Secret Escapes Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Podróże i wakacje

O Secret Escapes

Napisane przez firmę

Over Secret Escapes
Bij Secret Escapes bieden wij onze members gratis toegang tot duizenden lage prijzen op luxueuze, zorgvuldig geselecteerde hotels en reizen in binnen- en buitenland.

Wij onderhandelen met onze hotelpartners over de beste tarieven en bezorgen deze rechtstreeks in je inbox. Je kunt bij ons een breed scala aan terugbetaalbare hoteldeals en flexibele vakanties vinden, evenals duizenden onweerstaanbare aanbiedingen en talloze bestemmingen over de hele wereld. Wij selecteren zelf de beste aanbiedingen en zorgen voor nog meer data dan ooit tevoren, ook tijdens vakanties en weekenden. Wij weten dat het allemaal draait om het krijgen van de beste deal voor je volgende break, daarom werken wij nauw samen met onze partners om ongelooflijke reizen samen te stellen - of het nu gaat om een korte stedentrip, een zalige strandvakantie of een ver avontuur.

Een van onze bedrijfswaarden is 'Wij zorgen voor elke reis' en dat menen wij echt. Wij zijn dankbaar dat je ons je kostbare vrije tijd toevertrouwt en ons klantenserviceteam staat altijd klaar om je te helpen met alles wat je nodig hebt om je reis geweldig te maken! Neem gerust contact met ons op als er iets is waar wij je mee kunnen helpen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 71

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Alles, elk kleinste regeltje lezen.

Vlugge en vlotte reactie, duidelijke respons

21 lipca 2025

Hallo Marie,
Bedankt voor je positieve beoordeling! We zijn blij dat je tevreden bent over de snelle en duidelijke communicatie.

Oceniono na 1 z 5

Boeking SEB-22676499

Boeking SEB-22676499. Bij de boeking wordt vermeld dat je extra bagage rechtstreeks via SAS luchtvaartmaatschappij kan boeken. Dit lukt helemaal NIET en wordt geweigerd.
De vlucht, hotels en extra excursies zijn geboekt maar zonder meer uitleg, bvb. hoe geraak je op de juiste plaats op het juiste uur?

20 lipca 2025

Beste Lid,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Het spijt ons te horen van je ervaring.

Ik heb ons klantenserviceteam gevraagd je zaak te onderzoeken.
Een collega neemt binnenkort per e-mail contact met je op.

Secret Escapes-team

Heel makkelijk te boeken

Heel makkelijk te boeken . Alles overduidelijk en vooral vlot geregeld.

15 lipca 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u de service als gemakkelijk en handig heeft ervaren.

Oceniono na 4 z 5

Eerlijke prijs voor wat we kregen .

Eerlijke prijs voor wat we kregen .
Volledig volgens onze verwachtingen.

1 lipca 2025

Hallo,

Bedankt voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat de prijs en ervaring aan uw verwachtingen voldeden. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of assistentie nodig hebben, staan wij graag voor u klaar.

Snel en goed

Snel en goed, onmiddellijk was het in orde.

8 lipca 2025

Hallo,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat alles snel en goed geregeld was. We hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn.

Met vriendelijke groet.

Beste hotel deals

Super makkelijke en duidelijke boekingsproces. Super deals! Ik ben er dol op :))))))

28 czerwca 2025

Hallo Kalina,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Oceniono na 5 z 5

Heel gemakkelijk en mooie korting!

Heel gemakkelijk en mooie korting!

25 czerwca 2025

Beste Elise,

Bedankt voor je feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en het is geweldig om te horen dat je onder de indruk bent van onze reisaanbiedingen.

We hopen je in de toekomst te blijven inspireren met nieuwe aanbiedingen.

We wensen je een prettig verblijf.

Jamila

Oceniono na 1 z 5

de reservatie is later geannuleerd

16 czerwca 2025

Beste Sonja,

Het spijt ons te horen dat uw boeking is geannuleerd. We willen uw situatie graag onderzoeken. Kunt u ons uw boekingsgegevens sturen, We sturen u dan een privébericht via Trustpilot.

Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet

Betoverende 2-daagse

Het waren betoverende 2 daagse voor ons.Wat een heerlijk verblijf.Allereerst is het een prachtig hotel met adembenemend uitzicht zeer mooie ingerichte en kraaknette kamers en een ontbijt om van te dromen.Maar ook het restaurant is zeer de moeite waard. Verfijnde gerechten met heerlijke wijnen een uitmuntende bediening. Aan de receptie wordt je beholpen door zeer aangename mensen.Het zwembad had een perfecte temperatuur en een aangename omgeving. Een echte belevenis allemaal.

4 czerwca 2025

Beste Erwin,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent over onze service en het is fijn om te horen dat onze reisaanbiedingen aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Zeer vlotte boeking

Zeer vlotte boeking

4 czerwca 2025

Hallo Jozef,

Bedankt voor je positieve reactie! We zijn blij te horen dat je boeking vlot is verlopen.

