Schiphol Travel Taxi is heel erg duur en biedt geen goede ervaring. Ze sturen pas na drie dagen een bevestigingsmail. Bij annulering moet je zelf navragen wanneer ze het gaan terugbetalen en gaan er... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Totaal onduidelijk dat je je binnen 1 uur na landingstijd op de landingsbaan moet melden. Indien je landt op de polderbaan is het onmogelijk om op tijd bij de balie te zijn. Hoewel het taxibedrijf hie... Zobacz więcej
Twee keer gebruikt, ophalen thuis volgens afspraak. Maar terug altijd probleem, nu zit ik dan eindelijk in de taxi na 70 minuten wachten op Schiphol. Chauffeur mopperde dat hij slechts 10 minuten ge... Zobacz więcej
Driver did not even say hello. Got in the car, stank of cigarettes, music blaring. Dropped us far away from the hotel. Terrible experience. Definitely not a business taxi despite the extortionate pri... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Dane kontaktowe
Not anymore
Not anymore, second time worst experience. I booked in advance and paid. Still takes an hour of waiting. For private booking they say maximum 30 minutes of waiting. But waiting for hour is.. Clearly not professional.
Had ik maar eerder even review gelezen
Had ik maar eerder even review gelezen, maar helaas te laat.
Taxi geboekt voor een vroeg vertrek van Schiphol. Speciaal voor privé vervoer gekozen om niet onnodig vroeg opgehaald te worden. Het is van ons huis 8 minuten rijden, dan verwacht je dat ze hiervoor hooguit een half uur inplannen.
Bij het vernemen van de tijd komen meldden ze dat ze ruim een uur van te voren komen. Hiervoor kies je geen duur privé vervoer.
Een ander taxi bedrijf gebeld en deze komen wel op een normale tijd. Jammer van het vooruitbetaalde geld maar een uurtje nachtrust meer is ons heel veel waard.
Website geeft problemen
Al jaren maakte ik gebruik van de Schiphol travel taxi. Het online boeken was vaker een probleem. Nu weer: de website pakt een datum 2 maanden vooruit niet onder het mom: de datum is te vroeg, boek een latere datum. Gebeld: zij kunnen ook telefonisch boeken, maar dan moet contant worden afgerekend bij de chauffeur. Daar heb ik geen zin in. Pinnen kan niet. Ik weet niet waar dit aan ligt, maar ga nu een andere taxi uitzoeken.
Het (gedeelde) vervoer was altijd wel in orde.
Klachtenafhandeling op achterstand.
In vervolg op mijn review en klacht over dit bedrijf moet ik melden
de klantenservice van Schipholtraveltaxi een achterstand heeft opgelopen in de klachtenafhandelingen. Ik betwijfel of ik ooit nog wat van ze verneem. Volgende keer maar met een ander bedrijf naar Schiphol.
Geboekt Schiphol - niet op komen dagen
Geboekt Schiphol - Leiden maar niemand te vinden reageren niet op mail. Als we ze eindelijk te pakken krijgen, zeggen ze dat ze drie keer hebben gebeld. Daar zien we op onze telefoon geen spoor van. Niet meer gebruiken is onze conclusie.
Alsof hij dronken was
Goedemiddag mensen van TaxiToTravel,
Wij hadden een taxi besteld voor een rit naar Schiphol in de nacht van woensdag 24/25 april jl.
Om 03.30uur
De taxi stond 20 minuten eerder al voor de deur.
Nu was dat niet zo erg. We stonden klaar.
De rit naar Schiphol hoop ik nooit meer mee te maken.
Alsof de chauffeur onder invloed was zwalkte hij over de A4 van links naar rechts, zowel over de breedte van de weg alsook in de rijstrook waarin hij reed.
Hij reed zonder dat daarvoor een noodzaak was met wisselende snelheden, variërend van 90 tot 130km per uur.
Alles bij elkaar bijzonder onprettig.
Ik hoop dat u deze ervaring ter harte neemt.
