Prachtige locatie! Uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. Zoals vaker voor ‘agriturismo-verblijven’ ligt ‘Relais Campiglioni’ een flink eind van de openbare weg, te bereiken via een onverhard... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het was een mooi hotel, grappig eigenlijk 2 hotels in 1 gebouw. De receptionisten waren zeer behulpzaam maar slecht 1 die Nederlands sprak en dit in Amsterdam! De kamer was mooi, maar helaas was deze... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Geweldig uitgebreid en vers ontbijt. Lekker avondeten in goede hoeveelheid. Prima en vriendelijke bediening in bar en restaurant. Niet te druk in hotel dus genieten van rust in zwembad en sauna... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
boekingen maken bij secret escapes is super easy. alles wijst zichzelf uit :-) maar wat voor mij super belangrijk is , is dat hun customer service excellent is. als je toch een extra nacht wil bijboek... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
120 Holborn, EC1N 2TD, London, Zjednoczone Królestwo
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Ik mis nog wat extra filters om de zoektocht te vereenvoudigen. Maar we hebben net Bali geboekt voor november. Nieuwsgierig hoe de trip zal zijn.

Odpowiedź od Secret Escapes
Hallo ,het ontvangst viel heel erg tegen ,de douche was vol met schimmel heb er niet overnacht .Jammer want we zijn met jullie al een paar keer geweest en altijd klasse .Ik vond het heel jammer .
Grtj Fabiola en Luc

Odpowiedź od Secret Escapes
Mooie korting in een prachtig hotel . We zouden zonder jullie nooit dit hotel geboekt hebben

Odpowiedź od Secret Escapes
Goed: kwalitatief goed hotel. Goede service, prachtige ligging en lekker eten.
Slecht: communicatie . Er werd niet gecommuniceerd hoe we vd luchthaven nr de verhuurauto konden geraken. Auto verhuur was 6 km vd luchthaven. De telefoonnr vh autoverhuurbedrijf klopte niet op de mail die we kregen. Ook het nr om jullie te bereiken klopte niet. Onze vlucht werd gecanceld, zo hebben we een dag gemist. Het vervoer nr het hotel en van hotel nr garage en van garage v hotel kwamen voor ons eigen rekening. Bij onze vorige reis (ischia) was dat inbegrepen en liep alles vlekkeloos. Onze ervaring met secret escapes is nu veel minder positief. Jammer

Odpowiedź od Secret Escapes
Alles is mooi georganiseerd. Het zou handig zijn moest er iemand van secret escapes ter plaatse zijn . En zelf deze tour doen met groep !

Odpowiedź od Secret Escapes
Alles wat erg duidelijk en de procedure ging behoorlijk vlot

Odpowiedź od Secret Escapes
Altijd alles goed geregeld bij secret escapes. Eén minpuntje dit keer. Er stond niet vermeld bij welke autoverhuurmaatschappij we ons moesten aanmelden, dit heeft ons wat tijd gekost om aan ons reis te beginnen.

Odpowiedź od Secret Escapes
De boeking verliep vlot en meteen een mail ontvangen als bevestiging .

Odpowiedź od Secret Escapes
SE vraagt al een survey in te vullen over hoe de reis was terwijl we nog vastzitten in Manilla, zonder enige hulp van SE. We hebben geen enkele info, stonden op straat met onze koffers en moesten zelf een ander hotel zoeken. We weten nog steeds niet wanneer we naar huis kunnen vliegen. Van SE geen enkel antwoord op de tientallen mails en telefonisch onbereikbaar. NOOIT meer boeken we Secret Escapes!

Odpowiedź od Secret Escapes
Zeer duidelijke email met alle details in

Odpowiedź od Secret Escapes
Vlot te boeken vakantie. Duidelijke info over de details van je boeking.

Odpowiedź od Secret Escapes
Kwaliteit en service zijn top.
Bedankt ! 😊

Odpowiedź od Secret Escapes
Alle transferten waren zeer goed geregeld.
De cruise was uitmuntend en het hotel bood alle comfort.

Odpowiedź od Secret Escapes
Alles vlot en duidelijk uitgelegd en vlot verlopen,super.

Odpowiedź od Secret Escapes
Super hotel & vriendelijk personeel.
Mooie locatie & de service was top

Odpowiedź od Secret Escapes
goeie filtermogelijkheden, en vlot via het kaartje een overzicht van beschikbaarheden

Odpowiedź od Secret Escapes
Excellente réception. Belle suite, même si elle a été conçue pour les personnes handicapées (heureusement pas notre situation). Avec même une cuisine accessible. Excellent petit déjeuner. Malheureusement, le dîner n’était pas à la hauteur de notre visite précédente,

Odpowiedź od Secret Escapes
Mijn eerste keer bij secret escapes.
Alles is zo duidelijk om een reis te boeken!