Select Køreskole Helsingør Recenzje 67

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Oceniono na 5 z 5

Select køreskole fik mig gennem teoriprøven og kørekortet på først gang og jeg har været glad for min oplevelse med både teorien og kørslen. Hvis du leder efter en køreskole i Helsingør så er dette st... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Tog mit kørekort hos duran nogen år tilbage, har tit tænk på at ville skrive om min dårlige oplevelse her på trustpilot Duran har dårlig attitude og bruger min køretimer jeg bruger mange penge på, på... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God undervisning, meget personvenlig og god til at tilpasse tider. Kort enormt hurtigt igennem, 2 måneder, med begge prøver bestået i første forsøg. Varmt anbefales.

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

Hos Select Køreskole holder vi dig i hånden fra start til slut! Vi sikrer dig et trygt, behageligt og effektivt forløb, så du får opbygget et solidt fundament, når du selv skal til at færdes i trafikken på egen hånd. Vores team består af kyndige kørelærere med pædagogiske forudsætninger. Vi har sammenlagt over 45 års erfaring indenfor vores branche! Hvad der også er vigtigt, er den fysiske ramme, du befinder dig i under din uddannelse, der skal danne basis for en god indlæring. Vores komfortable faciliteter tilbyder behagelige lokaler med konferencestole, frisk frugt, sodavand, slik og snack og en god atmosfære. Alt dette er de vigtigste ingredienser for et rart, vellykket, hurtigt og sikkert forløb…og det hele til en RIGTIG fornuftig pris! Har du spørgsmål du mangler svar på, er du altid mere end velkommen til at kontakte os eller kigge forbi.

4,4

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

God oplevelse

Select køreskole fik mig gennem teoriprøven og kørekortet på først gang og jeg har været glad for min oplevelse med både teorien og kørslen. Hvis du leder efter en køreskole i Helsingør så er dette stedet.

10 kwietnia 2026

Bedste køreskole i Helsingør

Bedste køreskole i Helsingør
Jeg har bestået min kørerprøve i dag i første forsøg. Jeg bestod min teori prøve med 0 fejl. Jeg kan helt klar anbefales select køreskole til andre der skal starte på kørekort

8 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Duran er sur

Duran har dårlig attitude og bruger min køretimer jeg bruger mange penge på, på at tage på tankstationen og hyggesnakke eller hvad han laver, venter ihvertfald 5-10 minutter. Han blev også sur ofte hvis man løftede koblingen for hurtigt osv.

15 marca 2026

Fantastisk og professionel køreskole🛻

Jeg kan uden tvivl varmt anbefale Select Køreskole. En særlig stor tak til Duran abi, som holdt mig motiveret hele vejen og underviser på helt (pære dansk😂)
Både han og Adem abi er utrolig professionelle, seriøse og disciplinerede, men samtidig også sjove og fulde af gode jokes, som gør undervisningen tryg og behagelig.

Forløbet var hyggelig, tiden gik hurtigt, og de sørgede for, at jeg bestod både teori og køreprøve i første hug.

En køreskole der virkelig leverer.✌️

20 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Et godt forløb fra start til slut

Kørerlærere og instruktører var dygtige, motiverende og imødekommende. Som elev blev man mødt i øjenhøjde, og der blev altid taget hensyn til ens personlige udfordringer, behov og hverdag.

Alt i alt, en rigtig god, personlig og overskuelig oplevelse som jeg varmt kan anbefale.

18 lutego 2025
Oceniono na 4 z 5

Meget tilfreds med Select køreskole

Fanny har været meget tilfreds med Duran som kørelærer. Han er motiverende, venlig og god til at kommunikere . Hun var særlig tilfreds tilrettelæggelsen af køretimer i hele perioden fra oktober til 19. Februar 25 mm som resulterede i kort tid fra start til slut. God ide med at køre med både automatgear og håndbetjent gear.

19 lutego 2025
Oceniono na 4 z 5

Du er i gode hænder

Du er i gode hænder hos Duran og Adam, og de er fleksible med køretimerne, strukturerede med teoriundervisningen, og gennemsigtige i forhold til priser, krav og ting du skal huske. Jeg bestod teori og praktisk prøve første gang, men regn med et par ekstra køretimer i slutningen af forløbet til at finpudse nogle ting.

2 sierpnia 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ til Select Køreskole

Jeg har netop fået mit kørekort - og med Select Køreskoles skarpe teoriundervisning- og læring i forbindelse med kørsel, bestod jeg naturligvis både teori- og køreprøve i første forsøg. Det har været en kæmpe fornøjelse at have været en del af Select-holdet hos Duran og Adam, som er vanvittigt sjove, rare, og dygtige! :-)

10 czerwca 2024

Select Køreskole,

Select Køreskole,
Er en fremragende køreskole med øje for detaljer og fokus på sikkerhed i trafikken samt at få dig dit kørekort så snart som muligt. De er grundige i de teoretiske og praktiske dele af undervisningen, og alt der skal betales gøres helt klart på forhånd, så du er aldrig overrasket over hvad du til sidst har betalt.

8 stycznia 2024

Fantastisk kørerskole!

Jeg er nødt til at dele min glæde over min oplevelse med Select Kørerskole!
Jeg havde Duran gennem hele forløbet men på manøvrebanen med Adam. Duran, gjorde hele forløbet til en fantastisk rejse. Med hans hjælp følte jeg mig virkelig tryg bag rattet og voksede som en fører. Select Kørerskole er ikke bare en skole - det er en mulighed for at føle dig som en rockstar på vejen! 🚗✨

23 kwietnia 2024

Fantastisk køreskole!

Fantastisk køreskole!
Bestået teori prøve og køreprøve ved første forsøg!
Kompetente kørelærer både Duran og Adam!
Fantastisk oplevelse god tid og forståelse!
Kan ihverfald anbefale Select køreskole!

1 marca 2024
Logo Select Køreskole Helsingør

Odpowiedź od Select Køreskole Helsingør

Hej Emilia
Vi ønsker dig held og lykke med kørekortet og håber du bliver glad for det.
Vi er glade for at du valgte os som dine kørelærer.

Oceniono na 5 z 5

Kan KLART anbefale Select Køreskole!

Jeg startede kørekort i sep 2023 og sjældent oplevet en så kompetent undervisning og et engagement for at os elever skulle klare os bedst muligt igennem kørekortsforløbet. Der blev lyttet og udvist en kæmpe forståelse overfor en - mega FEDT! De har været helt vildt fleksible ift. køretimer og der var struktur og orden i forløbet helt fra start! Så hvis du skal igang med at tage kørekort kan jeg klart anbefale Select Køreskole.

21 grudnia 2023
Oceniono na 5 z 5

Jeg har idag bestået min køreprøve…

Jeg har idag bestået min køreprøve første gang. Plus min teoriprøve første gang
jeg startede hos HM køreskole helsingør men følte mig ikke tilpas og var slet ikke på bølgelængde med min gamle kørelære. jeg bestod ikke min teoriprøve 2 gange da jeg var ved Hm køreskole og bestod første med select køreskole.
jeg anbefaler alle at tage kørekort hos select køreskole

god jul

21 grudnia 2023

Fantastisk køreskole.

Fantastisk køreskole.

Super flinke, gode priser, dygtige kørelære og ikke mindst fleksible til at imødekomme ens ønsker i forhold til kørsel osv.
Så hvis du står og mangler kørekort kan jeg varmt anbefale Select Køreskole Helsingør!

20 października 2023
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej