Helt fantastisk medarbetare vid namn rebecca , svarade i telefonen och dryga 5-10 minuter senare var alla problem lösta. Snabb på att uppfatta förklara och bryta ner samt komma med en lösning. 10/10 s... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Bor nu i Nacka och tränar på SATS. Skulle in idag och köra för att jag är ledig. Älskar 30 min passen, bra och effektiva. Men inte en enda klass i Sickla, som är ett slitet gym som borde uppdateras.... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
En riktigt personlig och inkännande kvinna på Kundservice - som verkligen hjälpe mig i ett svårare ärende - som gör att man definitivt kommer tillbaka som kund. Skönt att det fortfarande finns sådana... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan tala för SATS träningspalatset, fantastisk personal, lokal och utbud. Ett av få gym som jag varit på som erbjuder flytande kalk samt skivstångs kedjor. Online Kundservicen var grym och återkom dag... Zobacz więcej
Odpowiada na 97% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Chatten med Milea var toppen. Hon hjälpte mig snabbt och gjorde mig extra positivt då jag betalat för mycket men det löste hon väldigt smidigt! Väldigt bra kundservice!

Odpowiedź od SATS Sverige
Sats var mycket hjälpsamma och tillmötesgående!

Odpowiedź od SATS Sverige
Trevligt bemötande och lätt att få hjälp.

Odpowiedź od SATS Sverige
Hon hjälpte mig superbra o va så himla trevlig 👌

Odpowiedź od SATS Sverige
SATS främsta styrkor är de finns överallt, i alla fall i storstäderna, och att de har många gruppträningspass att välja på. En del gym är dock ganska nedgångna och sköts lite slarvigt (det saknas tvål, papper och såna enkla basala saker).

Odpowiedź od SATS Sverige
Snabb återkoppling! Trevlig person! Bra hjälp med fler lösningar!

Odpowiedź od SATS Sverige
Sara på kundservice hjälpte mig på ett vänligt och professionellt sätt att korrigera betalningen av mitt medlemskap som debiterats fel under ett par månaders tid. Från att först få svar från en kollega till henne att betalningarna varit korrekta& ingen korrigering skulle ske vilket gjorde mig ledsen och besviken fick hon mig att bli en glad och nöjd medlem igen tack vare hennes goda service :)

Odpowiedź od SATS Sverige
Jag vill uttrycka min djupa besvikelse över Sats och deras hantering av gymutrustningen. Det är uppenbart att Sats har tappat kvaliteten på sin tjänst; på flera av deras gym skyltar trasiga maskiner och bristande underhåll. Just nu tränar jag på spårvagnshallarna, där mer än hälften av crosstrainer-maskinerna är trasiga. Handtag saknas eller är lossna, och flera maskiner knakar under användning. Dessutom står många styrmaskiner med trasiga lappar på, vilket skapar en frustrerande träningsupplevelse. Givet att medlemskapet kostar 650 kr i månaden är detta helt oacceptabelt. Det är dags för Sats att prioritera underhållet av sina gym och återställa kvaliteten som medlemmarna förväntar sig.
Jag har även bilder som visar dig jag har skrivit men det går tyvärr inte att bifoga här.

Odpowiedź od SATS Sverige
Really great customer support and kind solved my issue right away

Odpowiedź od SATS Sverige
Servicen jag fick. Förståelsen från er sida. Uppskattar verkligen!

Odpowiedź od SATS Sverige
Hade kontakt med Kajsa på kundtjänst.
Då jag verkligen uppskattar trevligt bemötande och snabb återkoppling.
Kan jag inte annan att ge henne högsta betyg. //Agnetha

Odpowiedź od SATS Sverige
I expected much better from a gym like SATS, but the customer service has been nothing short of frustrating. Staff members seem disinterested and unhelpful, and when I needed assistance with my membership, I was met with rude and unprofessional responses. It feels like they don’t care about their members at all once you’ve signed up.
There’s no proper follow-up, no willingness to resolve issues, and overall a complete lack of basic courtesy. A place focused on health and well-being should at least treat its members with respect. Very disappointing experience.

Odpowiedź od SATS Sverige
We had a payment issue and they helped refund me back my money, which I didn’t expect especially in Sweden.. so for that 5stars

Odpowiedź od SATS Sverige
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.