Schilderopnr Recenzje

Wynik TrustScore: 4 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bijna klaar met mijn vierde ‘schilderen op nummer’, heb er nog eentje liggen en alweer drie nieuwe besteld met de huidige aanbieding. Een fijne hobby waar ik echt even helemaal in op kan gaan. In verb... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

7 september besteld en inmiddels nog niks binnen. (17 sep) Na contact zou de bestelling nog 20 dagen duren vanwege logistieke problemen… Als ik me geld terugvraag moet er eerst overlegd worden met e... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Goede site met groot assortiment. Bestelling ging snel en makkelijk. Prijs op productpagina kwam niet overeen met de prijs in het winkelmandje. De herfstactie van 50% overrulede de korting van 60%.. b... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Cosy Colouring is leuk, maar nog meer ontspannend is schilderen op nummer. En dit bedrijf heeft alles wat je daarvoor nodig hebt. Complete pakketten zodat ze gelijk kunt beginnen. En ontzettend veel k... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Alles duidelijk beschreven
Hoop keus

28 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw fijne woorden! 😊 Wat leuk om te horen dat u onze informatie duidelijk vindt en blij bent met de ruime keuze aan motieven.

We wensen u veel plezier met het uitzoeken van uw favoriete schilderij en natuurlijk heel veel ontspannen schildermomenten! 🎨✨

Fijn contact

Fijn contact, snelle reactie en goede oplossing voor het ontbreken van 1 kleur!
Kwaliteit van het product is ook top, al raad ik aan om een goede set penselen bij te bestellen voor gemakkelijker gebruik.

23 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw fijne review en uw waardevolle feedback! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent over het contact, de snelle reactie en de oplossing voor de ontbrekende kleur.

Ook geweldig om te lezen dat u de kwaliteit van het product goed vindt. Bedankt voor de tip over de penselen – we nemen uw suggestie zeker mee.

Veel plezier met schilderen en geniet van uw volgende creatieve projecten! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

Altijd prima canvas de eigen foto is…

Altijd prima canvas de eigen foto is super heb er eerder een gemaakt die was niet mooi, en ja het komt uit China maar wat niet, ik ben tevrede

23 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw eerlijke en enthousiaste reactie! 😊 Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van het canvas en vooral met hoe uw eigen foto is uitgewerkt.

We waarderen het enorm dat u opnieuw bij ons heeft besteld en ons uw vertrouwen geeft. Het belangrijkste is natuurlijk dat u plezier beleeft aan het eindresultaat. 🎨✨

Veel schilderplezier met uw nieuwe persoonlijke schilderij!

Super service

Super service! Er was eerst een miscommunicatie, maar later gelijk opgelost en rechtgetrokken. Wat een top team, super vriendelijk. Reageert mega snel! Toppers!

21 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat een ontzettend fijne woorden, bedankt! 😊 We zijn blij dat we de miscommunicatie snel konden rechtzetten en dat u onze service en communicatie als prettig heeft ervaren.

Uw complimenten voor ons team geven we met veel plezier door. We vinden het belangrijk om snel mee te denken en samen tot een goede oplossing te komen.

Bedankt voor uw vertrouwen en enthousiasme! We wensen u heel veel plezier met uw schilderij. 🎨✨

Superleuk

Het wordt keurig verpakt aangeleverd, de kleuren zijn mooi en er is voldoende verf.
Ikzelf ben ondertussen aan mijn twaalfde schilderij bezig, het is verslavend, en ben elke keer blij met het eindresultaat.

21 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u inmiddels al aan uw twaalfde schilderij bezig bent! 😊 Geweldig dat u telkens zo blij bent met het eindresultaat en zoveel plezier beleeft aan het schilderen.

Fijn dat u ook tevreden bent over de verpakking, de kleuren en de hoeveelheid verf. Bedankt dat u steeds opnieuw voor ons kiest en uw enthousiasme met ons deelt.

We wensen u nog heel veel schilderplezier met alle volgende motieven! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en toen ik een verfkleur te kort kwam is er meteen een nalavering gedaan. Fijn bedrijf!

18 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat fijn om te horen, bedankt voor uw enthousiaste woorden! 😊 We zijn blij dat uw bestelling snel is aangekomen en dat we u direct konden helpen met de ontbrekende verfkleur.

We vinden het belangrijk dat alles compleet is en dat eventuele problemen snel worden opgelost. Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met schilderen! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

Heb een notebook besteld voor een goeie…

Heb een notebook besteld voor een goeie vriendin die heel veel voor me heeft gedaan en nog doet. Kan enorm van haar op aan,
En ik kan niet wachten tot ik haar dit kan geven. Makkelijk te bestellen en hoop dat het snel komt! Ik ga er vanuit dat dit ook gebeurd anders komt er een andere review maar de website op zich word ik al heel erg hebberig van, zo mooi vind ik alles. Dankjewel hiervoor. Lieve groet Diana

15 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat een ontzettend mooi cadeau voor uw vriendin! 💕 Het is fijn om te lezen hoeveel zij voor u betekent. We hopen natuurlijk dat uw notebook snel bij u aankomt, zodat u haar er snel mee kunt verrassen.

Ook geweldig om te horen dat u zo enthousiast wordt van ons assortiment en de website. Bedankt voor uw lieve woorden en veel plezier met het geven van dit bijzondere cadeau! 🎁✨

Schilder op nummer

Er is zoveel keus om uit te kiezen, voor ieder wat wils. Het ziet er ook goed uit en ik ben benieuwd naar mijn bestelling.

13 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw enthousiaste woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat u zoveel leuke motieven heeft kunnen vinden. We proberen voor ieder wat wils aan te bieden, dus het doet ons plezier dat u zo enthousiast bent over de keuze.
We hopen dat uw bestelling snel arriveert en dat u er net zoveel plezier aan beleeft als aan het uitzoeken ervan. Veel schilderplezier! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

Nieuwe hobby om te ontprikkelen

Eindeloos scrollen op social media is verleden tijd met de canvassen van Schilder op Nummer. Ik heb er een nieuwe hobby bij, die mij echt helemaal laat ontspannen. Eindelijk weer tot rust komen en ontprikkelen. Het leukste van alles? Voor een klein bedrag, ben je uren bezig. Én de keuze is ook nog eens reuze. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

2 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat ontzettend leuk om te lezen dat u met Schilder op Nummer een nieuwe hobby heeft gevonden waar u echt van kunt ontspannen! 😊 Juist die rustige momenten even weg van het scherm zijn zo waardevol.

Fijn dat u ook enthousiast bent over onze ruime keuze en dat u voor een relatief klein bedrag urenlang plezier kunt beleven. Bedankt voor uw vertrouwen en we kijken ernaar uit u nog vaker te mogen verwelkomen! 🎨✨

Een feestje!

Het uitzoeken van het project is al een feestje. Het schilderen is pure ontspanning. Het resultaat altijd geweldig.

8 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat een heerlijke omschrijving! 😊 Geweldig om te lezen dat het uitzoeken van een nieuw project al zo leuk is en dat het schilderen voor u pure ontspanning betekent.

En natuurlijk het mooiste van alles: een resultaat waar u blij mee bent! Bedankt dat u uw enthousiasme met ons deelt. We wensen u nog heel veel plezier met uw volgende projecten! 🎨✨

Nice artwork

Nice artwork. Only pitty that afterwards there is always upselling for extra's.

6 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Thank you for your 4-star review! 😊 We’re happy to hear that you like our artwork.

We also appreciate your honest feedback about the additional offers after your purchase. We understand that too many upselling messages can feel intrusive, and we’ll take your feedback into consideration.

Thank you for your support, and we hope you continue to enjoy your artwork! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

Verslaafd aan ongecompliceerd schilderen op nummers

Ondertussen heb ik al een vijftal schilderijen besteld. Ik vind het een rustgevende bezigheid. Meestal combineer ik het met het luisteren naar een podcast. Onlangs vond ik de kleuren afwijken van wat ik ervan verwachtte, maar er werd snel en duidelijk over gecommuniceerd. De kwaliteit van de canvas is goed en er is veel keuze van tekening. Je moet er wel rekening mee houden dat het weken kan duren voor je het materiaal ontvangt. Maar ik zorg altijd voor eentje extra in voorraad.

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat leuk om te lezen dat u inmiddels al een vijftal schilderijen heeft besteld! 😊 Geweldig dat schilderen op nummer voor u zo’n rustgevende bezigheid is, zeker in combinatie met een fijne podcast.

Fijn dat u tevreden bent over de kwaliteit van het canvas en onze ruime keuze aan motieven. Ook bedankt voor uw begrip wanneer een kleur anders uitvalt dan verwacht en fijn dat we dit snel en duidelijk konden toelichten.

En een extra schilderij op voorraad houden is natuurlijk een slimme aanpak! 😉🎨 Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw volgende projecten!

Mooie schilderijen

Mooie schilderijen, goed dekkende verf. Canvas is goed. Alleen jammer dat het zo lang duurt voordat het bezorgd wordt. Voor mijn gevoel komt het uit China, wat mij het gevoel geeft dat ik het wat prijs betreft bij bijv. Temu kan bestellen. Ik had verwacht dat het gewoon uit Nederland kwam en verstuurd wordt.

5 sierpnia 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

dekkende verf en de kwaliteit van het canvas. 😊

We begrijpen wel dat de langere levertijd voor teleurstelling zorgt en dat u op basis van onze webshop een andere verwachting had over de herkomst en verzending. Uw opmerking hierover is waardevol voor ons en we nemen deze feedback serieus.

Bedankt voor uw eerlijke feedback en uw vertrouwen. We hopen dat u ondanks de langere levertijd veel plezier beleeft aan het schilderen! 🎨

Oceniono na 4 z 5

Het bestellen voor de eerste keer

Het bestellen voor de eerste keer ging wel goed. Het enige wat ik mis aan deze website is dat je favorieten kunt aanduiden. Voor een eerste keer is er zoveel te zien. En ni makkelijk om te kiezen. Ik moest van mijn favoriete een foto nemen om achteraf te beslissen. Omdat als je 1 leuk vind kan je het enkel in je winkelmand steken voor 15min. En dat is wel onhandig. Ik moest echt van elk schilderij een foto nemen om dan te beslissen welke ik wou nemen. Wel redelijk onhandig eigenlijk😅. Dat is het enige wat ik mis aan deze website. Voor de rest kijk ik ernaar uit om het te ontvangen.

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw 4-sterrenreview en voor uw uitgebreide feedback! 😊 Fijn om te horen dat uw eerste bestelling goed verliep.

We begrijpen helemaal wat u bedoelt met de mogelijkheid om favoriete schilderijen op te slaan. Met zoveel verschillende motieven is het inderdaad handig om interessante ontwerpen ergens te kunnen bewaren en later rustig te vergelijken. Dat u hiervoor foto's moest maken, is natuurlijk niet de meest praktische oplossing. 😅

We nemen uw suggestie zeker mee voor de verdere verbetering van onze website. Veel plezier met het uitkiezen en we hopen dat u straks met veel plezier aan uw schilderij begint! 🎨✨

Oceniono na 5 z 5

10.000 hobby's, maar deze is blijvend!

Ik ben iemand met echt 10.000 hobbies en volhouden van de hobbies is lastig! Maar met deze hobby is dat helemaal niet moeilijk. Schilder op nummers is een super activiteit om even tot rust te komen of om samen te doen met vriendinnen bijvoorbeeld 🥰 zo rustgevend, dat je gerust een paar uur verder bent, zonder dat je het beseft! Heerlijk voor de mindset, minder leuk voor het huishouden en andere taken die hierdoor toch echt blijven liggen! Let op! Risico op verslaving 🤩🤣

16 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat een heerlijke review! 😂🥰 Geweldig om te lezen dat u tussen al uw hobby’s een blijvertje heeft gevonden. Dat u er zo in opgaat dat het huishouden even moet wachten, nemen we maar als een groot compliment! 😉

Fijn dat schilderen op nummer voor u zo rustgevend is en ook gezellig is om samen met vriendinnen te doen. Bedankt voor uw enthousiasme en de leuke waarschuwing voor het “verslavingsgevaar”! 🤩🎨

Veel plezier met al uw volgende schilderprojecten!

super goede kwaliteit

super goede kwaliteit

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw enthousiaste woorden! 😊 Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de kwaliteit.

We waarderen uw vertrouwen enorm en wensen u veel plezier met het schilderen! 🎨✨

Echt een aanrader!!

Wat een ontzettend fijne ervaring met schilderen op nummers! De kwasten zijn echt mega fijn in gebruik en hebben geen last van losse haartjes, wat het schilderen een stuk prettiger maakt. De verf is fijn aan te brengen en heeft prachtige, mooie kleuren. Het doek zelf is ook echt prachtig en van goede kwaliteit.

