Jeg er ny kunde hos savasana, og må sige, at alt gik efter min forventning. Jeg vender tilbage, når jeg skal købe noget mer.
Meget fin forretning med stort udvalg af udvalgte krystaller med kraftige vibrationer. Gode beskrivelser af krystallerne. Når man henvender sig møder man meget venlighed og hjælpsomhed. Varerne komm... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Fantastisk shop med krystaller af høj kvalitet. Christine, giver den bedste kundeservice, og super hurtig forsendelse med GLS. I dag modtog jeg en meget unik og speciel bjergkrystal klynge. Desværre,... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Endnu et skønt køb af smykker fra dén vidunderligt butik Savasana 🤗 Den forskel smykkerne gir både, med den indre gnist og den ydre fremtoning. Som omgiver dig med de varme vidunderlig krystall... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos Savasana bliver dine smykker håndlavet, når du bestiller dem. Det betyder at de vil være skabt til dig, præcis med den intention og energi, du ønsker, smykkerne skal besidde. ♥︎
Kulvej 10, 2450, København SV, Dania
- christine@savasana.dk
- savasana.dk
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Inni użytkownicy przeglądali również
Vidunderlig shop
Vidunderlig shop, vidunderlige varer og vidunderlig ejer!
Jeg har både fået vejledning af Christine om de bedste krystaller til mit behov, og købt flere krystaller efterfølgende.
Krystallerne har altid været smukke og haft god energi, varerne bliver smukt pakket ind med håndskrevet note, og ekstra forkælelse, som jeg virkelig nyder i hver eneste pakke!
Hjemmesiden er nem at finde rundt i, og der er dybdegående beskrivelser til hver krystal. Super godt lavet!
Christine er utrolig sød og varm, samt hurtig til at svare på mail.
Alle pakker er også ankommet hurtigt, så jeg har virkelig ingen klager.
Jeg kan varmt anbefale Savasana, det er en fantastisk biks!

Perfekt oplevelse!
Perfekt oplevelse!
Hurtig levering og med en håndskrevet note i pakken - tusind, tusind tak!

Pakken kom hurtigt frem
Pakken kom hurtigt frem. Jeg bestilte en halskæde og den er SÅ flot pakket ind. Sød og feminin indpakning, varm og personlig hilsen fra designeren og halskæden er super smuk. Tak for en dejlig handel.

Elsker at handle hos Savasanas
Elsker at handle hos Savasanas. Fremragende service, hyggelige små samtaler på mail, ekstra gave ved forsendelser og håndskrevet hilsen ved køb. Det eneste minus er at jeg bliver fattig 😅. Tak for en fin og hyggelig butik

Odpowiedź od Savasana
Femstjernet (med pil op) kundeservice og shop.
Den varmeste anbefaling herfra. Jeg vender helt sikkert tilbage til Savasana.dk når jeg skal handle igen. TAK!

Naturligt valg
Jeg har fået nyt job. Jeg har handlet hos Savasana før. Det var et naturligt valg at købe en sodalit-krystal på hjemmesiden, fordi den støtter min kommunikation, fleksibilitet og positive energi på jobbet. Det var en naturlig og brugbar købeoplevelse. Vh. Sebastian

Nem og hurtigt levering
Nem og hurtigt levering. Smukke øreringe ❤️ jeg er tilfreds.

Odpowiedź od Savasana
God oplevelse😊 Fine sten og en kærlig…
God oplevelse😊 Fine sten og en kærlig hilsen vedlagt. Rigtig god service.

En fantastisk hurtig levering
En fantastisk hurtig levering , med det smukkeste armbånd i løvens tegn . Noget jeg ønsket mig i flere år , hvor heldig kan man være , at finde denne hjemmeside . Så mange tak her fra Esbjerg . Med venlig hilsen Dorte Mouridsen .

Fantastisk service
Fantastisk service. Har handlet to gange hos Savasana og kommer helt sikkert til at handle der igen. Kan kun varmt anbefale Savasana. Det er så dejligt med den personlige hilsen man får og det er nogle smukke smykker.

Altid fantasisk service
Altid fantasisk service
Smukke smykker der holder og en virkelig god og personlig service

Odpowiedź od Savasana
Helt fantastisk service vi fik her på…
Helt fantastisk service vi fik her på valentines dag
Med lækker mad og drikke
Varmt anbefaldes

Hurtig og nem bestilling
Hurtig og nem bestilling. Hurtig levering, og en lille gave og hilsen med.

Odpowiedź od Savasana
Smukke sten og hurtig levering
Jeg er så glad for min ordre, og jeg kommer helt klart til at handle hos Savasana igen. Hurtig levering, og jeg modtog de smukkeste sten + en ekstra gave og en håndskreven note. Så personligt og flotte sten😍

Stor anbefaling
Meget hurtig levering, fantastisk og personlig service. Ikke sidste gang jeg handler her!

Fantastiske smykker og service ✨️
Jeg har handlet to gange ved Savasana og har modtaget de smukkeste smykker og fineste englekort og en dejlig hilsen hver gang. Jeg er meget tilfreds og jeg glæder mig til at handle hos Savasana en anden gang ✨️

Odpowiedź od Savasana
Er bestemt ikke sidste gang jeg handler…
Er bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Savasana, skønt udvalg af smukke ting, hurtig levering og dejligt med en personlig hilsen i pakken. De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od Savasana
Hurtig levering, sød personlig hilsen,
Har handlet der før og gør det helt sikkert igen.

5 ud af 5
Det er første men bestemt ikke sidste gang, jeg handler her. Jeg havde først bestilt to krystaller og havde afsluttet - finder ud af en time senere at jeg ville købe en krystal mere, så den køber jeg. Ærger mig lidt over de to gange fragt, men jeg tænkte ikke over at kontakte Savasana. Men.. jeg går automatisk refunderet 1 × fragt og modtager snart efter mine flotte krystaller + en ekstra rigtig fin krystal.
Det er godtnok god service, og jeg giver mine bedste anbefalinger.

Odpowiedź od Savasana
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.