Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Zjednoczone Królestwo
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Mooi gelegen hotel met ruime kamers en goede keuken.

Odpowiedź od Secret Escapes
Meer detail info over de kamers zou fijn zijn.

Odpowiedź od Secret Escapes
De organisatie was vanaf de luchthaven in Colombo tot 14 dagen erna gewoon perfect !! Alles tot in de puntjes georganiseerd, nergens moeten wachten, privé auto met chauffeur die tevens de gids is, prachtige hotels,.............een echte aanrader !!

Odpowiedź od Secret Escapes
Perfecte organisatie: chauffeurs op tijd op de juiste plaats, tickets voor boten in orde, reserveringen hotels in orde, gidsen op tijd en op de juiste plaats.
De hotels waren een superkeuze!
Minpunt: we boekten een individuele reis maar op Lombok werden de bezoeken met een groep van 6 personen geregeld. 2 mensen van deze groep wilden niets bezoeken, waardoor de trektocht op de vulkaan niet aan bod kwam. Een individuele reis moet volledig individueel zijn!

Odpowiedź od Secret Escapes
Alles tot in de puntjes verzorgd, zeer goede bedden, uitgebreide keuze uit kussens, ontbijt van uitzonderlijke kwaliteit. Keuze uit verschillende eierbereidingen, brood, vegetarische gerechten ,schuimwijn. Mooie ligging, rustig.
Het enige minpuntje is dat men voor de parkeerautomaten niet kan betalen met een bankkaart.
Heb drie verschillende gebruikt, zonder resultaat. Voor 1 dag parkeren 6 muntstukken van 2 euro nodig.
Het hotel kan hier niets aan doen, Koningswinter wel.

Odpowiedź od Secret Escapes
Duidelijkheid over zowel het hotel als over de prijs. De wijze voor de boeking gaat handig en snel.

Odpowiedź od Secret Escapes
Snelle boeking, volledig afgestemd met het hotel. We kregen de juiste kamers, inclusief ontbijt.

Odpowiedź od Secret Escapes
Makkelijk boeken, zeer goede prijs voor dit hotel

Odpowiedź od Secret Escapes
Al jaren ben ik een tevreden klant. Ik ben met secret escapes op heel veel leuke plekken geweest.

Odpowiedź od Secret Escapes
Alles was bijna goed. Alleen in het laatste verblijf Relais Cortye Altavilla. Bij het binnenkomen van de kamer stond een tafel tegen de muur met een keukenstoel en een andere kapotte stoel en 2 vensters waar we niet konden doorkijken te hoog geplaatst. Daar waren ook trappen in de kamer. om naar de badkamer te gaan.
De locatie was ook wel moeilijk te vinden. Van alle verblijven ook trouwens

boeking: Referentie nr: SEB-22415152
Wij hebben geen zekerheid van ons 5sterren hotel

Odpowiedź od Secret Escapes
We hebben een leuke aanbieding van Secret Escape geboekt.

Odpowiedź od Secret Escapes
De gang was erg vuil, ook de vloer in de kamer was niet helemaal proper. Bedden slordig gedekt. Er kroop een insect van onder de lakens toen ik ging slapen. Erg hoge en kleine ramen waardoor ze moeilijk te openen zijn.
Ontbijt kan slechts op 2 momenten, ofwel 7u30 ofwel 9u30. Wij hadden de eerst gekozen en doorgegeven via e-mail, maar dat bleek bij aankomst niet doorgekomen. En geen plaats meer om 7u30. Wel uitgebreid en verzorgd ontbijt. En hele goede douche en badkamer.

Odpowiedź od Secret Escapes
Het was een prachtige reis, heel goede organisatie. Klein minpunt: de nachtelijke treinreis . Voor de rest Top

Odpowiedź od Secret Escapes
De boeking verliep prima!
Alles was zeer duidelijk.
Bedankt!

Odpowiedź od Secret Escapes
Novotel London Tower Bridge is rustig gelegen, handig vlakbij een underground station. We hadden een ruime kamer op de hoogste verdieping. Het ontbijt was goed, met fijne service van de medewerkers in Keepers Kitchen en Bar.
Het personeel aan de receptie was niet erg betrokken, je werd nauwelijks begroet. Bij vraag naar informatie werd je doorverwezen naar internet... niet de service die je zou verwachten in een 4sterren hotel.

Odpowiedź od Secret Escapes
Het is me niet duidelijk of ik geboekt heb of niet … dat was alleszins (nog) niet de bedoeling. Ik heb doorgeklikt om meer keuzemogelijkheden te hebben (keuze kamer, huurauto, vlieghaven, …) zoals bij vorige zoektochten naar Gran Canaria en Lanzarote. Eind juni heb ik een zware rugoperatie en ik weet niet of ik 19/08 al voldoende hersteld ben om te reizen. Mocht ik dan al geboekt hebben, dan zou ik dat voorlopig willen annuleren. Graag een reactie naar +32 496 58 74 23.