Zowel het bestellen als het afleveren ging perfect. Makkelijke site, hele aardige bezorgers die de bakken ook weggezet hebben waar ik ze wilde. Hele mooie witte bloembakken. Dank jullie wel
Zobacz, co mówią recenzenci
Vanaf begin tot eind een fijne partij om zaken mee te doen. We zijn hartelijk ontvangen tijdens een kijkje in de showroom, waar we de plantenbakken konden bekijken. Nadat we een keuze hadden gemaa... Zobacz więcej
Gekozen voor een langwerpige plantenbak, zonder bodem. Kleur antraciet. Mooie aanwinst voor onze tuin. Wij hebben onze olijfbomen erin gezet. Krijgen van iedereen complimenten over de mooie, ver... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
SEV plantenbakken zijn plantenbakken van Nederlandse bodem. Voor mensen door mensen, elke plantenbak is een ambachtsproduct. Van de grondstof tot aan de SEV plantenbak wordt deze volledig met de hand geproduceerd. Bij SEV plantenbakken werken mensen met passie, toewijding en één oog voor detail. Dit samen zorgt ervoor dat SEV plantenbakken de verwachting van onze klanten overtreffen. Bij SEV plantenbakken staan daadkracht en transparantie hoog in het vaandel. SEV plantenbakken gaat verder waar andere stoppen, actief meedenken, helpen waar nodig en samen met de klant tot een oplossing komen. Geen berg te hoog voor SEV plantenbakken. Dit zorgt ervoor dat elke (toekomstige) klant een tevreden klant wordt.
Dane kontaktowe
Graaf van Solmsweg 46D, 5222BP, 's-hertogenbosch, Holandia
- 0626577849
- info@sevplantenbakken.nl
- sevplantenbakken.nl
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Stipte levering
Aardige mensen
Mooie kwaliteit
Klantenservice nog verbetering mogelijk
De plantenbakken lijken van goede kwaliteit en zijn netjes geleverd. Waar ik graag wat meer van op de hoogte zou blijven is de status van de bestelling. Verder was het zo, normaal kijk ik goed naar aanbiedingen of iets, dit had ik nu gemist. Ik meermaals gevraagd zouden ze nog ergens mee in kunnen meedenken. Ik heb toen uiteindelijk gehoord mijn collega komt erop terug. Nogmaals gevraagd en nooit meer iets gehoord. Laat dan minimaal weten dat het helaas niet lukt.
Heel mooie plantenbak.
Heel mooie plantenbak.
Goed afgeleverd
Klantvriendeljk personeel.
Heel erg blij en tevreden mee!!
Zowel het bestellen als het afleveren…
Hele mooie witte bloembakken.
Dank jullie wel
Super goede service!
Super goede service!
Duidelijk, fijn en snel contact met de medewerkers.
De bakken worden super afgeleverd en staan prachtig in onze nieuwe voortuin, zeker een aanrader!
Voor de 3e keer een plantenbak besteld
Voor de 3e keer een plantenbak besteld. Keurig afgeleverd en wij zijn een zeer tevreden klant van SEV!
Snelle levering en goede kwaliteit…
Snelle levering en goede kwaliteit stalen plantenbakken.
Jaren niet geweten wat we met onze tuin…
Jaren niet geweten wat we met onze tuin moesten nu. Nu met jullie plantenbakken is hij af. Hoger dus makkelijk bij te houden. Goede kwaliteit. Strakke afwerking. Goede levering en service.
Hele goede service
Hele goede service!
Snel antwoord bij vragen en nette levering, wij zijn erg blij met onze op maat gemaakte plantenbak.
Van een lege kale nieuwbouw tuin
Van een lege kale nieuwbouw tuin, naar een tuinontwerp in je hoofd, opzoek naar alle producten i.c.m. materialen bij elkaar ... De plantenbakken waren nu aan de beurt. Enkele jaren geleden had ik SEV voorbij zien komen, echter was de tuin nog niet zo ver. Algelopen maand wel. Na het uitmeten gelijk de overzichtelijke website van SEV geopend, en diverse plantenbakken besteld. Nu was het wachten, en ja kopen is gelijk willen hebben natuurlijk. Binnen de opgegeven levertijd kreeg ik een keurig apje dat ze geleverd zouden worden... Yes! Na een aantal dagen wachten vanwege de uitharding v.d. verbindingen, konden we ze plaatsen, en vullen. Het zijn super strakke plantenbakken, een echte aanrader als je hoogte e.o. een accent wilt in je tuin. Na het plaatsen van onze plantenbakken blijkt dat we er nog wel wat kunnen gebruiken, dus binnenkort kan ik weer los!
Mooie kwaliteit en goede communicatie…
Mooie kwaliteit en goede communicatie rondom bestellen en leveren!
Helemaal Top
Helemaal Top. Goed contact van te voren om vragen te stellen en snelle en nette levering.
Mooie bakken goede service
Fantastisch mooie plantenbakken en…
Fantastisch mooie plantenbakken en fijne communicatie!
Ontzettend blij met onze nieuwe…
Ontzettend blij met onze nieuwe plantenbak. Het is echt een eyecatcher en krijg nu al zoveel complimenten! Ze worden goed gepakt geleverd en met een goede instructie. Wij zijn dolgelukkig en gaan hier optimaal van genieten
Gekozen voor een langwerpige…
Gekozen voor een langwerpige plantenbak, zonder bodem. Kleur antraciet.
Mooie aanwinst voor onze tuin. Wij hebben onze olijfbomen erin gezet.
Krijgen van iedereen complimenten over de mooie, verzorgde, luxe uitstraling.
Goede investering en keuze!
Zullen de volgende keer weer hier bestellen.
Zeer mooie plantenbak
Zeer mooie plantenbak, levering is ook heel fijn gegaan en aardige chauffeurs.
Zeer mooie bakken
Zeer mooie bakken. Goede en duidelijke communicatie via whatsapp ivm levering.
Eigen vriendelijke chauffeur.
Goede verpakking met plastic alleen jammer dat er onder de plastic schade zat maar dit is prima opgelost.
Fijne communicatie, top producten!
Fijne communicatie, vanaf advies tot afleveren.
Heel blij met onze 8 bakken in verschillende maten, echt prachtig!
Super bedrijf en super mooie planten…
Super bedrijf en super mooie planten bakken
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.