Heel fijn en kundig geholpen, medewerker kwam alle radiatoren opmeten. De ombouwen zijn daarna besteld, keurig op tijd bezorgd. We hebben ze zelf in elkaar gezet wat echt super makkelijk is. Het staat... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Monteur die kwam meten legde alles netjes en duidelijk uit. Levering verliep heel snel. Bij levering was er 1 plaat waar een knik in zat, kregen keurig netjes binnen 2 weken een nieuwe toegestuurd.... Zobacz więcej
Snel geleverd. Kleur klopt prima. Goed verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. Telefonisch goed geholpen. Resultaat is geweldig. Kortom Sentimo doet wat ze belooft.
3 ombouwen besteld. Helaas zat er in 1 van de ombouwen een deuk (welke ik een beetje kon herstellen door het plat te hameren (met een doek om beschadiging te voorkomen)). Op de 2e ombouw zat ee... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
O Sentimo
Napisane przez firmę
Sentimo makes metal solutions to beautify your home. As a subsidiary of a large Dutch metalworking company based in Ulft, we guarantee a stable business and offer you only products manufactured in The Netherlands. Discover our brand and products here.
Timeless interior products
With our timeless products that match every style, you can create an interior you will enjoy for many years.
Everything is customisable
Because we offer customisable products, you are the designer of your own product.
Many years of experience in metalworking
Our experience in sheet metal processing and powder coating ensure a solid product with top quality.
Made by us, in The Netherlands
All our products are carefully manufactured by us, the Netherlands.
Dane kontaktowe
Riezenweg 1, 7071PR, Ulft, Holandia
- +31(0)315688656
- info@sentimo.com
- sentimo.com
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
mooi afgewerkte panelen ondanks kleine…
mooi afgewerkte panelen ondanks kleine produktie fout is het probleem snel opgelost geraakt
Topproduct!
Kwaliteit, eenvoudig te monteren en goede service om kleurenstalen tegen verzendkosten op te sturen.
Overzichtelijke website
Overzichtelijke website, duidelijke uitleg over de opties en mbt het inmeten van de radiator, eenvoudig te bestellen en te plaatsen.
Prima kwaliteit en op tijd geleverd…
Prima kwaliteit en op tijd geleverd zeer tevreden 👍
3 ombouwen besteld
Op de 2e ombouw zat een van de "dingen" die je kan uitbreken aan de hand van waar je leiding zit, al los.
Helaas aan de verkeerde kant, dus dat was ook jammer. Dit kon ik wel netjes "verstoppen" door met de overige magneten het losse deel "vast" te maken.
Verder hangt alles nu wel netjes. Stuk beter dan hoe het was.

Odpowiedź od Sentimo
Uitstekende service en een uitstekend…
Uitstekende service en een uitstekend product!
Was al jaren geïnteresseerd en nu de…
Was al jaren geïnteresseerd en nu de radiator bekleding besteld. Super geregeld. Ook de inmeet service was super. We zijn heel erg blij met het resultaat
Op zich goed maar...
De verpakking is subliem. De delen waren niet makkelijk in elkaar te zetten, een deel leek eerder te zijn gebruikt. Zat ook een vlek op, gelukkig aan de binnenkant. Bij het plaatsen van de ombouw bleek dat er te weinig uitsparing was, terwijl ik dat van te voren nog juist heb gevraagd. Uiteindelijk het deel kunnen wegzagen. Maar de ervaring was niet zo aangenaam als de vorige keer, dat was allemaal 100 %.
Ps, de knop is besteld als "niet bedekt", ( itt wat jullie hieronder wel melden) , maar dat was het punt ook niet. Ik miste een extra uitsparing. Maar het is goed gekomen en daar gaat het om.

Odpowiedź od Sentimo
Perfekt TOP
Goede contacten en ze komen alle…
Goede contacten en ze komen alle afspraken na met een goede service.
Prima product
Goede kwaliteit radiator ombouw met strak design. Groot kleur assortiment. Snel geleverd en makkelijk zelf te monteren.
Zeer tevreden
Juiste maat, kleur, prima verpakt en simpele bevestiging.
Alles klopt en ik ben blij met de 4 radiator ombouwen.
Jederzeit wieder!!!
Einfacher Bestellprozess, schnelle Lieferung und die Heizkörperverkleidung sieht nicht nur super aus, sondern passt perfekt. Das wird nicht unsere letzte Bestellung sein. Danke!
Alles is één keer goed gegaan
Correcte bestelling en aflevering…
Correcte bestelling en aflevering binnen de gestelde tijd.
Radiator bekleding
Het is snel, perfect gecommuniceerd, en het product is simpel in elkaar te zetten.
Het is mijn tweede bestelling bij Sentimo. Het is zeker een aanrader.
Super blij met het product.
Duidelijke online bestel procedure
Duidelijke instructie voor de online bestelling en vlotte levering op de vooraf vermelde dag.
De bezorger levert het keurig op het in de app vermelde tijdstip af.
Cache radiateur
Paraît solide. La couleur correspond bien à celle présentée. Montage et mise en place facile.
Nettoyage pratique.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.