Oceniono na 5 z 5

Byens bedste køreskole! Jeg har haft glæden af, at være elev ved EM køreskole, forløbet tog 2 måneder, og I dag bestod jeg min køreprøve. Både Metin og Emre er super passioneret for det de laver,... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en virkelig fremragende oplevelse hos EM-Køreskole! 🚗✨ Fra start til slut har undervisningen været både professionel, struktureret og utrolig lærerig. Emre var tålmodig, rolig og... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg har været rigtig glad for at gå på denne køreskole. Undervisningen var overskuelig og blev forklaret på en måde, så det var nemt at følge med. De var hurtige til at finde teori- og køreprøver.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fornøjelse fra start af. Alle kørsler har været virkelige fede og hyggelige. Samtidig kan man mærke hvordan at kørelærerne brænder for emnet og virkelige gerne vil dig det bedste. Kan VARMT anbefa... Zobacz więcej

1. Szkoła nauki jazdy

Napisane przez firmę

På EM Køreskole vil du opleve at vores kørelærere skaber de bedste rammer for at du kan tilegne dig ny viden og samtidigt have det sjovt sammen med resten af holdet. Vi har helt styr på alt det praktiske undervejs i forløbet, hvilket betyder at du blot kan fokusere på undervisningen.

4,9

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Byens bedste køreskole!

Byens bedste køreskole!
Både Metin og Emre er super passioneret for det de laver, de er dygtige og vil gøre alt for, at deres elever føler sig trygge og kommer godt igennem forløbet!

EM køreskole får mine bedste anbefalinger!🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

13 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

En køreskole i absolut verdensklasse!

Jeg har haft en virkelig fremragende oplevelse hos EM-Køreskole! 🚗✨

Fra start til slut har undervisningen været både professionel, struktureret og utrolig lærerig. Emre var tålmodig, rolig og rigtig god til at forklare tingene på en måde, der gjorde dem nemme at forstå, selv når noget føltes svært i starten.

Der var en tryg og behagelig oplevelse gennem hele forløbet, og jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven. Man kunne tydeligt mærke, at der blev lagt vægt på kvalitet, og på at gøre eleverne til sikre og ansvarlige bilister.

Jeg kunne ikke forestille mig et bedre sted at tage mit kørekort, og jeg kan varmt anbefale Emre og EM-Køreskole til alle, der ønsker en god og tryg start. Absolut verdensklasse!

30 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har haft en super god oplevelse hos…

Jeg har haft en super god oplevelse hos EM Køreskole. Undervisningen var nem at forstå, og min kørelærer var tålmodig og professionel. Jeg følte mig godt forberedt til både teori- og køreprøven.

Kan klart anbefales :)

2 marca 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har været rigtig glad for at gå på…

De var hurtige til at finde teori- og køreprøver.
Kørelæreren er meget imødekommende og skaber en rolig og behagelig stemning, så man føler sig tryg bag rattet. Der er en god energi, som gør timerne både lærerige og hyggelige.

16 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

En helt fantastisk køreskole kunne ikke blive bedre!

En helt fantastisk køreskole, som jeg varmt kan anbefale! Noget af det bedste er, at kørelæreren selv underviser i førstehjælp. Det gør undervisningen meget mere tryg og overskuelig, fordi man både lærer det hurtigere og allerede er vant til læreren.

Metin er utrolig dygtig til at forklare tingene. Han bruger gode, konkrete eksempler og viser det ofte direkte på eleverne, så man virkelig forstår, hvad man skal gøre i praksis. Det gør en kæmpe forskel.

Når man kører med Emre, er stemningen altid rolig og behagelig. Han er super chill, samtidig med at han er rigtig god til at undervise ude i den rigtige trafik. Han hjælper én med at lære af sine fejl på en konstruktiv måde – uden at tage rattet fra én eller stresse situationen. Begge kørelærere er utroligt tålmodige og giver én følelsen af, at man nok skal klare det.

Jeg bestod på første forsøg, og det er helt klart takket være deres professionelle og trygge undervisning. Kan 100% anbefales!

3 grudnia 2025

Kæmpe rus

Rigtig søde, sjove og hyggelige kørelærer man lærer nemt og hurtigt, og fik sku kørekortet i første hug

2 grudnia 2025
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej