Kære Scan Domestic, Efter at have været kastet rundt i jeres interne telefonkæde synes jeg lige jeg vil dele min oplevelse i forbindelse med forsøg på at købe en reservedel (en dør) til et d... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Amerikaner SKF 481 X lige over 2 år gammel er på sin sidste rejse til genbrugsstation. Køl og den ene fryser dur ikke og display reagere ikke, når man vil stille på funktioner. Vi har i de 2 år... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Købte et Scandomestic køle fryseskab og inden et år var døren gået stykker. Dårlig materialekvalitet og klein konstruktion gjorde at overkanten knækkede. Og intet resultat af reklamation inden for... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Vi købte en scandomestic kogeplade,denne var desværre defekt . Scandomestic reagerede hurtigt ,de sendte en montør som udbedrede fejlen ,desværre gik det istykker igen ,der blev sendt en mont... Zobacz więcej
Scandomestic blev etableret i 2006 og består af en række medarbejdere med bred erfaring inden for afsætning af husholdningsapparater og produkter til kommercielt brug, som vi importerer, lagerfører og distribuerer til kunder i og uden for Europa. Produktionen af vores varer sker i tæt samarbejde med vores kunder. Den direkte kontakt med kunder sikrer, at vi hurtigt reagerer på ændringer og trends i markedet. Vores salgspersonale har et omfattende markedskendskab og det er vores mål at betjene kunder i en atmosfære af fleksibilitet, effektivitet og troværdighed. Vi ønsker at se Scandomestic som leverandør af højkvalitetsprodukter. Alle produkter er udvalgt hos førende internationale producenter, som alle har tiltrådt Scandomestics Code of conduct vedrørende sundhed, sikkerhed, arbejdsmiljø, anti-korruption og respekt for miljøet. Udover at tilbyde standardvarer ønsker vi at være i front med nye tendenser og ideer inden for vores område for på den måde at forblive en attraktiv partner for eksisterende og potentielt nye kunder. Scandomestic er beliggende i Silkeborg med nem adgang til vigtige transportveje. Vi har konstant 30-35.000 apparater på lager i Silkeborg og kan således garantere hurtig og sikker levering. Scandomestic benytter sig af varemærkerne Scandomestic og Scancool. Scandomestic - en fleksibel partner.
Linåvej 20, 8600, Silkeborg, Dania
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Helt igennem fantastisk oplevelse :D
Ombyttet maskine efter forsøgt at fixe den med deres kendte tricks. Da dette ikke virkede ringede de dagen efter og tilbød en ombytning. Kontaktede dem første gang onsdag d. 26/10 og få en ny maskine allerede på mandag den 31/10.

Odpowiedź od Scandomestic A/S
Hurtig og fleksibel service. Meget seriøse og servicemindede.

Odpowiedź od Scandomestic A/S
God og hurtig service af Kasper Riis! Jeg havde et problem med min opvaskemaskine som jeg blev guidet igennem hvordan det kunne løses.

Odpowiedź od Scandomestic A/S
Rigtig god kundeservice, som ringer og følger op på tingene.
Kan kun anbefale at købe et produkt fra Scandomestic

Odpowiedź od Scandomestic A/S
I forbindelse med ombytning af et defekt fryseskab på garanti, har jeg fået en glimrende og hurtig service.
Det er jeg selvfølgelig glad for!

Odpowiedź od Scandomestic A/S
Havde en mindre opsætningsfejl. Kontaktede support, og de var utroligt hurtige til, at fejlfinde og vejlede mig over telefonen.

Super service.
havde udfordring men køleskab, som de uden problemer ombytter til nyt, fragtmand henter det gamle og leverer det nye.

Odpowiedź od Scandomestic A/S
Super god service, overholder deres garanti. Kan stærkt anbefales.

Skb 182A+
Købte dette køleskab juli 2019 - nu er der 25 grader i køleskabet og det kan ikke tændes, død som en sild
Jeg havde da forventet en noget længere levetid, men Scandomestic er åbenbart dårlig kvalitet
Jeg er senere blevet kontaktet af sælgeren af ovenstående, som tilbød en gratis termostat, som vi selv skulle sætte i
Det opvejer ikke ærgelsen ved at køleskabet gik alt for tidligt i stykker, men alligevel bedre end ingenting set i forhold til at garantien var udløbet

Odpowiedź od Scandomestic A/S
Købte en fryser i løbet af kort tid var den kalket til så der i deres sprog kaldes sne når komprossor er defekt.
Efter 2 servicebesøg blev det ombyttet men nu er der samme problem med den fryser har måtte holde fri fra job 3 dage det har kostet mig 6000 kr.Power har skrevet til dem flere gange men de gider ikke svare hvad der skal ske så må leve med en defekt fryser.
Min chef har forslået at han sender dem en regning på det beløb han har mistet fordi trækker sagen i langdrag. SÅ FIND ET ANDET FABRIKAT.
Vi købte et køle/fryseskab SKF 480-1 A+ (7995,- ikke billigt)
Det gik i stykker lige efter reklamationsretten 2 år, udløb, selvom der ikke er tale om en brugsfejl eller misligholdelse, var svaret bare det var da ærgerligt men de kunne ikke gøre noget...VIRKELIG elendig service. Modellen er allerede udgået så mon ikke man har fundet en fejl ved det gamle.... bare en tanke...😡
Hej Andre.
Tak for fin service. 🙂
Med tegningerne og manual over min Sk5000W opvaskemaskine.
Det viste sig at det var ventilen lige før opvaskemaskinen der under en ferie havde " sat " sig, og ikke min formodning om magnetventilen i opvaskemaskinen der var i stykker.
Så efter et råd fra en vvs'er, så prøvede jeg med lidt moderat bank med en hammer på ventilen under vasken, Så nu er der igen vand til at vaske op med. 💪
Jeg vil ikke anbefale et køb af bordopvaskemaskine SFO 2203 W. Den er svær til at betjene, den egner sig ikke til tabs og den har en elendig manual, hvor man ikke informerer hvor man kan placere afspændingsmiddel. Lige fra starten inden jeg begyndte at bruge den ( ved skylning inden man tage den i brug) viste den en fejl så jeg måtte igen indkalde installatører for at finde ud hvad det er galt. Jeg fortryder at jeg har købt deres produkt.

Odpowiedź od Scandomestic A/S
Aldrig mere Scandomestics. Kvaliteten er simpelthen for ringe. Har haft en ovn som jeg har fortrudt købet af lige siden jeg satte den i stikkontakten i november 2019. Der er konstant bøvl med touchpanelet og funktioner som fx pyrolyse. Jeg har haft teknikere ude mindst 3 gange uden at fejlene er blevet udbedret og jeg nægtes at få den udskiftet på garantien. Jeg har nu valgt at smide ovnen ud da jeg ikke orker mere.

Odpowiedź od Scandomestic A/S
Scandomestic kan på ingen måder anbefales kvaliteten er simpelthen så dårlig.
Fik et køleskab lågen skulle vendes om på og der var beslaget så skævt at man nærmest ikke kunne lukke skabet op, vi fik hurtig et nyt men ddt var ridset og grimt og beslaget til at holde lågen i Venstre side var stadig skævt og køleskabet åbnet og lukker så dårligt at vi skal holde på skabet når vi lukket det op ellers trækker vi simpelthen køleskabet ud af hullet.
ALDRIG scandomestic igen 🤮🤮
scandomestic vaskemaskine Fra 2018 5 maj. Pris 4.995kr
Allerede i juli 2018 kontakte vi Scandomestic den klappet og kom med underlige lyde, følte en hvis modvillighed, skal vi komme og kikke på den vi skønner den ikke fejler noget, kommer du til selv at betale for et besøg.
Må sige som samtalen gik, ville jeg nok komme til selv at betale. Havde en kammerat som var elektrisk og havde rep. Flere vaskemaskine, han kom spændte den efter, hvilken var tiltrængt. Han sagde at vi ikke skulle regne med den fik en lang levetid.
Her i november 2020 er den færdig. Knap 2,5 år gammel. Det ski fordårlig. Havde jo ikke regnet med at vi allerede skulle havde en ny.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.