Ook op een latere reminder bleef het oorverdovend stil bij deze ondernemer
Zeer onbeschoft en slechte…
Zeer onbeschoft en slechte dienstverlening. Volop arrogantie, met name bij de klachtenafhandeling. Ze weigeren je te woord te staan of schriftelijk te reageren. crediteren of compensatie doen ze niet aan.
De trein is sneller...
Heb de Schipholtraveltaxi twee keer gebruikt.
Vanaf huis naar Schiphol was prijzig, maar verder ok, afgezien het feit dat mijn voorkeur voor een elektrische auto (optie op formulier) niet gehonoreerd werd.
Vanaf het vliegveld (zeer laat) naar huis was ronduit hopeloos. Zeer slechte informatievoorziening, ruim drie kwartier wachten terwijl 30 min maximum is en een zeer onbehulpzame medewerker aan de telefoon ('dan moet u maar één klacht indienen).Bovendien een lawaaierig Volkswagenbusje van een sub-contractor met een overigens zeer aardige chauffeuse ('Ik doe normaal havenvervoer met dit busje'). Ik was altijd een uitstekende service met luxe auto gewend van Connexxion, vandaar de bereidheid om meer te betalen.
Volgende keer maar gewoon weer met de trein, die was zelfs op dit late tijdstip sneller geweest...
Volgende keer weer
Wij hebben schiphol travel taxi voor het eerst besteld. En, een keurige rit gehad. Ophalen was optijd en terug ook.
Op de heen en terug reis in het weekend hadden wij toevallig dezelfde gezellige, proffessionele chauffeuse, daar waren we erg blij mee. Gaf ook goede uitleg voor onze terugkomst.
Volgende keer weer.
Twee keer gebruikt, terug lange wachttijden
Twee keer gebruikt, ophalen thuis volgens afspraak. Maar terug altijd probleem, nu zit ik dan eindelijk in de taxi na 70 minuten wachten op Schiphol. Chauffeur mopperde dat hij slechts 10 minuten geleden gebeld was
Vorige keer ook een uur gewacht voor een ritje van circa 40 minuten.
Ga toch maar voor Quickparking of Uber, die paar tientjes verschil wegen op tegen de frusfrustratie.
Een keer geprobeerd.
Een keer geprobeerd.
Komen s `nachts met een te kleine auto voor rijden, koffers op je schoot.
Terug rijd 3x niets, stress meer niet, na anderhalf uur bellen werden we dan eindelijk gehaald. Was met de trein al thuis geweest.
Balie medewerkers zeer onvriendelijk taxi is onderweg meer kreeg ik steeds niet te horen. Ben toen zelf gaan bellen na 30 min kwam er dan eindelijk een auto voor rijden.
Je wil naar huis na een lange vliegreis.
Mvg John
Nooit meer Schiphol Travel Taxi (dochter van Connexxion)
Een beetje zoeken op internet en ervaringen van collega's verder is het de normaalste zaak voor dit bedrijf om met grote regelmaat veel te laat te vertrekken. Op de site zelf geeft men aan maximaal een uur te hoeven wachten bij een gecombineerde rit, echter in praktijk is dit regelmatig veel langer.
Bij het indienen van een klacht reageert men lakoniek, het lijkt er sterk op dat men met grote regelmaat dit soort klachten behandelt.
Men geeft de klant gelijk over de vertraging maar bieden er niets tot weinig voor terug hooguit een klein deel van het betaalde bedrag. Tja en hoe vertaal je vertraging in een geldbedrag?
Voorkomen is dan ook beter dan achteraf in discussie gaan met deze toko.
De trein is zelfs -ondanks vertragingen- vele malen beter. Neem desnoods een taxi vanaf het treinstation naar huis.
Of kijk op internet vooraf naar taxibedrijven, er zijn er zat die voor eenzelfde prijs als deze Schiphol Taxi Service een individuele (dus niet gedeelde) rit aanbieden. Of je betaalt wellicht een tientje meer, maar dan heb je wel een relaxte reis zonder al dat gestress.
Voor mij in ieder geval: Schiphol Travel Taxi? Never again.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.