Very bad experience, I bought a sofa and in the next day I wanted to return it because of the length. The sofa were still on the store but still they wanted to keep 50% of the amount!! And the qu... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De jonge, zeer vriendelijke medewerker Xander merkte ons bij binnenkomst komst zichtbaar op. Zonder opdringerig te zijn maar zeer zeker service gericht kwam hij hulp aanbieden indien nodig. We zijn he... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Seats and Sofas is uw specialist in zitmeubelen. Door de Giant Take Away formule is het mogelijk om tegen een voordelige prijs bankstellen, hoekbanken & loungebanken en fauteuils direct uit voorraad te leveren. Onze collectie wordt continu aangepast naar de laatste trends en is verkrijgbaar in een tal van bekledingssoorten en kleuren. Wij zijn erg benieuwd naar uw reviews en staan open voor uw klachten, zodat wij onszelf constant kunnen blijven verbeteren.
Dane kontaktowe
Conradstraat 8, 3364 AC, Sliedrecht, Zuid-Holland, Holandia
- 184412055
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Eigenlijk was ik geen fan van Seats &…
Eigenlijk was ik geen fan van Seats & Sofas.De meeste banken zitten niet goed en zijn niet mijn smaak.
Toevallig bracht ik een bezoek aan de winkel doordat ik meeging met iemand. Een hele klantvriendelijke spontane medewerkster gaf enthousiast informatie over een mooie bank die ook lekker zat !! Ik moest even goed nadenken. Na twee keer terug te zijn geweest en twee keer te zijn gebeld heb ik besloten de bank te kopen.

In 1 woord "geweldig" team
In 1 woord "geweldig" team, geweldig geholpen, geweldig advies, geweldig zaak en geweldig bankstel gekocht! Vanaf we binnen kwamen tm we weggingen (ondanks de hitte), zijn we super geholpen en met een tevreden gevoel een super mooie bankstel gekocht voor onze dochter! We raden iedereen aan om daar te gaan shoppen voor een mooie bankstel in alle kleuren en maten! Ga zo door team Seats and Sofa in Sliedrecht!

Super fijn geholpen
20 jaar geleden een niet zo fijne ervaring gehad. Maar nu zijn wij super fijn geholpen door Valencia, wij gaven aan op ons gemak te willen kijken en dit respect kregen wij....onze voorkeur ging naar een lederen bank maar zijn uitgekomen op een hele mooie microvezel hoekbank met elektrische zitting. De stof krast absoluut niet en dit is al goed getest door onze hond.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Afgelopen vrijdag hoekbank Boston…
Afgelopen vrijdag hoekbank Boston besteld bij Seats and Sofas Sliedrecht. Perfect geholpen met het maken van een keuze door medewerkster Julie. Zij was zeer behulpzaam met het uitkiezen van onze nieuwe bank.
Ik hoop dat wij hier nog jaren plezier van hebben!
Dank aan alle medewerkers Seats and Sofas Sliedrecht!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Met een grote glimlach de winkel uit
Zeer vriendelijk en enthousiast geholpen door Falencia in Sliedrecht. Ze liet ons rustig rondkijken en bood fijne oplossingen toen we vragen hadden. Erg blij met de bank én met de fijne service. Met een grote glimlach de winkel uitgelopen.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Hele fijne overzichtelijke winkel met…
Hele fijne overzichtelijke winkel met prettig personeel. Vriendelijk, duidelijk en no nonsense

Goed
Netjes geïnformeerd over alle mogelijkheden. Vriendelijke mensen.
Bank staat inmiddels, zit goed vooralsnog

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Een fijne en goede bank ook voor de kleine portemonnee
Een fijne bank voor weinig? Toch maar weer terug naar Seats and Sofas nadat ik daar al eerder,na volle tevredenheid een bank had gekocht. Fijne, gezellige, behulpzame, meedenkende en enthousiaste verkoper(s) die mij hebben geholpen mijn ideale bank samen te stellen. Dit alles uitgewerkt op papier en ook daarbij duidelijk alle voorwaarden benoemd waarna ik over gegaan ben tot koop. Nu geduldig wachten tot bank geleverd wordt.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Hoe de bank toch op zijn pootjes terecht kwam ;)
9 maanden geleden hadden wij nog geen sleutel van ons klus huis, maar deden we wel al, om in de sfeer te komen inspiratie op voor onze meubels. Zo liepen wij ook uiteraard de Seats and sofa’s binnen en zagen wij een prachtige bank staan. Ik wilde deze graag al gelijk kopen want hij was prachtig en zat comfortabel. Ik dacht:wat nou als die uitverkocht zou zijn eer wij voor het echie voor meubels gaan kijken? 🫣(zal vast vrouwen logica zijn om eerst de haard te bouwen en dan pas het huis eromheen;) ) uiteindelijk toch de winkel uitgegaan met de gedachte hier een aantal maanden later terug te komen.
Vier weken terug was het dan eindelijk zover dat we echt voor onze meubels konden gaan kijken. We zijn bij veel winkels geweest maar de bank die wij ongeveer in onze gedachten hadden, konden wij nergens vinden. Erg genoeg waren wij niet opnieuw de Seats and sofa’s binnengelopen. Nadat wij tot deze ontdekking kwamen hebben wij al snel, opnieuw, 9 maanden na ons eerste bezoek de winkel in Sliedrecht bezocht.
Eenmaal binnen in de winkel zagen wij weer die prachtige bank staan en werden wij opnieuw smoorverliefd.
We benoemende aan elkaar;” Hoe kan het dat we deze bank zijn vergeten terwijl we hm zo prachtig vonden.”
Niet alleen de uitstraling is prachtig maar ook de zitting zat perfect. Het zit gedeelte is de juiste hoogte en juiste diepte. PRECIES waar we naar zochten.
Van de medewerker (Mario) kregen we advies aangeboden die ons bij binnenkomst al vriendelijk had verwelkomt. De dame achter de balie maakte ons wegwijs en vervolgens konden we rustig onze ronde lopen zonder 4x gevraagd te worden of we geholpen konden worden. Heerlijk!.
Na onze ronde door de winkel konden we onze vragen stellen en kregen we overal een duidelijk en concreet antwoord op. De sfeer was ontspannen en we hadden het idee dat we echt onze vragen konden stellen die we hadden en hier dan ook een eerlijk antwoord op kregen. Super fijn!
Bij het uitzoeken van de stoffen kregen wij ook goed advies. Hier hebben wij wat mee gedaan, en uiteindelijk zijn we met een aankoopbon de winkel uitgegaan.(dit keer wel😋) Blijer kan je ons niet maken. Inmiddels moeten wij nog ongeveer 10 weken wachten totdat de bank geleverd wordt maar wij kunnen nu al niet meer wachten. 😍
Ik denk dat we deze bank kunnen omschrijven als liefde op het eerste gezicht, toen de vergeten de liefde maar uiteindelijk weer goed op de pootjes terecht gekomen door dat we bij onze eerste bank die we zagen weer uitkwamen en deze ook kochten.
Hopelijk komt de bank net zo op zijn pootjes terecht (letterlijk en figuurlijk 😉) in ons interieur als onze zoektocht naar de bank die uiteindelijk na lang zoeken op z’n pootjes terecht is gekomen.
Maar; daar hebben wij alle vertrouwen in en zien wij helemaal zitten 🛋️😉

Klantgerichte service
Ondanks de onervarenheid van de medewerker (het was zijn eerste dag), werd er met ons meegedacht om een bank naar onze zin te vinden binnen onze blijkbaar onhandige afmetingen. Toen achteraf bleek dat de beloofde pootjes toch niet zouden kunnen werd er direct een passende oplossing gegeven. We zijn dan ook klantgericht, to the point en vooral ook enthousiast geholpen bij Seats and Sofas!

KOOP HIER NIET
KOOP HIER NIET – Seats and Sofas is een nachtmerrie van een bedrijf
In de periode van mid/eind 2022 heb ik bij Seats and Sofas drie banken besteld. Waarvan een, het “topmodel” Arctic, een luxe hoekbank met relaxsysteem en ingebouwde koelkast – prijskaartje: zo’n €4.000. Deze bank werd uiteindelijk pas eind 2022 / begin 2023 geleverd. Twee maanden later, in maart 2023, begon de ellende: het relaxsysteem was stuk. En vanaf daar ging het alleen maar bergafwaarts.
Wat je dan hoopt: een degelijke service. Wat je krijgt: nul hulp, continu genegeerd worden en een totaal gebrek aan professionaliteit.
In eerste instantie kreeg ik te horen dat ik de bank zelf maar “even” moest komen afleveren bij hun filiaal, zodat een monteur ernaar kon kijken. Dit ging dus om een enorme hoekbank, geen stoeltje van de IKEA. Oh en ook nog op een maandag om 12:00u, op een normale werkdag voor de meeste mensen.
Toen ik daar (uiteraard) niet mee akkoord ging, duurde het maanden voordat iemand eindelijk thuis langskwam. Zonder aankondiging, zonder afspraak, stond er eind 2023 een externe monteur voor de deur. Die keek er vijf minuten naar, haalde zijn schouders op en zei letterlijk:
“Dit zie ik continu bij deze banken. Het frame is gewoon van slechte kwaliteit.”
Exact wat ik al vanaf het begin zei, met video’s, foto’s en uitgebreide uitleg erbij. Het frame was gewoon vanaf dag een ondeugdelijk.
Toen begon de volgende fase: het nieuwe frame moest besteld worden. Levertijd? 16 tot 24 weken. Dus naast het halve jaar dat ik op de bank zelf moest wachten, kon ik nóg eens een half jaar met een kapotte bank blijven zitten.
Toen was voor mij de maat vol, ik vroeg een refund. Maar niemand kon beslissen. Iedere keer kreeg ik weer een andere medewerker aan de lijn die “met de vestiging moest overleggen”. Niemand was daadwerkelijk eindverantwoordelijk en kon beslissingen maken. En wie bleef onzichtbaar in dit hele proces? Jelina Harmsen, de vestigingsmanager.
Laat me het duidelijk zeggen:
Jelina Harmsen heeft werkelijk geen greintje verantwoordelijkheidsgevoel of professionaliteit laten zien in haar rol als vestigingsmanager (of whatever haar officiële titel is).
Deze vrouw verschuilt zich structureel achter haar personeel. Je krijgt haar niet te spreken, niet per mail, niet per telefoon. Ze is alleen zichtbaar op de verkoopvloer, als er geld te verdienen valt. Maar zodra het op service aankomt? Dan verdwijnt ze, dan laat ze haar mensen de rotzooi opknappen. Die overigens letterlijk niets mogen beslissen. Pas toen mijn advocaat contact opnam, kwam haar naam eindelijk expliciet naar voren. Opeens kon er wel iets geregeld worden. Toen kon er plotseling terugbetaling plaatsvinden, met een kleine afschrijving.
Zonder advocaat had ik nu nog met een kapotte bank gezeten. En het ergste is nog: ze waren gewaarschuwd. Ik heb van tevoren aangegeven dat ik juridische stappen zou zetten als er niets gebeurde. Ze namen het niet serieus. Tot het ineens menens werd. Dat is het type partij waar je hier mee te maken hebt.
En dat is nog los van de kwaliteit zelf. De banken zien er mooi uit, daar is niks van te zeggen. Maar wat je koopt is rommel. Constructief slecht, fragiele frames, systemen die het binnen no-time begeven. En het ergste: als er iets kapot gaat, ben je volledig aan je lot overgelaten.
After-sales bestaat hier simpelweg niet.
Mijn advies:
👉 Trap niet in de mooie showroom of gladde verkooppraatjes.
👉 Seats and Sofas is onbetrouwbaar, klantonvriendelijk en levert pure bagger.
👉 En als je denkt dat je verhaal uniek is, lees de andere reviews maar. Het is overal hetzelfde.
👉Mocht je Jelina Harmsen in een andere winkel ooit iets zien verkopen, ren heel hard weg.
KOOP. HIER. NIET.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
We zijn goed geholpen door Maddox
We zijn goed geholpen door Maddox.
Een vriendelijke en gezellige werknemer, hij dacht met ons mee en we zijn blij met onze aankoop.

Enorm vriendelijk personeel
Enorm vriendelijk personeel. Heel goed en geduldig geholpen. Naar ons gevoel mooie deal kunnen maken op een bank naar eigen wensen. Top!

Super ervaring
Een hele fijne ervaring gehad bij de vestiging Sliedrecht.
We konden zeer rustig kijken, geen opdringerige verkoopster etc. Ze had uiteindelijk een paar offertes gemaakt, ze liep het vuur uit haar schoenen en wilde alles heel netjes doen. Uiteindelijk hadden wij de prijzen en zijn in overleg met de verkoopster naar huis gegaan om na te denken, wat geen probleem was.
Later die dag toch terug gekomen na ook elders nog te hebben gekeken en de bank besteld die wij op het ook hadden en een andere stoel uitgezocht, waardoor de prijs nog iets zakte van het aanbod wat wij hadden gekregen. Geen aanpassing, geen gezeur etc.
Dezelfde dag nog alles opgehaald en nu met veel plezier zitten op onze nieuwe bank en stoel.
Uiteraard zijn wij met scepsis er naar toe gegaan maar die was volledig ongegrond!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Super vriendelijk en keurig geholpen.
Super vriendelijk en keurig geholpen.
We hebben gisteren (21 april) voor de derde keer een bank bij Seats and Sofas B.V. gekocht.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Geweldige bank en een super service!
We zijn heel blij met de mooie bank en de super fijne service! Aangezien wij net ons eerste huis hebben gekocht hadden we een klein budget over voor een bank. Nadat wij dit aangegeven hadden werd er goed met ons meegedacht en gekeken naar de mogelijkheden. Zo konden wij tot een goede deal komen waarin de prijs/kwaliteit uiteindelijk heel goed was.
De blonde dame uit het filiaal in Sliedrecht (verkopernummer 103178) was heel vriendelijk en heeft echt de tijd voor ons genomen. Een volgende keer komen we hier zeker terug en raden Seats and Sofas bij iedereen aan!

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
ik heb een prachtige harvey gekocht
ik heb een prachtige harvey gekocht en ben hier heel blij mee, Robin heeft me goed geholpen en een mooie prijs voor me gemaakt.

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
0 sterren verdienen ze na onze…
0 sterren verdienen ze na onze ervaring.
Nooit meer 1 stap daar binnen zetten.
Radar, ik hoop dat ze verder aangepakt worden door jullie. Ik wil mijn verhaal wel vertellen hoor. Ook het vervoer hierin.
Schandalig bedrijf is dit.🤮

Odpowiedź od Seats and Sofas - Sliedrecht
Helaas had ik niet veel geld te…
Helaas had ik niet veel geld te besteden om een mooie goede bank te kopen.
Dat had verkoper Luuk goed in de gaten.
Na gezellig samen op de bank (die ik graag wilde) geploft zijn we tot een goed gesprek gekomen. En uiteindelijk heb ik de bank gekocht. De levering zou 6 tot 12 weken duren, maar tot mijn grote verrassing was de bank binnen 4 weken al klaar.
De afhandeling, ook bij de receptie was top geregeld.
Ze wisten van mijn probleem omdat ik in het gips zat met mijn been, dat ik mijn bank niet binnen twee dagen kon ophalen.
Ze hebben mij extra tijd gegeven om alles te regelen. Mijn dank is groot en de bank zit heerlijk en is super mooi.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.