Secret Escapes

Topligging

Topligging met aangrenzende (betaal) parking. Rustige kamer. Goed restaurant. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik kom daar zeker terug

27 maja 2025

Beste Marc,

Bedankt voor de positieve recensie!

Het verheugt ons te horen dat u van uw hotelverblijf heeft genoten.

We hopen u snel weer te mogen verwelkomen!

Percy

Kamer geen 4 sterren waard

Kamer geen 4 sterren waard. Geen parking voorzien aan het hotel.

16 maja 2025

Hallo Laura,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zullen uw feedback doorsturen naar het hotel, zodat zij verbeteringen kunnen aanbrengen.

het kon niet beter gaan

19 maja 2025

Hallo Roland,

Bedankt voor uw feedback hier op Trustpilot.

We zijn blij dat u tevreden bent met onze service.

Oceniono na 3 z 5

Type bed kon niet worden geselecteerd

Goede deals. Jammer dat je niet meer keuzes kan selecteren. Vb voor het gekozen kamertype kan je normaliter voor dubbel bed of aparte bedden kiezen, maar dat was via Secret Escapes niet mogelijk. Bij de officiele website vh hotel of booking.com kon je dit wel

16 maja 2025

Beste Sonja,

Bedankt voor uw commentaar op Trustpilot.

We willen uw kwestie graag onderzoeken. Kunt u ons alstublieft uw boekingsgegevens/e-mailadres sturen? We sturen u een privébericht via Trustpilot. Hartelijk dank.

Met vriendelijke groet

Zeer gemakkelijk

Vlot, duidelijk en vlugge bevestiging.

13 maja 2025

Beste Michel,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om een ​​beoordeling achter te laten op Trustpilot, en voor uw vriendelijke woorden.

Het is fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service - we zullen deze feedback zeker doorgeven!

Secret Escapes

Oceniono na 3 z 5

Meer info over vluchten en vluchturen…

Meer info over vluchten en vluchturen en tevens over de hotels (foto’s)

8 maja 2025

Beste Jan Maas,

Het spijt ons te horen over uw ervaringen tot nu toe We willen graag uw zaak bekijken. Kunt u ons alstublieft uw boekingsgegevens sturen? We sturen u een privébericht via Trustpilot.

Hartelijk dank

Mary

Hotel was prachtig

Hotel was prachtig. Direct na het boeken met Secret Escapes, kregen we bevestiging van het hotel. Alles was in orde + nog een fles Prosecco.

3 maja 2025

Hallo Janique.

Hartelijk dank voor uw geweldige feedback! We zijn blij te horen dat alles soepel is verlopen en dat u genoten heeft van een prachtig verblijf - vooral met de extra bonus van een fles Prosecco!

We kijken ernaar uit om u te helpen bij het plannen van uw volgende ontsnapping.

Hartelijke groeten,
Het Secret Escapes Team

Oceniono na 4 z 5

Hotel goed gelegen in het centrum van…

Hotel goed gelegen in het centrum van Londen. Vlakbij Borough Market en de Tower Bridge.
Verzorgd en uitgebreid ontbijt.
Kamer was wel veel te warm. De ontbijtruimte was mooi ingericht maar niet altijd even proper.
Aanrader met kids. Zeer vriendelijk personeel.

9 kwietnia 2025

Beste Phaedra,

Percy

Baskenland

De pakketreis was qua bestemmingen heel goed. Wat we minder vonden is het feit dat we de huurwagen anderhalf uur na aankomst pas zouden krijgen! Enkel door het nemen van een omnium verzekering kon dit opgelost worden! Ook was er in de verschillende hotels geen airco omwille van winterperiode maar de temperatuur in de kamer bedroeg 29 graden. We moesten dan maar het raam openzetten, maar ook dit hielp niet. Het aanrekenen van parkeerkosten was ook erg hoog, 24€ per dag! In Bilbao was dit een erg claustrofobische parking en inrit. Nauwelijks geschikt om met een kleine wagen door te rijden.. alleen holiday inn express scoorde bij ons een heel dikke min. Onvriendelijke receptionisten, veel te warme kamer, vuile tafels bij het ontbijt, ontbijtsamenstelling minimum aanbod. Azofra hotel krijgt dan weer een plus omdat ze een suitekamer gaven, heel erg vriendelijke receptionist en personeel, een erg goed restaurant hebben en persoonlijk aan tafel gebracht ontbijt gaven.

2 kwietnia 2025

Beste Ria,

Mary

+ dit is (niet langer) een 5* verblijf

+ : vriendelijkheid van personeel (ontbijt, kamerdienst, shuttle service)
-: onderhoud faciliteiten ruim onvoldoende. Hotel mgt is ontoereikend

Verantwoordelijk ligt ook bij Secret Escapes: er is geen recente grondige audit geweest!

22 marca 2025

Hallo,

Bedankt voor je feedback op Trustpilot.

Natuurlijk vind ik het vervelend om te lezen dat je dit ongemak hebt ervaren en dat onze service tot nu toe niet aan je verwachtingen heeft voldaan.

Ik stuur je een privébericht via Trustpilot, reageer met je boekingsgegevens zodat we je zaak intern kunnen onderzoeken.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej