Bloembollenbedrijf J.C.Koot Recenzje 913

Wynik TrustScore: 5 na 5

4,9

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Bollen kwamen netjes goed verpakt aan; kwaliteit van de bollen is uitstekend, eind van het seizoen al kunnen oogsten, opbrengst was uitstekend. Goed bedrijf, goede producten, een aanrader.

Oceniono na 5 z 5

Wir bestellen jetzt schon im zweiten Jahr bei Sativus. Die ausserordentliche Qualität der Safranknollen, die Sauberkeit im Paket, die Pünktlichkeit der Belieferung und der Service sind Spitzenklasse.... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ich bin rundum begeistert – von der Qualität der Safranknollen über die schnelle Lieferung bis hin zur durchdachten Verpackung. Die Knollen wurden in einem luftdurchlässigen Säckchen geliefert, gut... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Die Knollen sind genau dann angekommen wann es angekündigt wurde, obwohl ich sie ungefähr ein halbes Jahr früher bestellt habe. Sehr gut eingepackt und keine einzige Knolle war beschädigt. Ich habe si... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca budynków ogrodowych
  2. Eksporter
  3. Hurtowa szkółka roślin

Informacje o Bloembollenbedrijf J.C.Koot

Napisane przez firmę

Sativus.com, by excellence The saffron bulbs specialist!

Saffron bulbs, Crocus sativus sustainably or organically grown.
Very suitable for growing your own organic saffron. Sales to individuals and businesses.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Keurige levering, goede kwaliteit spullen en duidelijke informatie

De bestelling werd tijdig en goed verpakt geleverd.
De instructies voor planten, onderhouden en oogsten zijn heel duidelijk.
Alle bollen zijn opgekomen. Ik had het grootste formaat besteld, elke bol had minstens 3 bloemen.
Mijn enige probleem is het drogen. Het oogsten moet per bloem binnen enkele dagen. Echter de oogstperiode besloeg 2 weken. Ik heb de saffraandraden op keukenpapier gelegd in een donkere, maar ook koude schuur, tot alle bloemen geoogst waren. Maar ik heb geen warme donkere plek om snelle droging te realiseren. Ik ben vast niet de enige hobby-saffraankweker die zich afvraagt hoe het beste te drogen als je elke dag slechts enkele bloemen kan oogsten en niet dagelijks je oven uren op lage temperatuur wilt laten draaien. Dus daar zou ik graag een tip voor willen. Verder top!

Beste Kim van der Leer,
Hartelijk dank voor je uitgebreide en positieve feedback! Het doet ons goed te horen dat je zo tevreden bent met je aankoop en de resultaten die je behaalt met de saffraanbloemen.
We begrijpen dat het drogen van kleine hoeveelheden saffraan soms een uitdaging kan zijn. Onze voorkeur gaat toch uit naar het drogen in de oven of in bijvoorbeeld een speciale kruidendroger, omdat een snelle droogtijd bijdraagt aan de beste smaak en kleurbehoud van de saffraan. Als je de saffraandraadjes bij een lage temperatuur van ongeveer 50-60 graden Celsius droogt, is vaak 10-15 minuten al voldoende, maar dit kan iets verschillen per hoeveelheid.
Wil je de oven liever niet elke dag aanzetten? Dan kun je het beste de gehele bloem, inclusief de stampers, een dag bewaren op een koele en donkere plek. Zo kun je de volgende dag de stampers van meerdere bloemen tegelijk oogsten en drogen.
Mocht je nog meer tips willen of vragen hebben over het kweken of verwerken van saffraan, schroom dan niet om contact op te nemen. We helpen je graag verder!
Nogmaals bedankt voor je vertrouwen en veel succes met je saffraanavontuur!
Het Sativus.com-team

Pünktlich geliefert

Pünktlich geliefert

20 lipca 2024

Vielen Dank für Ihr positives Feedback!
Wir freuen uns, dass Ihre Bestellung pünktlich geliefert wurde.
Viel Freude beim Anbau Ihres eigenen Safrans!

Hervorragende Produkte

Hervorragende Produkte
Wir haben die Zwiebeln nach Vorgaben gepflanzt und konnten im Oktober schon Safran ernten

Odpowiedź od Bloembollenbedrijf J.C.Koot

Liebe Angelika, vielen Dank für Ihr positives Feedback!
Es freut uns zu hören, dass Sie bereits im Oktober Safran ernten konnten. Falls Sie weitere Fragen haben, stehen wir gerne zur Verfügung.
Viel Spaß weiterhin mit Ihrem Safran-Anbau!
Herzliche Grüße, das Sativus.com Team.

Oceniono na 5 z 5

Alle bollen zijn in perfecte toestand…

Alle bollen zijn in perfecte toestand geleverd met de nodige instructies voor planten en verzorging. Alle billen zijn nu uitgekomen. Ik ben benieuwd naar de bloemen.

Beste Magda,
Wat geweldig om te horen dat alle bollen in perfecte staat zijn aangekomen en dat ze nu allemaal zijn uitgekomen! We hopen dat je binnenkort kunt genieten van prachtige saffraanbloemen.
Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
Veel plezier met het verzorgen van je saffraanplanten!
Vriendelijke groeten, Het team van Sativus

Alles bestens!

Herzlichen Dank! Ich hatte 250 der dicksten Knollen nach Ungarn bestellt. Alles hat super geklappt und die Knollen kamen sehr schön an. Gepflanzt hatte ich Anfang September und die ersten Blüten zeigten sich Anfang November. Seither bin ich täglich am Ernten!
Nächstes Jahr werde ich definitiv wieder bestellen!

Liebe Wieland Karen,
Vielen Dank für Ihr wunderbares Feedback!
Es freut uns zu hören, dass Ihre Safran-Knollen so gut gediehen sind und Sie bereits eine reiche Ernte haben. Wir sind begeistert, dass Sie mit Ihrem Kauf so zufrieden sind.
Wir freuen uns schon darauf, Sie nächstes Jahr wieder begrüßen zu dürfen!
Herzliche Grüße, Das Team von Sativus.com

Alles super

Lieferung alles wie Beschrieben
Service excellent

26 października 2024

Vielen Dank für Ihr positives Feedback!
Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Service zufrieden sind und alles wie beschrieben erhalten haben.
Bei Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.
Viel Freude beim Anbau Ihrer Safranzwiebeln!

Alles super

Alles super, schneller Versand, Knollen treiben bereits alle aus. Vielen Dank

Odpowiedź od Bloembollenbedrijf J.C.Koot

Lieber Benjamin, vielen Dank für Ihr positives Feedback!
Es freut uns zu hören, dass Ihre Knollen bereits alle austreiben.
Viel Spaß beim weiteren Wachsen und Gedeihen Ihrer Safranpflanzen!
Herzliche Grüße, das Team von Sativus.com.

Tolle Qualität

Die Knollen wurden schnell geliefert. Habe sie zeitnah eingepflanzt und gewartet. Erst dachte ich, dass es nichts wird, aber dann kamen doch die ersten Blätter. Seit Mitte Oktober blühen die Krokusse jetzt und ich ernte stolz meinen eigenen Safran.
Danke an das Team für die tolle Qualität der Knollen!

15 października 2024

Odpowiedź od Bloembollenbedrijf J.C.Koot

Liebe Monika, vielen Dank für Ihr tolles Feedback!
Wir freuen uns sehr, dass Sie jetzt Ihren eigenen Safran ernten können. Wir sind stolz auf die Qualität unserer Knollen und freuen uns, dass Sie zufrieden sind.
Viel Spaß beim eigenen Safrananbau!
Ihr Sativus.com Team

sehr schöne Ware

einfache Bestellung, sehr schöne Ware, prompte Lieferung

16 sierpnia 2024

Vielen Dank für Ihr positives Feedback!
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihrer Bestellung zufrieden waren.
Bei Fragen stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung.
Vielen Dank, dass Sie sich für Sativus.com entschieden haben!

Guter Service

Guter Service, gute Qualität

15 października 2024

Vielen Dank, Andreas!
Wir freuen uns, dass Sie mit unserem Service und der Qualität zufrieden sind. Wir stehen Ihnen jederzeit gerne zur Verfügung.
Beste Grüße, das Sativus.com Team.

Super

Too Super Knollen Alles Bestens

Vielen Dank, Marc!
Wir freuen uns, dass Sie mit Ihren Crocus sativus Zwiebeln zufrieden sind.
Wenn Sie weitere Fragen haben, stehen wir gerne zur Verfügung.
Beste Grüße, das Sativus.com Team.

Oceniono na 5 z 5

Die Knollen wurden gut verpackt…

Die Knollen wurden gut verpackt versendet, auch die Lieferung kam zeitlich wie angekündigt an.

Liebe Daniela,
vielen Dank für Ihr positives Feedback!
Wir freuen uns zu hören, dass Ihre Bestellung gut verpackt war und pünktlich bei Ihnen angekommen ist. Viel Freude mit den Crocus sativus Safran Knollen!
Herzliche Grüße, das Sativus.com Team.

Unkomplizierte und zuverlässige…

Unkomplizierte und zuverlässige Lieferung.
Und sehr gute Wahre.

Vielen Dank, Sarah!
Wir freuen uns, dass Sie mit unserer Lieferung und der Qualität unserer Ware zufrieden sind. Wir hoffen, dass Ihre Crocus sativus Safran-Zwiebeln wunderbar gedeihen!
Viel Spaß beim Anbau! 🌷🌿

Snelle service.

Odpowiedź od Bloembollenbedrijf J.C.Koot

Bedankt voor uw positieve feedback, Truus!
We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en dat de Crocussen goed gedijen.
Als u in de toekomst nog vragen heeft, staan we graag voor u klaar.
Bedankt dat u voor Sativus.com heeft gekozen!

Oceniono na 5 z 5

Livraison rapide et tous les cormes ont…

Livraison rapide et tous les cormes ont pris

1 sierpnia 2024

Cher Stéphane,
Nous sommes ravis d'apprendre que votre livraison a été rapide et que tous les cormes ont pris avec succès !
N'hésitez pas à nous contacter si vous avez besoin d'aide supplémentaire.
Merci pour votre confiance en Sativus.com !
Cordialement, L'équipe de Sativus.com

Duidelijke website, goed aanbod

Duidelijke website, makkelijk bestellen, snel geleverd. De saffraankrokussen hebben een ongelooflijk goede opbrengst geleverd, dankjewel!

16 sierpnia 2024

Beste Birgitte,
Wat geweldig om te horen dat je zo'n goede opbrengst hebt gekregen van onze saffraankrokussen! We zijn blij dat je tevreden bent met je bestelling en de service die je hebt ontvangen.
Bedankt voor je positieve feedback en veel plezier met je saffraan.
Het Sativus.com-team

Oceniono na 5 z 5

Mooi plantgoed zoals beschreven staat

Mooi plantgoed zoals beschreven staat. De aangeleverde informatie betreffende de herfstkrokus (sativus) is zeer leerrijk en zinvol. Juiste plantinstructies en onderhoudsoverzicht waren waardevolle instrumenten om hiermee van start te gaan.

20 lipca 2024

Beste Luc,
Bedankt voor je positieve feedback!
We zijn blij te horen dat je tevreden bent met het plantgoed en de verstrekte informatie.
Veel succes met de teelt van de Crocus sativus!
Het Sativus.com Team

Warm ontvangst

We hebben de bollen opgehaald en kregen een warm welkom. Bollen volgens het schema geplant en we hebben al aardig wat bloemen kunnen oogsten. Ben erg tevreden met de service, communicatie en het product. Jammer dat mijn tuin niet iets groter is anders had ik nog meer bollen aangeschaft.

19 listopada 2024

Odpowiedź od Bloembollenbedrijf J.C.Koot

Bedankt voor je positieve feedback, Raymond!
Het is geweldig om te horen dat je blij bent met onze service, communicatie en de Crocus sativus bollen die je bij ons hebt gekocht.
Als je tuin in de toekomst groter wordt, staan we natuurlijk klaar om je weer van dienst te zijn.
Bedankt voor het delen van je ervaring!
Groetjes van het Sativus.com team.

Start a saffron cultivation

From the beginning the Sativus. Com advised and guided me what kind of bulbs should I buy to have a flowering from first year and how to cultivate them.
The delivery of those 10.000 bulbs was on time and in good shape as we scheduled before.
I very much recommend the Sativus.comto the people who want to start to cultivate the saffron bulbs.

19 listopada 2024

Dear Mugurel Vartolomei,
Thank you for sharing your positive experience with us! We are delighted to hear that our guidance and the saffron bulbs you purchased have been helpful for your cultivation journey. We appreciate your recommendation and are here to support you every step of the way.
Happy saffron cultivation!
Warm regards, Sativus.com

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej