmeside, man kan ikke se noget som helst og hvad der søges efter.
De anvisninger de sender på kortet er far før rude konge var dreng.
det er vild træls, for det kunne jo være dejlig at finde en side hvor der var noget seriøs bag, det er næsten lige meget hvilken side man kommer ind på så er det kun et spørgsmål om at trække nogle penge ud af os som gerne vil opleve lidt

26 lipca 2025

Fup og svindel

Fup og svindel
Jeg overført 210 DKK til jeres konto i Sydbank den 17 januar 2024 for seks måneders medlemskab men er stadig på hold , har sendt to e-mails til din e-mail adresse , men har kun modtaget et computer svare ,som ikke løser eller forklare , hvorfor jeg er stadig på hold . Brandmand57

17 stycznia 2024

Fup i lange baner

Kan ikke anbefales. Reklamerer med 17.000+ brugere, men har under 500, heraf kun omkring 100 aktive. 95% er mænd, og kvindeprofiler formodentlig 95% falske. Ejeren kan spores til et skuffeselskab i Slagelse og Roskilde, desuden med en adresse i Spanien. Support er fraværende, og en række af de reklamerede tilbud understøttes ikke af siden, herunder dogging map, der ikke har virket de sidste 6 år, trods reklamationer. Siden er spild af penge og uden relevans.

11 lipca 2022

Under al kretisk

Under al værdighed , en skrabet udgave af alt andet der er mulighed på nettet , i burde skamme jer , og min udtagelse bliver delt på min fb side , med over 4000 venner Jøsses

8 czerwca 2022
Oceniono na 4 z 5

Rigtig god side men lige idag (d.26/4) er der…

Rigtig god side men lige idag er der problemer med chatten

26 kwietnia 2022

Kære Kenneth

Tak for dine pæne ord.
Vi er glade for det fungerer fint for dig og du får mange henvendelser. Vi håber det kan give nogle gode oplevelser, uanset om det så er IRL eller online.

Oceniono na 5 z 5

Har fået mange gode oplevelser på…

Har fået mange gode oplevelser på sexidetfri.dk

12 lipca 2018

Kære Hans

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk hjemmeside

Super godt sted - med mange skønne mennesker - og frække møder i naturen

12 lutego 2018

Kære Tanja

Tak for dine pæne ord.
Vi er glade for det fungerer fint for dig og du får mange henvendelser.

Pia

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej