SBT Cosmetics Recenzje

4,3

I have been using these products-primarily the day and night serum-for about two years, and my exerience has been nothing but positive; my skin looks healthy and very good for my age. I am extremely s... Zobacz więcej

Die Lieferung hat gut funktioniert. Was ich aber wirklich bemängeln muss ist der Pumpmechanismus zum Entnehmen der Creme. Da muss viel zu oft drücken, dami man Creme erhält. Anfangs funktioniert das g... Zobacz więcej

Cream Cleanser en Calming Toner cadeau gekregen, wat een fijne producten. De cleanser gaf al snel resultaat: na 2 dagen was mijn huid weer rustig. De producten behoren nu bij mijn dagelijkse routine i... Zobacz więcej

Positives: package was sent promptly. Negatives: the discount you promised from prior purchases was never applied. Also, you said you include a sample. We purchased two crème’s but you only included o... Zobacz więcej

1. Fabryka kosmetyków

The power of Yes! Zeg ja tegen positiviteit, ja tegen het omarmen van de natuurlijke schoonheid van je huid en ja tegen het zelfvertrouwen dat van binnenuit komt. Bij SBT draait alles om regeneratie – het activeren en versterken van je huidcellen met geavanceerde, wetenschappelijk onderbouwde skincare. Ons innovatieve Cell Complex®+ bevat een unieke mix van 55 cel-identieke ingrediënten die bewezen de aanmaak van ‘youth molecules’ stimuleren. Deze krachtige technologie werkt van binnenuit om je huid te revitaliseren, waardoor ze fris, stralend en vol leven blijft. Als pioniers in regeneratieve huidverzorging benutten we de kracht die al in je huid aanwezig is. Geen agressieve behandelingen, geen tijdelijke oplossingen – maar een diepgaande, pro-youthing aanpak die je huid gezond, sterk en veerkrachtig houdt. Onze producten zijn het resultaat van jarenlang wetenschappelijk onderzoek en een diepgaand begrip van de huid. We combineren innovatie met expertise om effectieve verzorging te bieden die past bij de eisen van een druk, ambitieus leven. Het geheim achter een mooie huid? Geen geheimen, alleen wetenschap. Unleash your skin's potential!

Doskonała

PRIMA!

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de tijd van bezorging. Het product was zorgvuldig ingepakt en werd snel bezorgd.

18 września 2024

Alles lief problemlos

Alles lief problemlos. Die Ware ist gut verpackt und es scheint sich um ein Originalprodukt zu handeln. Die Erwartung, dass heute bestellt, morgen zugestellt wird, kann nicht eingelöst werden. Das sollte man bei der Bestellung wissen. Es braucht mehr Zeit als bei inländischen Händlern.

3 maja 2024

Bestellung nicht angekommen

Die Bestellung ist nicht angekommen. Auf meine Nachfragen per Email kam keine Antwort. Das Geld - immerhin 154 Euro! - wurde trotzdem abgebucht.
Niemals, nie, nie wieder werde ich hier bestellen. Finger weg, Leute!!

8 listopada 2023

Tevreden over de producten

Tevreden over de producten, snelle levering, goede service.Jammer dat als de producten in de korting gaan, dat dat niet voor de proffesionals geld. Ook zou er meer proefmonsters moeten zijn voor een totale dag/nachverzorging voor elke huidtype.

3 października 2023