Daarnaast was de levering super snel en was het contact met het bedrijf erg prettig en vriendelijk. Kortom: een echte aanrader voor iedereen die houdt van creatief bezig zijn en heerlijk ontspannen schilderen! 🎨✨

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat een ontzettend fijne review, bedankt! 🥰 Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over de kwasten, de verf én de kwaliteit van het doek. Fijn dat alles zo prettig werkt en dat u met mooie kleuren en zonder losse haartjes heerlijk kunt schilderen. 🎨

Ook heel leuk om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en het contact met ons team. Uw complimenten betekenen veel voor ons!

Bedankt voor uw aanbeveling en heel veel plezier met uw volgende creatieve projecten! ✨

Verslavend leuk!!!

Ik snap inmiddels wel waarom ik hier steeds opnieuw aan begin

Mijn favoriete moment is als je na een tijdje schilderen ineens een stapje achteruit doet en denkt: oh wacht… dit begint écht ergens op te lijken! Van een canvas vol nummertjes naar een schilderij waar je uiteindelijk gewoon trots op bent.

Ik vind het ook heerlijk als momentje voor mezelf. Even telefoon weg, lekker een muziekje of serie op de achtergrond en gewoon vakje voor vakje schilderen. En het fijne is: je hoeft echt niet creatief te zijn. De nummers doen het meeste werk voor je.

Ik ben inmiddels met mijn tweede set bezig en heb alweer een nieuwe op het oog… dus volgens mij zegt dat genoeg.

27 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat een heerlijke review om te lezen! 🥰 Vooral dat moment waarop je even achteruit stapt en ineens ziet hoe het hele schilderij tot leven komt — precies dát maakt schilderen op nummer zo leuk! 🎨✨

Fijn dat u het ook ziet als een echt momentje voor uzelf: telefoon weg, muziekje of serie aan en lekker vakje voor vakje bezig zijn. En uw tweede set met alweer een nieuwe op het oog… dat klinkt inderdaad alsof u de hobby goed te pakken heeft! 😉😄

Bedankt dat u uw enthousiasme zo uitgebreid met ons deelt. Heel veel plezier met uw volgende schilderij!

Oceniono na 4 z 5

heel mooi pakket en het handige is dat…

heel mooi pakket en het handige is dat alles dat je nodig hebt, erbij zit!

Odpowiedź od Schilderopnr

Bedankt voor uw mooie 4-sterrenreview! 😊 Fijn om te horen dat u tevreden bent met het pakket en dat u het handig vindt dat alles wat u nodig heeft meteen wordt meegeleverd.

We wensen u heel veel plezier met schilderen en hopen dat u geniet van het eindresultaat! 🎨✨

Top creatieve activiteit

Sinds ik mama ben, maak ik veel te weinig tijd voor mijzelf. Ik was op zoek naar een leuke activiteit voor even een rustig ontspannen me-time momentje en toen kwam ik uit bij Schilder op Nummers. Ik heb 6 kleine zomerse schilderijtjes besteld en samen met een vriendin een heerlijk avondje geschilderd met hapjes en drankjes erbij, perfect om lekker dus even te ontspannen en met iets creatiefs bezig te zijn. Het is een mooi doosje gevuld met alles wat je nodig hebt voor een avondje creatief bezig zijn, ik zou het iedereen aanraden om eens te proberen. Ik ben totaal niet creatief, maar schilder op Nummers zorgde er toch voor dat ik prachtige schilderijen heb kunnen maken 😊

25 lipca 2026

Odpowiedź od Schilderopnr

Wat een heerlijke review om te lezen! 🥰 Juist dat momentje voor uzelf maken is zo waardevol, en wat leuk dat u onze kleine zomerse schilderijtjes samen met een vriendin hebt ontdekt. Een avondje schilderen met hapjes en drankjes klinkt als de perfecte me-time! 🎨✨

En het mooiste: ook zonder dat u zichzelf creatief vindt, heeft u prachtige schilderijen kunnen maken. 😊 Bedankt voor uw enthousiasme en uw aanbeveling. We hopen dat u nog veel van zulke gezellige en ontspannen momenten beleeft!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej