Zobacz, co mówią recenzenci
Prima communicatie, er was wat vertraging in de haven van Rotterdam. Bestelling kwam daardoor wat later. Bleek uiteindelijk mee te vallen waardoor de bestelling toch nog weer eerder dan verwacht gele... Zobacz więcej
Ik heb 4 verschillende prijzen gekregen voor dezelfde producten, er is niet duidelijk gecommuniceerd wanneer wat komt, ben gebeld door de leverancier of ik niet iets extra rechtstreeks wilde kopen.... Zobacz więcej
Goede levering, gelijk antwoord op vragen in mail, goed product en mooie aanbieding. Hopelijk snel weer een actie en koop ik er nog eentje bij dit bedrijf.
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Search4Solar is opgericht om vraag en aanbod binnen de Benelux te kunnen bundelen. Search4Solar heeft inmiddels een uitstekend track record als inkoopplatform voor zonnepanelen, omvormers en batterij oplossingen.
Dane kontaktowe
Coolsingel 104 , 3011 AG, Rotterdam, Holandia
- +31 (0)180 - 810402
- sales@search4solar.com
- search4solar.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Keurige bezorging en update bestelling
Een aanrader
Search4Solar levert een goed product voor een scherpe prijs.
Een duidelijk communicatie betreffende de levering.
De levering had een lichte vertraging door externe omstandigheden.
Heb marstek v3 gekocht
Heb marstek v3 gekocht. Per abuis met p1 meter besteld die ik al had. Is heel netjes en snel opgelost. Ook goede helpdesk en scherpe prijzen!
Ik werd uitermate goed op de hoogte…
Ik werd uitermate goed op de hoogte gehouden van de leveringsdatums en logistiek, perfecte leverancier!
Waarom meerdere facturen?
Na het bestellen werden er twee keer een verkoopfactuur nagezonden. Terwijl ik al een factuur had ontvangen en ook meteen was betaald. Onduidelijk waarom ik drie facturen kreeg voor één bestelling. Tot nu toe gelukkig maar één apparaat ontvangen en één betaald. Dus als het hier bij blijft ben ik tevreden over kwaliteit, bezorging en prijs.
Goede levering en goed product.
Prima communicatie
Prima communicatie, er was wat vertraging in de haven van Rotterdam. Bestelling kwam daardoor wat later. Bleek uiteindelijk mee te vallen waardoor de bestelling toch nog weer eerder dan verwacht geleverd kon worden.
Artikel voor scherpe prijs en vlot…
Artikel voor scherpe prijs en vlot geleverd. Klein verschil geleverd aantal met besteld aantal reeds de volgende werkdag teruggestort.
Super good service and price
Ik kreeg naa 5 dagen bericht dat ik…
Ik kreeg naa 5 dagen bericht dat ik de factuur nog moest voldoen .Terwijl ik die 5 dagen geleden al had betaald. Naa protest mijnerzijds kreeg ik de melding dat ik dit als de eindafrekening mocht beschouwen. Noch niet eens een excuus. Bedankt Tom voor de stress die je mij hebt bezorgd .
Ik krijg nog €2.547,36 van dit bedrijf
Het is jammer dat het niet mogelijk is om dit bedrijf nul sterren te geven. Dat had ik anders wel gedaan.
Eind 2025 bestelde ik 3 vrachtwagens vol zonnepanelen.
Ik betaalde het volledige bedrag in januari 2026.
Na ontvangst van de panelen bleek dat er minder panelen waren geleverd dan besteld.
Begin februari heb ik ze hiervan op de hoogte gesteld. Mij werd verzekerd dat dit zou worden opgelost: "Ik ga het nakijken en kom er op terug." Mij werd verteld.
Er is niets opgelost.
Kort daarna nam ik contact op met de verkoper om te vragen of er een oplossing voor het probleem was gevonden. Ik kreeg hetzelfde antwoord.
Meer dan een maand wacht ik op een oplossing cq het terugbetalen van het teveel betaald.
Het gaat om een bedrag van €2.547,36
Dus 0 ster voor dit bedrijf.
Ik schakel mijn advocaat in. Dit heeft een paraat voorstel.
Keen on Solar B.V.
ze hebben hun best gedaan ondanks dat…
ze hebben hun best gedaan ondanks dat de levering door een transporteur een fiasco was ..
vlotte afhandeling
prima ervaring
prima ervaring, snelle communicatie en snelle levering
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.