Scouph kinderkleding

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Net een pakket uit de sale besteld om eens te proberen, echt geweldig allemaal. Pasvorm was perfect en ook mooi verpakt allemaal. Leuk tasje en mooi polsbandje erbij! :D Een prachtig capuchonvestje he... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ik heb meegedaan aan een actie waarbij ik 2 volledige looks heb gewonnen. Helaas werd ik elke keer aan het lijntje gehouden. Er zou contact worden opgenomen met mij. Ik zou vouchers toegestuur... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De kleding wordt op een leuke, nette manier geleverd. De broekjes in een linnen zakje (die je weer voor andere doeleinden kunt gebruiken). We kregen er een gratis surf-bandje bij alsmede een rugtasje.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Heerlijke nieuwe shop! En de prijzen zijn zo laag dat ik bijna elke maand weer blijf bestellen! Ben al erg benieuwd naar wintercollectie. Zomercollectie was superleuk, en kwaliteit is na meerdere kere... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z odzieżą dziecięcą

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Met meer dan 20 jaar ervaring in de kledingbranche, hebben wij ons dikwijls verbaasd over de traditionele werkwijze binnen onze bedrijfstak. Op dit moment komt het merendeel van de textielproductie nog via de traditionele distributieketen: fabrikant→ groothandel→ detaillist uiteindelijk bij de consument. De intrede van webwinkels heeft voor veel opschudding gezorgd, maar blijkt in de praktijk niet meer dan een extra verkoopkanaal naast de traditionele winkels. De consument betaalt via een webwinkel nog steeds dezelfde prijs als in de winkel. Dat kan en moet anders vonden wij. Met het merk SCOUPH vonden wij het antwoord. SCOUPH wordt in eigen beheer ontworpen en geproduceerd en is alléén te verkrijgen via een ‘state of the art’ webwinkel. Hiermee besparen we op toeslagen van de tussenhandel en kosten voor het huren van winkelpanden en personeel. Zo zijn we in staat een kinderkleding merk te produceren vergelijkbaar met de betere merken maar tegen een gemiddeld 25 tot 35% lagere prijs. En dat is uiteindelijk heel prettig voor u als consument.

Dane kontaktowe

Inni użytkownicy przeglądali również

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

snelle service

Erg snelle levering van de broek. Ziet er goed uit. Nog wat extra's erbij ondanks uitverkoop. Super!

Oceniono na 4 z 5

Vet cool volgens mijn zoon

Ik heb 2 broeken, een t-shirt en een trui besteld en ben zeer verrast over de kwaliteit van de kleding. Erg mooi. Ben zeer tevreden en ga vaker bestellen.

Oceniono na 5 z 5

Goede snelle bezorging en mooi kwaliteit

De site is overzichtelijk en vooral leuk dat de combinaties getoond worden. Voor de 1e keer wat besteld en dit werd super snel en netjes afgeleverd. De stoffen voelen goed aan.
Ik hoop op een nog iets bredere collectie en misschien een maat groter tm 164 erbij.
De verpakking is heel leuk maar dat vindt ik persoonlijk niet belangrijk bij een webwinkel. Ik hou deze site in ieder geval in de gaten.

Beste Marianne,
Bedankt voor jouw bestelling. Ik kan vertellen dat wij in de winter al t/m maat 164 gaan. Collectie zullen wij ook geleidelijk uitbreiden. Groeten Het Scouph Team

Oceniono na 3 z 5

Goede en snelle service

Helaas viel een van de twee bestelde kledingstukken een beetje tegen, maar gelukkig was het terugsturen ook geen enkel probleem. Fijne snelle service en het andere shirtje was wel mooi.

Oceniono na 1 z 5

Ontevreden

Toen ik mijn product had besteld en betaald ontving ik het niet, er was wat mis gegaan waardoor hun de bestelling niet door hadden gekregen.
Vervolgens retourneerde ik de artikelen en heb ik vaak moeten mailen en bellen om mijn geld terug te krijgen. Hierdoor raak je het vertrouwen kwijt!

Beste Klant,
Wij betreuren het zeer dat de procedure niet goed liep. Wij streven naar perfectie en dan mag dit niet gebeuren.Wij hopen wel dat de kleding goed bevalt en u toch als klant mogen behouden. Groeten het Scouph Team

Erg Leuk.

Snelle levering, kwaliteit / prijs verhouding lijkt oke. Nog even afwachten hoe de kleding eruit ziet als het eenmaal is gewassen. De boys collectie zou iets gevarieerder kunnen. Misschien iets meer polo achtige shirts.

Een minpunt is het retourformulier. Dat zou handiger kunnen.
De NAW gegevens zouden bijvoorbeeld al voorgedrukt kunnen worden. Zodat de klant dat niet nog eens zelf hoeft in te vullen.
Ook de bestelde artikelen met artikelnummer zouden al ingevuld kunnen zijn. Zodat je alleen nog maar een retourrede achter het artikelnummer kunt noteren. Dat zou iets meer gebruikersvriendelijk zijn.

Beste Mirella,
Allereerst bedankt voor jouw bestelling. Wij gaan de collecties geleidelijk uitbreiden. Voor de winter hebben wij al meer polo's. Het retourformulier gaan wij zeker bekijken en zien hoe wij het makkelijker kunnen maken. Groeten Het Scouph Team

Oceniono na 4 z 5

Mooie kwaliteit en originele kleding voor een betaalbare prijs

De kleding van scouph is heel mooi van kwaliteit, origineel en super leuk verpakt. De maatvoerend is wat lastig, het ene valt groot en het andere kledingstuk valt klein. Het is een vrij kleine collectie maar je wilt er wel alles van hebben? Ik kijk uit naar de wintercollectie!

Oceniono na 4 z 5

Mooie kleding van goede kwaliteit

Ik kwam bij toeval op de site van scouph terecht en heb hem gelijk bij de favorieten geplaatst. Mijn twee jongens viden e t-shirts helemaal tegek.

BInnen 1 dag had ik de bestelde artikelen in huis, zonder bezorgkosten. Bij de levering is er iets mis gegaan, maar met 1 telefoontje was dat snel opgelost.
Mooi nieuw merk
Ik kijk uit naar de wintercollectie

stoere jongenskleding

mijn eerste bestelling bij scouph is helemaal goed, snelle levering en mooi verpakt + leuk armbandje en rugzakje, voor een hele goede prijs. Ik denk dat de bedenkers/makers van scouph van scotch en soda komen? en anders heel goed hebben (af) gekeken.

4 maja 2012
Oceniono na 3 z 5

Leuke kinderkleding, snelle levering, maar kwaliteit niet in alle puntjes goed

Er zijnj hele mooie stoffen gebruikt voor de kleding. Lekker zacht en blijft in vorm na het wassen. Jammer vond ik dat de levertermijn van het shirtje dat ik graag wilde hebben twee keer uitgesteld werd. Uiteindelijk een ander shirtje gekozen. Verder jammer dat na 1x wassen al een aantal kraaltjes eraf gegaan zijn. Daar zijn de prijzen eigenlijk te duur voor. Levering was super snel!

4 maja 2012

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej