Sentimo Recenzje 4902

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn en kundig geholpen, medewerker kwam alle radiatoren opmeten. De ombouwen zijn daarna besteld, keurig op tijd bezorgd. We hebben ze zelf in elkaar gezet wat echt super makkelijk is. Het staat... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Monteur die kwam meten legde alles netjes en duidelijk uit. Levering verliep heel snel. Bij levering was er 1 plaat waar een knik in zat, kregen keurig netjes binnen 2 weken een nieuwe toegestuurd.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Snel geleverd. Kleur klopt prima. Goed verpakt. Makkelijk in elkaar te zetten. Telefonisch goed geholpen. Resultaat is geweldig. Kortom Sentimo doet wat ze belooft.

Oceniono na 3 z 5

3 ombouwen besteld. Helaas zat er in 1 van de ombouwen een deuk (welke ik een beetje kon herstellen door het plat te hameren (met een doek om beschadiging te voorkomen)). Op de 2e ombouw zat ee... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Producent mebli

O Sentimo

Napisane przez firmę

About us
Sentimo makes metal solutions to beautify your home. As a subsidiary of a large Dutch metalworking company based in Ulft, we guarantee a stable business and offer you only products manufactured in The Netherlands. Discover our brand and products here.

Timeless interior products
With our timeless products that match every style, you can create an interior you will enjoy for many years.

Everything is customisable
Because we offer customisable products, you are the designer of your own product.

Many years of experience in metalworking
Our experience in sheet metal processing and powder coating ensure a solid product with top quality.

Made by us, in The Netherlands
All our products are carefully manufactured by us, the Netherlands.

Dane kontaktowe

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 3 z 5

3 ombouwen besteld

Op de 2e ombouw zat een van de "dingen" die je kan uitbreken aan de hand van waar je leiding zit, al los.

Helaas aan de verkeerde kant, dus dat was ook jammer. Dit kon ik wel netjes "verstoppen" door met de overige magneten het losse deel "vast" te maken.

Verder hangt alles nu wel netjes. Stuk beter dan hoe het was.

1 kwietnia 2026
Logo Sentimo

Odpowiedź od Sentimo

Beste,

Bedankt voor uw review en voor het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat twee van de ombouwen niet helemaal in orde waren bij ontvangst. Dat is natuurlijk niet hoe u het van ons mag verwachten, onze excuses hiervoor.

Fijn dat u door uw vindingrijkheid de problemen zelf heeft kunnen oplossen. Uiteraard had u dit ook mogen melden bij onze klantenservice, zodat wij vervangende onderdelen hadden kunnen toesturen voor de beschadigde delen.

Bedankt dat u de moeite heeft genomen om dit met ons te delen. Mochten we nog iets voor u kunnen betekenen, dan kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. Voor nu wensen we u veel plezier met uw nieuwe radiatorombouwen.

Team Sentimo

Oceniono na 4 z 5

Op zich goed maar...

De verpakking is subliem. De delen waren niet makkelijk in elkaar te zetten, een deel leek eerder te zijn gebruikt. Zat ook een vlek op, gelukkig aan de binnenkant. Bij het plaatsen van de ombouw bleek dat er te weinig uitsparing was, terwijl ik dat van te voren nog juist heb gevraagd. Uiteindelijk het deel kunnen wegzagen. Maar de ervaring was niet zo aangenaam als de vorige keer, dat was allemaal 100 %.
Ps, de knop is besteld als "niet bedekt", ( itt wat jullie hieronder wel melden) , maar dat was het punt ook niet. Ik miste een extra uitsparing. Maar het is goed gekomen en daar gaat het om.

14 kwietnia 2026
Logo Sentimo

Odpowiedź od Sentimo

Beste,

Bedankt voor uw beoordeling. Vervelend om te lezen dat uw ervaring deze keer minder positief is geweest dan de vorige keer.

We hebben de communicatie nog eens nagelezen. Ons advies was om de knop en leiding buiten de ombouw te laten vallen. Uit uw bericht begrijpen we dat de leiding nu toch is weggewerkt. Met een standaard uitsparing is daar inderdaad onvoldoende ruimte voor, waardoor dit tijdens de montage problemen kan geven.

Daarnaast vinden we het jammer om te lezen dat u twijfelde of het product eerder gebruikt was. Onze ombouwen worden altijd nieuw en op bestelling geproduceerd. Verder vinden we het ook vervelend om te lezen dat er een vlek aan de binnenkant zat. Gelukkig is dit na plaatsing niet meer zichtbaar, maar dit is uiteraard niet hoe u het van ons mag verwachten. Excuses daarvoor.

Mocht u nog behoefte hebben aan verder contact, dan horen we dat uiteraard graag. Voor nu wensen we u veel plezier met uw nieuwe radiatorombouw.

Team Sentimo

Zeer tevreden

Juiste maat, kleur, prima verpakt en simpele bevestiging.
Alles klopt en ik ben blij met de 4 radiator ombouwen.

13 kwietnia 2026

Jederzeit wieder!!!

Einfacher Bestellprozess, schnelle Lieferung und die Heizkörperverkleidung sieht nicht nur super aus, sondern passt perfekt. Das wird nicht unsere letzte Bestellung sein. Danke!

12 kwietnia 2026

Radiator bekleding

Het is snel, perfect gecommuniceerd, en het product is simpel in elkaar te zetten.
Het is mijn tweede bestelling bij Sentimo. Het is zeker een aanrader.
Super blij met het product.

1 maja 2026

Cache radiateur

Paraît solide. La couleur correspond bien à celle présentée. Montage et mise en place facile.
Nettoyage pratique.

10 kwietnia 2026

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej