Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Helt fantastisk medarbetare vid namn rebecca , svarade i telefonen och dryga 5-10 minuter senare var alla problem lösta. Snabb på att uppfatta förklara och bryta ner samt komma med en lösning. 10/10 s... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Bor nu i Nacka och tränar på SATS. Skulle in idag och köra för att jag är ledig. Älskar 30 min passen, bra och effektiva. Men inte en enda klass i Sickla, som är ett slitet gym som borde uppdateras.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

En riktigt personlig och inkännande kvinna på Kundservice - som verkligen hjälpe mig i ett svårare ärende - som gör att man definitivt kommer tillbaka som kund. Skönt att det fortfarande finns sådana... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Kan tala för SATS träningspalatset, fantastisk personal, lokal och utbud. Ett av få gym som jag varit på som erbjuder flytande kalk samt skivstångs kedjor. Online Kundservicen var grym och återkom dag... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1 gwiazdka

Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Jag fick hjälp för återbetalning av…

Jag fick hjälp för återbetalning av Sandra , allt gick bra och utan problem :)

29 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Visst är det härligt när det går smidigt! 😍 Tack för att du tog dig tiden att dela med dig, Camilo. Det värmer ⭐

Oceniono na 2 z 5

Jag tycker den personlig servicen är usel och obefintlig

Jag tycker den personlig servicen haltar rejält. Jag har varit kund i 25 år och tycker möjligheten till att ställa frågor eller lösa ev problem med tex en faktura är usel. Man blir hela tiden hänvisad till nätet och det går nästan aldrig att nå någon på telefon. Det går inte att ringa till resp anläggning heller!!!! Jag glömde min jacka i Huddinge och behövde åka tillbaka för att få veta om den fanns där eller inte.
Tråkig att servicen bara blir sämre.

Odpowiedź od SATS Sverige

Hej Kristina! Tack för att du delar med dig av din upplevelse, även om det givetvis är tråkigt att läsa att du inte känner dig nöjd. Vi uppskattar feedbacken!
Det stämmer att vi under juli månad haft telefonen stängd på kundservice, med anledning av semestertider. Chatten har dock varit öppen varje dag, och mailen har haft kortare svarstid. Övriga dagar har vi telefonen öppen måndag-fredag, tillsammans med chatt och mail. Så det ska absolut gå att få tag på kundservice-teamet!
Att telefonerna på gymmen togs bort för några år sedan hade helt enkelt att göra med att personalen på gymmen behövde kunna lägga sitt fokus på medlemmarna på plats, för mycket tid gick åt att besvara telefonsamtal i receptionen när den tiden behövde riktas till de som faktiskt är där, samt läggas på städning och underhåll i gymmet etc. Därför hänvisas telefonsamtalen till kundservice (eller till hemsidan för sådant man kan ordna själv) istället 💙

Om det är något särskilt som uppstått nu med ditt medlemskap som du känner att du inte fått hjälp med får du gärna återkomma så att vi kan följa upp på det! ⭐

Ta med en vän

Kundservice var väldigt tillmötesgående och flexibla och kunde justera tiden för en provträningsvecka utan problem så att jag kan ta med en vän på träning, bra service!

Odpowiedź od SATS Sverige

Tack för ditt fina omdöme, Liv! 💙 Hoppas du och vännen får till riktigt härliga träningspass 💪😍

Oceniono na 5 z 5

Snabb och smidig service!

Odpowiedź od SATS Sverige

Tusen tack Olivia för det fina omdömet! Vi är glada att vi kunde hjälpa till, tveka inte på att kontakta oss när än du behöver 💪⭐💙

Oceniono na 5 z 5

Jag tycker sats har den bästa…

Jag tycker sats har den bästa kundtjänsten! Smidigt, snabba svar och stort tillmötesgående. Jag har behövt frysa mitt kort i omgångar och det har aldrig varit svårt på något sätt. Känns tryggt!

Odpowiedź od SATS Sverige

Vad glada vi blir för dina fina ord Lena, det betyder massor för oss! 💙 Vi önskar dig en fortsatt fin sommar 🌸

Oceniono na 1 z 5

Disappointing Experience with SATS…

Disappointing Experience with SATS Customer Service:
I have been a loyal SATS member for many years, and while the gym facilities and staff are excellent, my recent experience with their customer service has been extremely frustrating.
At the beginning of the year, I requested an invoice to be sent to my company so I could use my annual gym allowance. Despite sending 12 emails and multiple reminders, I received no response. I even asked for a customer service representative to call me directly to resolve the issue… still, no reply.
Eventually, I decided to cancel my subscription, and even then, no one followed up or acknowledged my concerns.
It is unfortunate that while SATS is very responsive and welcoming when signing up new members, their support for existing customers is severely lacking. I’m very disappointed.

26 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Thank you for taking the time to write this review, even though we are very sorry to hear about this experience. Our customer service always reply to each and every mail in order as they get received, at times there is a longer waiting time but in this case it sounds like there must have been some technical issues with your e-mails getting through, and for this we apologize. One is always able to reach us through phone or chat (during the opening hours) if something is more urgent. Please let us know if there is anything regarding your membership that we can help you with at this point 💙

Toppen service

25 lipca 2025

Tack för det fina omdömet! 😍 Hoppas vi ses på gymmet snart igen ⭐

Oceniono na 1 z 5

Jag vill varna alla som funderar på att…

Jag vill varna alla som funderar på att börja med en gratis vecka på SATS. Efteråt blir man uppringd av väldigt påstridiga säljare som inte informerar om att gruppträning inte ingår i medlemskapet.

Dessutom blir gratisveckan inte gratis, eftersom man i slutändan måste betala för en månad även om man försöker ångra sig.

Jag tycker detta är väldigt oseriöst och vilseledande, och jag vill uppmana alla att läsa det finstilta noggrant och vara försiktiga innan ni binder er!

Mitt betyg handlar inte om personalen på gymmet – de har alltid varit väldigt trevliga och hjälpsamma. Min kritik gäller säljmetoderna och vilseledande information.

26 czerwca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Tack för att du delar med dig Paula, även om vi beklagar att du haft en sämre upplevelse vad gäller de mer administrativa delarna. Vi efterfrågade mer information här för att kunna se över ditt ärende men fick tyvärr ingen uppdatering. Om du vill att vi ska kika mer på just ditt medlemskap får du gärna kontakta vår kundservice 💙

Oceniono na 5 z 5

Väldigt lätta att komma i kontakt med…

Väldigt lätta att komma i kontakt med och löser ärendet på någon minut.

23 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 💙 Vi är glada att höra att du uppskattar vår kundservice 🙏🏋️‍♀️

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service av handläggare Sara…

Fantastisk service av handläggare Sara ! Smidigt och klockrent! Helt underbart!

22 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattar hjälpen du fick! 💙💪

Great

Great! She answered all my questions

17 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Thanks for your review and five stars! ⭐💪

Oceniono na 5 z 5

Jag är super nöjd med min upplevelse…

Jag är super nöjd med min upplevelse hos Sats idag, fick chatta med en super härlig och snäll tjej Rebecca, hon hjälpte mig med mitt problem och gjorde ett stort undantag för mig som kommer hjälpa mig och min ekonomi så mycket, är så tacksam för den hjälpen jag fick! 5/5 stjärnor!!

8 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Vad glada vi blir av ditt fina omdöme, tack för att du tagit dig tiden att dela med dig! 💙 Vi önskar en fortsatt härlig sommar ☀️

Oceniono na 5 z 5

Kontaktade kundservice via chatten för…

Kontaktade kundservice via chatten för att frysa mitt medlemskap med läkarintyg. Snabb respons och enkelt att bifoga läkarintyget direkt i chatten. Klart på ett par minuter.

8 lipca 2025

Visst är det smidigt med chattfunktionen! 😍 Tack för dina fina ord Malin ⭐

Oceniono na 5 z 5

Bra förklarat och bra tålamod

Bra förklarat och bra tålamod. Toppen service med ändring av datum för att frysa medlemskap

7 lipca 2025

Tusen tack för att du vill dela med dig, Johanna! Vi uppskattar det 😍⭐💙

Oceniono na 1 z 5

Bad om ett tillfälligt medlemskap för…

Bad om ett tillfälligt medlemskap för två månader, 12 ti mar senare ångrade jag mig men dom vill inte ge tillbaks pengarna. Kundservice är också stängt i juli så man kan inte prata dom ….

7 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Hej! Vi har bett om mer information i detta ärende för att kunna kika på ditt medlemskap och hoppas du vill återkomma med det⭐ Sedan är det endast telefonen till kundservice som är stängd i juli, chatt och mail är igång hela sommaren!

Oceniono na 1 z 5

Sats som flygbolaget norwegian borde…

Sats som flygbolaget norwegian borde sättas med näringsförbud i Sverige.
Anledning är många.

5 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Hej Saida! Vad tråkigt att du känner så, vi har bett om mer kontaktinformation för att kunna följa upp på ditt ärende men du har tyvärr inte återkommit med det. Om vi kan hjälpa dig med något får du gärna kontakta vår kundservice ⭐

Oceniono na 1 z 5

Varning för Sats avseende personuppgifter.

Varning för Sats!

Jag har vid upprepade tillfällen via kundservice försökt att ändra mitt medlemskap. Det har hanterats via deras chattfunktion, då telefon till kundservice är stängt hela juli pga av semester. Sats har lovat att återkoppla med mail när ändringen är genomförd, pga av tekniska problem.
24 timmar senare, inget mail eller återkoppling. Vid kontakt med Sats igen där jag påtalar att inget har hänt och med en screen shot på tidigare konversationer, så säger Sats att de inte hittar mitt medlemskap, men att jag ändå är aktiv. Jag svarar att detta känns otryggt som medlem och något av en säkerhetsrisk.
Sats väljer då bara att avsluta chatten. Det om något är ju helt oacceptabel servicenivå för något man betalar 800 kr för i månaden.
Jag valde att avsluta mitt medlemskap. Men med den osäkerhet som råder kring mina uppgifter känns det hela obehagligt. Hur hanterar Sats känsliga personuppgifter?

4 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Tack för att du tog dig tid att lämna ditt omdöme! Vi beklagar verkligen hur detta har hanterats och förstår din frustration. Vi har fortsatt kontakt med dig via mail och följer ärendet tills vi har en lösning på plats. Tack för ditt tålamod. 💙🏋️‍♀️

Oceniono na 5 z 5

Sara på kundservice väldigt snabb på…

Sara på kundservice väldigt snabb på att återkoppla, hon är professionell och duktig på sitt jobb. Är jätte nöjd och tacksam med Sats Kundservice ⭐️

4 lipca 2025

Odpowiedź od SATS Sverige

Tusen tack Nahrin för dina fina ord! Vi är så glada över att vi kunnat hjälpa dig, och är stolta över vårt kundservice-team 😍 Ha en fortsatt fantastisk sommar!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej