Oseriöst företag: - De ringer och säljer en service de får att låta som vi redan har ett upparbetat avtal kring, vilket vi inte har. Jag bokade i alla fall en tid. Lade annat åt sidan, höll mig hemm... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Oerhört oseriöst företag, som inleder med att säga att de minsann är ett seriöst företag (när telefonförsäljningen påbörjas). VARNING! De som ringer försöker få det att framstå som det är en obl... Zobacz więcej
Snabb service o bra bemötande. Utgår ifrån nu att mina kanaler o fläkt är rengjorda. Det ända jag har att anmärka på är att han som ringde upp mig fick det att låta som det var något jag redan beställ... Zobacz więcej
Proffsigt utfört och bra bemötande. Men ni bör använda masker och handsprit i dessa tider för er och vår säkerhet! Jag är nästan säker på att ni angav ett lägre pris när ni ringde upp och bokade tid... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Złota rączka
- Ochrona zdrowia i środowiska
- Ogród
- Dostawca węży gumowych
- Wspólnota mieszkaniowa
- Naprawa małych silników
Napisane przez firmę
Vi arbetar för att göra ditt inomhusklimat bekvämare och bättre, ett friskt liv börjar med ett friskt inomhusklimat.
Dane kontaktowe
Vendevägen 87, 18232, Danderyd, Szwecja
- 0103300321
- info@servicepumpen.se
- servicepumpen.se
Supernöjd noggranna och professionella.
Mycket nöjd med arbetet
Mycket nöjd med arbetet. Teknikern var noggrann och mycket trevlig.
Mvh, Åsa.
Rekommenderar verkligen
Mycket bra service! Bra tjänster! Konkurrenskraftiga priser! Mycket bra kundbemötande.
Varning
Varning! Företaget lurar gamla människor med hot om brandrisk och lagkrav (som inte finns) Tar betalt för arbete de inte gör till en taxa som är 5ggr så hög som andra bolag.
Bluffbolag
Bluffbolag! Hävdade att de skulle komma och rensa vår köksfläkt pga brandsäkerhet/lag. Vi har ingen köksfläkt! Mycket otrevliga.
Servicepumpen = BLUFFBOLAG!
Servicepumpen = BLUFFBOLAG!! AKTA ER!!
Ringer hem till äldre och säger sig behöva komma och rengöra IMkanaler då det är lag på att göra detta var tredje år.
De kommer på besök, tittar omkring, kanske tar de och kikar in i någon ventlig, Sen kommer faktura hem på över 5000 kr?!!
Nöjd kund
Jag har bara postiv erfarenhet av företaget.
Peter Vennström gjorde ett förstklassigt och noggrant arbete. Trevligt bemötande av alla berörda
Bra utfört arbete
Peter Vennström en mycket god representant för företaget och duktig på sitt jobb!
VARNING
VARNING. Dom ska göra rent frånluften i pannan. Inte gjort. Pannan stannade efter 1 mån. Ett plastlock i fläkten satt löst och lossnade. Blev erbjuden återbesök. Fick påminnelse 2 ggr att dom skulle komma. DOM KOM INTE. Blev erbjuden ett nytt besök. Då tackade jag nej. 1995 kr för ingenting. ALDRIG MER
Lurar äldre
Påstår att det är lag att utföra en fläktrengöring. ringer äldre och övertalar dessa trots ifrågasättande.
LURENDREJERI!
De säljer med falsk information
De säljer med falsk information. De ringer och påstår att en imkanalrensning skall göras vart tredje år och att de planerar komma nästa vecka. Det som INTE framkommer är att det endast är en rekommendation.
Tjänsten utföres för 2995!
Ännu ett företag som via telefonförsäljning försöker lura kunder.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.