Net een pakket uit de sale besteld om eens te proberen, echt geweldig allemaal. Pasvorm was perfect en ook mooi verpakt allemaal. Leuk tasje en mooi polsbandje erbij! :D Een prachtig capuchonvestje he... Zobacz więcej
Scouph kinderkleding
Zobacz, co mówią recenzenci
Ik heb meegedaan aan een actie waarbij ik 2 volledige looks heb gewonnen. Helaas werd ik elke keer aan het lijntje gehouden. Er zou contact worden opgenomen met mij. Ik zou vouchers toegestuur... Zobacz więcej
De kleding wordt op een leuke, nette manier geleverd. De broekjes in een linnen zakje (die je weer voor andere doeleinden kunt gebruiken). We kregen er een gratis surf-bandje bij alsmede een rugtasje.... Zobacz więcej
Heerlijke nieuwe shop! En de prijzen zijn zo laag dat ik bijna elke maand weer blijf bestellen! Ben al erg benieuwd naar wintercollectie. Zomercollectie was superleuk, en kwaliteit is na meerdere kere... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne
Met meer dan 20 jaar ervaring in de kledingbranche, hebben wij ons dikwijls verbaasd over de traditionele werkwijze binnen onze bedrijfstak. Op dit moment komt het merendeel van de textielproductie nog via de traditionele distributieketen: fabrikant→ groothandel→ detaillist uiteindelijk bij de consument. De intrede van webwinkels heeft voor veel opschudding gezorgd, maar blijkt in de praktijk niet meer dan een extra verkoopkanaal naast de traditionele winkels. De consument betaalt via een webwinkel nog steeds dezelfde prijs als in de winkel. Dat kan en moet anders vonden wij. Met het merk SCOUPH vonden wij het antwoord. SCOUPH wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en is alléén te verkrijgen via een ‘state of the art’ webwinkel. Hiermee besparen we op toeslagen van de tussenhandel en kosten voor het huren van winkelpanden en personeel. Zo zijn we in staat een kinderkleding merk te produceren vergelijkbaar met de betere merken maar tegen een gemiddeld 25 tot 35% lagere prijs. En dat is uiteindelijk heel prettig voor u als consument.
Dane kontaktowe
Prinses Irenelaan 9, 1406 KR, Bussum, Holandia
- 0186-617152
- info@scouph.com
- scouph.com
Inni użytkownicy przeglądali również
Superservice, maak reklame voor jullie!
Prima! Kon een broek die na even gedragen kapot was meteen retour doen en kreeg een nieuwe....dit was heel snel geregeld, vind dit een prima service!
Nieuw Nederlands merk, helemaal TOP!!
Hippe kleding, super kwaliteit en perfect verzorgd! En iets anders dan wat iedereen al draagt. Nu al het favoriete shirt van mijn zoontje! Ga hier zeker nog meer bestellen.
Super leuk ontvangen
Snelle levering, super leuk verpakt en mooi! Weer een trotse moeder
okay..
Ik wacht nog wel op het retourbedrag, en geen waardebon van 5,- gezien?
Leuke kleding!
De print van de shirt van mijn zoon blijft niet goed zitten in was, jammer. Verder leuke kleding voor een goede prijs.
Goede service leuke kleding perfecte prijs leuk verpakt
De levering ging perfect. Leuk shirt voor een mooie prijs en een tasje + surfarmbandje erbij, zoon ook helemaal gelukkig.
En heel belangrijk, materiaal shirt is super.
Veelbelovende nieuwkomer in kinderkledingland!
De kleding was snel binnen. Helaas waren er twee items te groot besteld dus die moesten terug. Van een broek liet de knoop direct los. We mochten de spullen gratis terugsturen en kregen per kerende post nieuwe artikelen toegestuurd, nu met vaste knoop en in de juiste maat. Wat een service, ik ben echt heel enthousiast!
snelle levering, goede kwaliteit
Het door mij gezochte item voldeed direct aan mijn eisen. De levering was er de volgende dag en de kwaliteit van het item was ook perfect.
Geweldige kleding voor onze kinderen voor een goeie prijs
Snel geleverd, keurig netjes verpakt en als presentje een rugzak en leuk surfers bandje. Erg leuk helemaal tevreden en we krijgen ook leuke reacties van vrieden en familie.
snel; bijzondere uitvoering,leuke verrassende verpakking
Een mooie start, tot de volgende aankoop!
Zeer hippe, betaalbare kleding!
Mijn dochter heeft het liefst elke dag haar "amerika t-shirt" aan!
Het blijft na veelvuldig wassen mooi van kleur en behoud ook zijn vorm.
Leuk en betaalbaar !
Erg Leuk, en goede collectie, ik hoop dat scooph doorgaat met waar ze net mee begonnen zijn en dat ze goede kwaliteit en hun eigen identiteit zullen bewaken.
Leuk verpakt en goede kwaliteit
Wat mij opviel was dat er veel extraatjes bij zaten.
Een leuk armbandje en tasje voor mijn dochter.
De kwaliteit is erg goed en ziet er geweldig uit.
topkwaliteit!
T-shirt besteld op dinsdagmiddag, woensdag direct in huis. Mooie verpakking, net een cadeau!! leuke rugtas cadeau voor mijn neefje + schattig surfbandje. T-shirt is van stevige kwaliteit. Heel betaalbaar ook allemaal!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.