SEV Plantenbakken Recenzje

Wynik TrustScore: 5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wij zijn erg tevreden over SEV Plantenbakken. Het contact via WhatsApp en e-mail verliep snel en prettig, waardoor we direct goed werden geholpen. De service was uitstekend en de plantenbakken zijn va... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Erg behulpzaam en snelle reactie bij vragen. Hierdoor konden we onze bestelling snel afronden. Netjes afgeleverd met zorg en erg vriendelijke bezorgers. Ze vroegen waar de bak neergezet moest worden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We hebben een zeer prettige ervaring gehad tijdens zowel de oriëntatie, het aankoopproces als de levering. In de showroom in Den Bosch zijn we vriendelijk geholpen en uitstekend geadviseerd door... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Vlotte levering. Plantenbakken zijn van stevig. Degelijke kwaliteit. Wij hebben met wieltjes gekozen. De bakken staan op kunstgras en volledig gevuld blijkt het toch niet evident om ze te verplaatsen.... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Ogród

Napisane przez firmę

SEV plantenbakken zijn plantenbakken van Nederlandse bodem. Voor mensen door mensen, elke plantenbak is een ambachtsproduct. Van de grondstof tot aan de SEV plantenbak wordt deze volledig met de hand geproduceerd. Bij SEV plantenbakken werken mensen met passie, toewijding en één oog voor detail. Dit samen zorgt ervoor dat SEV plantenbakken de verwachting van onze klanten overtreffen. Bij SEV plantenbakken staan daadkracht en transparantie hoog in het vaandel. SEV plantenbakken gaat verder waar andere stoppen, actief meedenken, helpen waar nodig en samen met de klant tot een oplossing komen. Geen berg te hoog voor SEV plantenbakken. Dit zorgt ervoor dat elke (toekomstige) klant een tevreden klant wordt.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 211

Napisz recenzję

Mooie plantenbak

Mooie plantenbak. Moet het nog in de tuin plaatsen, maar nu al meer dan tevreden. Mooi afgewerkt. Levering was perfect, netjes geplaatst op de gewenste plek!

16 marca 2026

Jos K

Wij zijn naar showroom geweest om de plantenbakken te bekijken, waren mee verkocht daar bak van 4 meter lang en 40 hoog meteen besteld ook nog 3 kleine besteld.
Bezorging is super en personen geven ook uitleg hoe we er mee om moeten gaan.
Zeker een aanrader.

14 marca 2026

Super!!!!!

Wij zijn ontzettend blij met de bloembakken van SEV inmiddels hebben wij de 6e deze week bezorgd gekregen. Na een foutje door mij in de bestelling werd dit zelfs op zondag nog gecorrigeerd door hun. Bij levering hebben ze de bloembak op de plek gezet waar deze komt te staan aangezien het een hele grote bak is. Ik zou daarom ook iedereen SEV aanraden voor een prachtige bloembak, geweldige service, duidelijk contact wanneer er wordt geleverd. Wat wil je nog meer 😁

12 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Zeer goede ervaring met SEV…

Zeer goede ervaring met SEV plantenbakken! Plantenbak van goede kwaliteit. Maakt onze tuin helemaal af. Wij hebben de kleur beige gekozen (aanrader). Werd netjes na 10 werkdagen geleverd.

12 marca 2026

Complimenten

Wij zijn bij Sten op het bedrijf geweest om bloembakken te bestellen. Gezellig gesprek en goed advies voor de bakken die wij wilde hebben.
De aflevering aan huis was super.
Het schoonmaakmiddel waren ze vergeten maar 2 dagen later kregen we het per pakketpost. Dank je wel Sten. Onze bakken zijn een aanwinst voor onze tuin.

4 marca 2026

Superservice!

Superservice!

Zeer mooie kwalitatieve plantenbak geleverd. Contact via Whatsapp verliep snel en soepel.

Zeer tevreden! Bedankt!

26 lutego 2026

Zeer goede ervaring

Zeer goede ervaring. Bestel proces ging soepel. Erg responsief en meedenkend.
Uiteindelijk drie mooie bakken besteld. Twee van 350 x 60 x 60 en een va. 120 x 120 x 30.
Bezorging ging ook vlekkeloos. Fijne aardige mensen en alles gewoon netjes op tijd.
Grote aanrader dus.

25 lutego 2026

Prima service

Prima service, prachtige bakken en doen wat ze zeggen. En daarbij uiterst prettig en correcte medewerkers.

13 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Super blij met de plantenbakken

Super blij met de plantenbakken! Goede communicatie over levering en bezorging was ook top! Fijn om nog extra informatie te krijgen over het gebruik van de bakken. Ik raad het iedereen aan!

24 lutego 2026

Wat een prachtige bloembak

Wat een prachtige bloembak! Geleverd door eigen mensen, heel vriendelijk.
De bak is ingepakt zodanig dat er geen beschadiging kan plaatsvinden. Ondertussen is deze bloembak al helemaal gevuld, klaar om alles te laten groeien tegen de lente. Helemaal blij ermee!

12 grudnia 2025

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej