Oseriöst företag: - De ringer och säljer en service de får att låta som vi redan har ett upparbetat avtal kring, vilket vi inte har. Jag bokade i alla fall en tid. Lade annat åt sidan, höll mig hemm... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Oerhört oseriöst företag, som inleder med att säga att de minsann är ett seriöst företag (när telefonförsäljningen påbörjas). VARNING! De som ringer försöker få det att framstå som det är en obl... Zobacz więcej
Snabb service o bra bemötande. Utgår ifrån nu att mina kanaler o fläkt är rengjorda. Det ända jag har att anmärka på är att han som ringde upp mig fick det att låta som det var något jag redan beställ... Zobacz więcej
Proffsigt utfört och bra bemötande. Men ni bör använda masker och handsprit i dessa tider för er och vår säkerhet! Jag är nästan säker på att ni angav ett lägre pris när ni ringde upp och bokade tid... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Złota rączka
- Ochrona zdrowia i środowiska
- Ogród
- Dostawca węży gumowych
- Wspólnota mieszkaniowa
- Naprawa małych silników
Napisane przez firmę
Vi arbetar för att göra ditt inomhusklimat bekvämare och bättre, ett friskt liv börjar med ett friskt inomhusklimat.
Dane kontaktowe
Vendevägen 87, 18232, Danderyd, Szwecja
- 0103300321
- info@servicepumpen.se
- servicepumpen.se
Vi är nöjda med bemötande och utförandet
Utmärkt service på utsatt tid!
Utmärkt service på utsatt tid och med vad det verkar en kunnig hantverkare, som dessutom var trevlig.
Bra genomfört
Bra genomfört. Sen gick det inte att komma åt för att få rengjort helt pga spjäll och kanalfläktar m.m. Det som återstod att rengöra var inte så mycket, men det ska ju bli gjort också.
Noggrant och bra genomfört arbete!
Fungerade bra
Fungerade bra. Skönt att få kanalerna kollade för tre år framåt.
Rena bluffen
Rena lögner
Ringde svärmor och sa att det fanns lagkrav på att rensa deras imma och att dom skulle komma följande dag. Ren och skär bluff
Bra utfört och trevligt bemötande
Blev uppringd och vi kom överens om vad som skulle göras. Som påminnelse blev jag uppringd dagen före, för ett ok från mig.
Rengöring av fläkt och imkanaler gjordes noggrant av två killar med ett mycket trevligt bemötande.
Otto
Ringde och påstod att det var tid att…
Ringde och påstod att det var tid att rengöra fläktkanal. Bestred deras kommentarer och fick ett väldigt ohövligt svar, Skyll dig själv då, och sedan la de på.
Absolut ett BLUFF FÖRETAG.
God service
God service. Trevligt bemötande och positivt med återkopplande samtal ett par dagar efter besöket
Servicepumpen👍
Hej.
Mycket nöjda med servicen, noggranna, duktiga och mycket trevliga killar.
Eftersom jag är nyfiken när de jobbar så ställer jag frågor ibland. Fick alltid bra information, och de verkade gilla att man var nyfiken.
Ring gärna om 3 år igen.
Tack
Mvh
Eva och Henrik Stanne
Joel = noggrann o kunnig
Joel som gjorde jobbet här var mycket noggrann. Han var hänsynsfull och använde munskydd, handskar och handsprit vilket vi uppskattade.
Pratsam på ett trevligt sätt.
Det var effektiv service av värmepumpen…
Det var effektiv service av värmepumpen trevlig tekniker
Ringde igår med okänt mobilnummer…
Ringde igår med okänt mobilnummer 0730371474 en Gustaf von nånting typ. Lät som ett skämt redan på rösten. Ringde till min 74åriga pappas mobil som jag svarade på.
Svamlade om att de skulle vara och jobba i detta området (Skåne) nu och ville boka in ett möte. Pratade om att ni har väl en köksfläkt, fick det att låta som något man måste göra, att de var ett alternativ till kommunens sotningsbolag. Lät skumt. Om detta är ett seriöst bolag borde de jobba på hur deras säljare bemöter kunden. Typiskt telefonförsäljningsstrategi, när de fattar att det inte blir nåt så är det genast ganska aggressiv ton.
Trevlig tekniker
Trevlig tekniker. Kom på avtalad tid. Förmodligen en "enkel" insats från hans sida, eftersom vår imkanal är tämligen nyinstallerad och inte så omfattande. Visade och gav goda råd avseende vår köksfläkt.
Vad jag som amatör kan bedöma…
Vad jag som amatör kan bedöma genomfördes jobbet på ett bra sätt och killen var punktlig och trevlig.
Nöjd med ventilationsrengöring
Kom i tid.
Arbetade snabbt och effektivt.
Kunnig.
Kom med goda råd.
Bra jobb
Servicekillen checkade av flera viktiga punkter:
* god tidshållning
*trevlig, svarade bra på frågor och funderingar och gav intryck av att vara kunnig.
* gjorde sitt jobb och sen var det inte mer med det.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.